Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Chronovision watchwinders voor automatische horloges

Geplaatst op 23 oktober 2019 om 08:42 uur

Wanneer u op zoek bent naar een watchwinder van zeer hoge kwaliteit, is een Chronovision watchwinder een aanrader. De watchwinders van Chronovision worden gemaakt in Duitsland door zeer bekwame vakmensen. De losse onderdelen van de watchwinders worden zoveel mogelijk, veelal met de hand, gemaakt door regionale specialisten uit Sauerland. Door de leveranciers dichtbij te zoeken, weet Chronovision de lijntjes m.b.t. overleg en controle kort te houden en zo een magnifieke kwaliteit te garanderen. De zeventig afzonderlijke onderdelen van de watchwinders worden in 23 stappen geassembleerd en het oog voor detail en een fraaie afwerking staan duidelijk hoog in het vaandel bij Chronovision. Het merk mag dan ook niet voor niets het ‘made in Germany’ label voeren, welke garant staat voor een uitzonderlijke kwaliteit.

Het doel van dit Duitse merk is altijd geweest al het goede uit de al bestaande watchwinders te combineren en tegelijkertijd een oplossing te vinden voor de nadelen. Hiermee wilden zij zich onderscheiden en hebben ze uiteindelijk een zeer goed principe voor het opwinden van automatische horloges weten te realiseren.

De collectie van Chronovision bestaat uit verschillende series met veel verschillende modellen (materialen en kleuren). De watchwinders in de Chronovision ‘Prestige serie’, de naam zegt het al, behoren tot de beste van dit merk. Deze watchwinders hebben een uiterst luxe uitstraling en zijn voorzien van high-end technische snufjes, zoals LED verlichting, een sleep mode en speed winding functie. Er worden enkel zeer hoogwaardige materialen gebruikt met elkaar gecombineerd. De Prestige watchwinders bieden ruimte voor wel acht horloges. Andere series binnen de collectie van Chronovision zijn bijvoorbeeld de ‘Ambiance’ series. De designs van deze series zijn in tegenstelling tot de Prestige watchwinders horizontaal ontworpen. Ze bieden ruimte voor drie tot vijftien horloges. De watchwinders binnen deze serie worden ook wel ‘collectors of time’ genoemd. Ook hier weer kiest men voor luxe materialen, zoals carbon, aluminium en geborsteld rosé goud.

De Chronovision watchwinders zijn geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht type of merk. Ze zijn dan ook geheel instelbaar naar het specifieke automatisch horloge. De compacte watchwinders van Chronovision zijn daarnaast voorzien van een Duitse motor.

Als officieel dealer van Chronovision leveren wij de watchwinders met drie jaar garantie en een handleiding. Ook kunt u bij ons terecht voor advies.