Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwe collectie Heisse und Sohne watchwinders

Geplaatst op 14 oktober 2019 om 18:02 uur

U als echte horlogeliefhebber of -verzamelaar weet als geen ander dat een watchwinder van goede kwaliteit een vitaal onderdeel is van een verzameling automatische horloges. Maar ook wanneer u een enkel automatisch horloge bezit is een watchwinder onmisbaar. Een automatisch horloge heeft de juiste beweging nodig om te kunnen blijven lopen en er daarmee tegelijkertijd voor de zorgen dat er geen onnodige slijtage optreedt. Wanneer een automatisch horloge stil komt te staan kan dit resulteren in onnauwkeurigheden in de tijd-/datumweergave. Dit is natuurlijk zeer ongewenst. Normaliter voorziet de natuurlijke beweging van de pols in de energiebehoefte van deze horloges. Wanneer men het horloge echter niet draagt, zoals bijvoorbeeld ’s nachts, komt de watchwinder om de hoek kijken. Een merk waarmee wij goede ervaringen hebben is Heisse & Sohne. In dit artikel schrijven wij over dit watchwinder merk. 

Een bijzonder merk waarvan wij al jaren officieel dealer zijn is Heisse & Sohne watchwinders. De watchwinders van dit Duitse merk onderscheiden zich onder andere van andere watchwinder merken door de goede prijs-/kwaliteitverhouding en stijlvolle, ingetogen en moderne designs. Daarnaast bieden zij niet alleen een standaard watchwinder aan, maar ook bijvoorbeeld high end watchwinders met ingebouwde kluizen. Deze kluizen voldoen aan de hoogste Europese normen en bieden hiermee een absoluut veilige opbergplaats voor uw horloge(s). De designs van de Heisse & Sohne watchwinders vallen ook op door het gebruik van contrasterende materialen, denk hierbij bijvoorbeeld aan hout, metaal en glas. Dit zorgt voor een luxueuze en chique uitstraling, waarmee een Heisse & Sohne watchwinder een absolute aanwinst zal zijn voor zowel uw verzameling automatische horloges als uw interieur.

Heisse und Sohne watchwinder 70019/18

De Heisse & Sohne watchwinders zijn zeer functioneel en voorzien van een geavanceerde technologie. Zo is het aantal omwentelingen per dag instelbaar, maar ook LCD bediening en LED verlichting ontbreken niet. De watchwinders van Heisse & Sohne zijn geschikt voor elk automatisch horloge, onafhankelijk van merk of type. Ze zijn voorzien van sterke Japanse motoren en er zijn modellen in zowel zwart- als carbon uitvoering. De Heisse & Sohne watchwinders zijn verkrijgbaar met verschillende capaciteit, zo zijn er watchwinders met ruimte voor drie horloges, maar ook watchwinders met ruimte voor wel zestien automatische horloges. Ideaal voor de verzamelaar dus. BensonTrade levert de watchwinders van Heisse & Söhne met twee jaar garantie en handleiding.