Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Eone Time horloges | Collectie 2020

Geplaatst op 31 oktober 2019 om 13:44 uur

Een horlogemerk uit de Verenigde Staten met een uniek concept en ontwerp en daarnaast een heel bijzonder verhaal. Dat is Eone Time in een notendop. Het merk dat in 2013 werd opgericht middels een kickstarter campagne, waar meer dan vijftien keer het beoogde bedrag werd opgehaald, is naar eigen zeggen ontstaan door vriendschap. De oprichter, Hyungsoo Kim, kwam er via een vriend met een visuele handicap achter dat er voor blinden en slechtzienden zeer beperkte mogelijkheden waren om te tijd te kunnen raadplegen. Er waren wel horloges bestemd voor dit doel op de markt, maar geen echte elegante modellen. De tijd werd door deze horloges vaak hardop uitgesproken wanneer geraadpleegd. Hiermee kon de gebruiker een ongemakkelijk gevoel ervaren op een publieke plaats.

Eone Time horloge

Hyungsoo Kim ziet het als zijn doel horloges te ontwerpen met een universeel design en tegelijkertijd een elegante uitstraling die door iedereen gebruikt kunnen worden, dus ook door mensen met een visuele handicap. Met de Eone Time Bradley horloges weet Hyungsoo Kim dit ambitieuze doel te realiseren. De horloges zijn daarnaast zeer betaalbaar en daarmee toegankelijk voor een breed publiek, zodat ook dit geen obstakel is voor mensen met een kleiner budget.

De quartz horloges van Eone Time zijn zeer herkenbaar en absoluut uniek te noemen. Het eerste horloge dat Eone Time in 2013 op de markt bracht, was de Eone Time Bradley. Dit horloge is vernoemd naar marineofficier Bradley Snyder. Hij maakte bommen onschadelijk in Afghanistan en raakte in 2011 blind tijdens een missie. Later wist hij tijdens de Paralympische spelen in 2012 en 2016 diverse gouden en zilveren medailles binnen te slepen als zwemmer. De Eone Time Bradley is verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. De kast van deze horloges is gemaakt van titanium. Wat betreft de horlogebanden wordt er voor de verschillende modellen gebruik gemaakt van canvas, leder en edelstaal.

Wanneer u op zoek bent naar een modern en stijlvol quartz horloge van goede kwaliteit met een origineel ontwerp èn een bijzonder verhaal, is een Eone Time horloge een mooie keuze. BensonTrade levert de  Eone Time horloges met twee jaar garantie en handleiding in een luxe horlogebox.