Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Compact Double 2.WS watchwinder

Geplaatst op 17 januari 2022 om 15:11 uur

Ben jij thuis in de wereld van automatische horloges? Dan is een goede watchwinder voor jou vast en zeker een “must have”. Op dit gebied zijn er tal van merken die verschillende modellen aanbieden in allerlei soorten en maten. Elk merk heeft zijn eigen voor-en nadelen maar het principe is hetzelfde: door beweging van het horloge wordt het energiepeil op niveau gehouden waardoor de automatische horloges niet stil komen te staan, en daardoor op elk moment te dragen zijn.

Zowel Zwitserland als Duitsland staan zeer goed bekend qua watchwinders, maar ook Nederland herbergt een bijzonder interessant merk. We hebben het dan over het innovatieve merk Benson, dat veel kennis en ervaring heeft op dit gebied. Zo weet men bij Benson exact wat een echte liefhebber en/of verzamelaar belangrijk vindt, en houdt hiermee rekening bij het ontwerpen en produceren van hun watchwinders. Dit komt dan ook tot uiting in een diverse en kwalitatieve collectie waarbij watchwinders voor zowel de liefhebber met één horloge als de echte horlogeverzamelaar beschikbaar zijn.

Ook wat betreft budget geldt dat er diverse mogelijkheden zijn. Dit maakt een Benson watchwinder betaalbaar voor elke horlogeliefhebber. Benson staat bekend om haar goede prijs-/kwaliteitverhouding.  Naar welke watchwinder uit de collectie jouw voorkeur ook uitgaat, je krijgt altijd een horlogeaccessoire van hoogwaardige kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

In dit artikel zetten we graag een specifieke watchwinder uit de collectie van Benson in het zonnetje. We hebben het dan over de Benson Compact Double 2.WS watchwinder. Deze horlogeaccessoire is geschikt voor het opwinden van 2 automatische horloges en kan uiteraard worden gebruikt voor alle automatische horloges, ongeacht het merk of type horloge. Je windt dus probleemloos een horloge van Rolex, IWC, Seiko, Longines of Oris op.

Benson Compact Double 2.WS watchwinder

Door de compacte vormgeving van deze watchwinder is de Benson Compact Double 2.WS gemakkelijk te plaatsen in elk interieur. De watchwinder heeft een moderne en strakke uitstraling en is uitgevoerd in de kleur wit. Mede door de neutrale kleurkeuze is deze watchwinder passend in vrijwel elk interieur. Dit in combinatie met het zwarte interieur maakt bovendien dat dit model een chique uitstraling heeft. Deze horlogeaccessoire is vervaardigd uit hoogwaardig hout dat bijzonder mooi is afgewerkt.

Ook op technisch vlak is de Benson Compact Double 2.WS zeer modern. Om te beginnen beschik je met dit model over een modern touchscreen. Hiermee stel je eenvoudig de draairichting en aantal rotaties per dag in, per horloge afzonderlijk. Dit maakt dat je dit precies kunt afstemmen op wat jouw horloge nodig heeft. Verder is de watchwinder voorzien van een ingebouwde LED verlichting waarmee je op ieder moment je geliefde horloges kunt bekijken. Doordat Benson gebruik maakt van flexibele horlogehouders zal vrijwel elk horloge, ongeacht de maat, moeiteloos op de houder geklikt kunnen worden. Vervolgens klik je de horlogehouder vast in de watchwinder, zodat deze goed vastzit en niet uit de watchwinder kan vallen tijdens het draaien. Benson biedt dus optimale veiligheid tijdens het opwinden.

De Benson Compact 2.WS watchwinder kan rechtsom, linksom en afwisselend draaien en beschikt over een overwind protectie. Met behulp van de speedwinding functie is het mogelijk de horloges in korte tijd op te winden. Wat betreft de motoren is er gebruik gemaakt van Japanse motoren die erom bekend staan energiezuinig in gebruik te zijn. Daarnaast zijn ze betrouwbaar, duurzaam en solide. Ze zijn tevens in staat vrijwel geluidloos te functioneren. Deze eigenschappen zorgen voor een optimaal gebruikscomfort. De Benson Compact 2.WS watchwinder is ook leverbaar als model voor één automatisch horloge en als model geschikt voor 3 horloges.

Met de Benson Compact 2.WS watchwinder ben je absoluut verzekerd van een juiste energievoorziening voor je horloges. In deze prijsklasse is een watchwinder als deze van het merk Benson dan ook de beste keuze! Bovendien heb je hiermee direct een mooie en veilige opbergplaats waarmee je je horloges beschermt tegen onnodige slijtage en beschadigingen. Ook als display voor je horloges is deze watchwinder uitermate geschikt, zeker door de moderne LED verlichting waarover deze beschikt. Met deze watchwinder zijn jouw horloges altijd klaar om gedragen te worden en kom je op dit gebied niet voor vervelende verrassingen te staan!

Bekijk ook eens de andere watchwinders in de collectie van Benson. Wij verkopen in onze webshop een zeer divers aanbod van deze kwalitatieve modellen. Zowel wat betreft capaciteit als uitstraling en materiaalgebruik zijn er veel verschillende mogelijkheden. Zo maakt Benson voor het vervaardigen van de watchwinders niet alleen gebruik van verschillende prachtige houtsoorten, maar bijvoorbeeld ook van een hoge kwaliteit leder in diverse kleuren.  

Een Benson watchwinder kan je met een vertrouwd gevoel bij ons bestellen. Wij bieden namelijk verschillende veilige manieren om je bestelling te kunnen betalen, zoals creditcard, Paypal, iDeal en gewone bankoverschrijving. Bovendien verpakken wij jouw pakketje met de grootst mogelijke zorg, zodat je zeker weet dat jouw watchwinder ongeschonden bij jou aankomt. Wanneer je kiest voor specifiek de Benson Compact 2.WS watchwinder ontvang je deze thuis met een adapter, duidelijke handleiding en 2 jaar garantie. Wacht dus niet langer en ga nu op zoek naar jouw favoriete Benson watchwinder!

Wanneer je hulp nodig hebt bij je uiteindelijke keuze, staan wij voor je klaar. Met onze uitgebreide ervaring op het gebied van zowel (automatische) horloges als watchwinders, zullen we je zeker van dienst kunnen zijn.