Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Betaalbare Mare Unlimited Greenwich horloges

Geplaatst op 31 oktober 2023 om 14:39 uur

Een fraai horloge hoeft helemaal niet duur te zijn. Vaak betaal je voor de merknaam en marketing van een horlogemerk. Veel horlogemerken zijn hier erg goed in, maar als je goed kijkt is het maar de vraag of ze zoveel beter of unieker zijn dan andere merken. Maar er zijn een aantal horlogemerken die zeker het overwegen waard zijn wanneer je wel voor kwaliteit gaat maar niet persé voor een bekend merk. Wij vertellen je in dit artikel graag meer over een horlogemerk dat horloges biedt met de welbekende Rolex look and feel, tegen een aantrekkelijke prijs.

We hebben het dan over het jonge horlogemerk Mare Unlimited. De collectie van Mare Unlimited herbergt fraai vormgegeven horloges van hoge kwaliteit. Door de goede prijs-/kwaliteitverhouding die het merk biedt, kies je met een horloge van Mare Unlimited voor veel waar voor je geld. Om je een indruk te geven van de aansprekende horloges van dit merk, lichten we drie horloges uit de collectie van Mare Unlimited graag nader voor je uit.

Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.MRBK

Het eerste horloge waarover we je graag meer vertellen, is de Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.BK. Dit horloge is voorzien van een rubberen horlogeband in de kleur zwart, die sluit met een doornsluiting. Door de combinatie van deze horlogeband met het relatief lichte gewicht van het horloge, is deze zeer comfortabel om te dragen. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en slechts 8mm dik. De doorsnede van het horloge is 40 mm. De wijzerplaat van de Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.GRNBK is zwart van kleur. De rode secondewijzer is hierbij een leuk speels accent. Het horloge is verder voorzien van extreem sterk saffierglas en is tot 100 meter waterdicht. Dit model van Mare Unlimited is voorzien van een hoogwaardig quartz uurwerk van het merk Ronda. Dit is een zeer betrouwbaar en nauwkeurig uurwerk, dat bovendien goed bestand is tegen schokken en stoten. De Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.GRNBK biedt tot slot zeer mooie extra’s. Zo beschik je met dit model over een datumaanduiding, lichtgevende indicatoren, een draaibare bezel en een verschroefde kroon. Daarnaast is het horloge ook nog uitgerust met een handige GMT functie. Al met al een zeer compleet en hoogwaardig horloge tegen een scherpe prijs.

Het tweede horloge uit de collectie van Mare Unlimited die we graag even in de schijnwerpers plaatsen, is de Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.GRNBK. Ook dit horloge van het merk is voorzien van een soepele rubberen horlogeband, sluitend met een doornsluiting. De horlogekast van dit model is vervaardigd uit edelstaal en heeft een dikte van 8mm en een doorsnede van 40mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur. De draaibare bezel is uitgevoerd in de combinatie van de kleur zwart en fris groen. De groene kleur komt daarnaast ook terug als accent in de vorm van de secondewijzer. Ook dit horloge is tot 100 meter waterdicht en voorzien van het hoogwaardige saffierglas. Het hart van de Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.BK wordt gevormd door een quartz uurwerk van het merk Ronda. Hiermee ben je er zeker van dat je altijd op je horloge kunt rekenen. Naast de genoemde draaibare bezel en secondewijzer, beschik je bovendien over verschillende extra functionaliteiten. Zo biedt het horloge een datumaanduiding, verschroefde kroon en een GMT functie. Met deze laatste functie kun je een tweede tijd instellen. Dit is natuurlijk handig voor op vakantie of zakenreis, maar ook gewoon een leuke gadget. Tot slot is het horloge voorzien van Superluminova, dat licht geeft in het donker. Zo is je horloge onder vrijwel alle omstandigheden goed afleesbaar.

Last but not least noemen we de Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.MRBK. Dit horloge heeft een stijlvolle uitstraling door de fraaie kleurencombinatie van zwart, bruin en goudkleur. De horlogeband van het horloge is gemaakt van rubber en sluit met een doornsluiting. Deze horlogeband is uitgevoerd in de kleur zwart. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 8mm en een doorsnede van 40mm. De wijzerplaat is geheel zwart en is omringd door een fraaie draaibare bezel in de kleuren zwart, bruin en goud. De wijzerplaat wordt beschermd door het welbekende saffierglas. Dit horloge van Mare Unlimited is tot 100 meter waterdicht en uitgerust met een quartz uurwerk van het merk Ronda. Ook met dit horloge van Mare Unlimited kies je voor een model van hoge kwaliteit met alles erop en eraan. Zo is dit horloge uitgerust met een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast biedt dit model echter ook een verschroefde kroon en een handige GMT functie. Kortom, een uitstekende keuze als je het perfecte horloge zoekt!

Zoals eerder genoemd zijn de horloges van Mare Unlimited zeer goed betaalbaar, ondanks het treffende design, hoogwaardige uurwerk en de hoge kwaliteit. Je hebt nu echter de mogelijkheid deze horloges bij ons in de webshop te bestellen met een mooie extra korting. Dit is dan ook de uitgelezen kans om een hoogwaardig horloge aan te schaffen, tegen een extra scherpe prijs.

Je bent met een horloge van dit kaliber altijd bij de tijd en je draagt een echte eyecatcher om de pols! Wacht dus niet langer en bekijk de verschillende modellen nu bij ons in de webshop!

Als officieel dealer van Mare Unlimited horloges bieden wij je 100% zekerheid, de beste prijs en duidelijke garantie. Daarnaast leveren wij uit voorraad.