Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Zeppelin horlogecollectie 2024

Geplaatst op 15 oktober 2024 om 19:02 uur

Wat zoekt de moderne man in een luxe horloge? Die vraag zal voor een ieder persoonlijk beantwoord moeten worden. Iedere liefhebber heeft tenslotte zo zijn eigen voorkeur wat betreft uitstraling, het soort uurwerk en mogelijke extra functionaliteiten. Ook het materiaal van de horlogeband, het soort sluiting en de grootte en dikte van de horlogekast spelen daarbij een rol. Er zijn echter natuurlijk ook enkele gemene delers. Zo zal iedere liefhebber een horloge om de pols willen met een stijlvolle uitstraling, of dit nu een horloge met een meer sportief- of meer klassiek karakter betreft. Daarnaast wil natuurlijk iedereen een horloge van goede kwaliteit en zullen de meeste mensen niet meer willen betalen dan nodig is.

Zeppelin 100 Years 7680-2

Voor een kwalitatief horloge met een degelijk uurwerk, met bovendien een stijlvolle uitstraling, kun je zeker terecht bij het Duitse horlogemerk Zeppelin. Zeppelin is een aansprekend en ambitieus horlogemerk dat valt onder de horlogeproducent Pointtec, die ook de bijzondere merken Junkers en Iron Annie onder zijn hoede heeft. Zeppelin is een horlogemerk dat opvalt met verschillende redenen. Allereerst biedt het merk een zeer gevarieerde collectie horloges, waarmee een brede doelgroep te bereiken is. Zo kun je binnen de collectie van dit merk terecht voor horloges met een quartz-, mechanisch- of automatisch uurwerk van zowel Zwitserse als Japanse merken. Daarnaast biedt het merk modellen met klassieke lederen horlogebanden, maar ook designs voorzien van meer robuuste edelstalen horlogebanden.

De uitstraling van de Zeppelin horloges zijn echter overwegend klassiek te noemen. Ieder horloge brengt bovendien een vleugje nostalgie met zich mee, dit merk voert ons namelijk terug naar de indrukwekkende historie van de luchtvaart, een gegeven dat menig liefhebber zal weten aan te spreken. De klassieke inborst van deze horloges komt onder meer tot uiting door de traditionele wijzerplaten, historische details en handgemaakte lederen horlogebanden. De naam Zeppelin is daarbij passend afkomstig van luchtvaartpionier Ferdinand Graff von Zeppelin, de ontwerper van het majestueuze luchtschip de Zeppelin.

We nemen je in dit artikel graag mee voor een kijkje in de fraaie collectie horloges van Zeppelin. Zo hebben we allereerst de Zeppelin 100 Years 7680-2 voor je geselecteerd, waarover we je graag meer vertellen. Dit bijzondere horloge is speciaal ontworpen vanwege het 100-jarig bestaan van horlogeproducent Pointtec en is dan ook een jubileumstuk. Het horloge is voorzien van een fraaie zwarte lederen horlogeband met witte stiksels. Deze horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 13 mm en een doorsnede van 42 mm. Het horloge is verder voorzien van gehard mineraalglas en tot 50 meter waterdicht. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en spreekt tot de verbeelding door de historische accenten in de kleur wit. Dit model van Zeppelin is in de basis uitgerust met een Swiss made quartz uurwerk (op batterij). Dit heeft als voordeel dat dit uurwerk goed bestand is tegen schokken en stoten. Bovendien zijn deze quartz uurwerken zeer punctueel te noemen.

Tot slot beschik je met de Zeppelin 100 Years 7680-2 over een datumaanduiding, secondewijzer, tachymeter en chronograaf functie. Al met al  biedt Zeppelin met dit model het perfecte horloge voor de liefhebber van klassieke en historische designs van hoge kwaliteit, die bovendien een verhaal vertellen. Zeppelin biedt daarnaast een uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding, waardoor je dit hoogwaardige horloge tegen een scherpe prijs kunt aanschaffen.

Een ander bijzonder design uit de collectie van Zeppelin, is de Zeppelin LZ129 Hindenburg 7038-1. Dit uiterst fraaie model heeft niet alleen een klassieke, maar ook zeer luxe uitstraling.  Het horloge is voorzien van een prachtige ledere horlogeband met patroon. Deze horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit design is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 10 mm en een doorsnede van 40 mm. De horlogekast is uitgevoerd in de kleur goud, wat het chique karakter van dit horloge benadrukt. De wijzerplaat van het horloge is zilver van kleur en voorzien van verschillende fraaie details, waaronder de aansprekende maanfase indicatie.

Verder is dit model voorzien van gehard mineraalglas en tot 30 meter waterdicht. Naast de maanfase indicatie beschik je met de Zeppelin LZ129 Hindenburg 7038-1 ook over een datumaanduiding en secondewijzer. Het horloge is tot slot voorzien van een Swiss made quartz uurwerk, waarmee je altijd op je horloge zult kunnen vertrouwen. Al met al weer een compleet plaatje van Zeppelin en dat tegen een scherpe prijs!

Bekijk nu de mooie collectie van Zeppelin bij ons in de webshop. Wij bieden jou als officieel dealer de nieuwste collecties, beste service en scherpste prijzen. Natuurlijk vind je hier ook de twee hierboven genoemde modellen van Zeppelin.

Je ontvangt jouw nieuwe Zeppelin horloge bij ons altijd met handleiding en twee jaar garantie. Bekijk nu de fraaie Zeppelin collectie in onze webshop en laat je verrassen door de gouden combinatie van kwaliteit, stijl en aantrekkelijke prijzen!