Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Professionele watchwinder voor 2 horloges

Geplaatst op 8 oktober 2024 om 14:05 uur

Ben jij die trotse bezitter van 2 of 3 automatische horloges? Lees dan vooral even verder. Wij bieden in onze webshop een uitgebreide collectie watchwinders met veel keuze uit modellen die de capaciteit hebben om 2 automatische horloges tegelijk op te kunnen winden. Omdat iedere watchwinder zo zijn eigen voordelen en extra’s te bieden heeft, hebben wij een drietal watchwinders met ruimte voor het opwinden van 2 automatische horloges voor je geselecteerd, waarover we je heel graag meer willen vertellen. De 3 watchwinders die we in dit kader voor je hebben uitgezocht, zijn alle drie afkomstig van het Nederlandse merk Benson. Benson is een merk dat zeer goed bekend staat, door de goede prijs-/kwaliteit verhouding van hun producten en de hoge mate van gebruikerscomfort die het merk weet te bieden.

Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder

De eerste Benson watchwinder die zeker je aandacht verdient als liefhebber van automatische horloges, is de Benson Swiss Series Double 2.20 Macassar. Deze watchwinder heeft een zeer moderne uitstraling, door het strakke design. Dit model is vervaardigd uit zeer fraai hout en uitgevoerd in een Macassar look. De watchwinder is bovendien in zijn geheel geassembleerd in Nederland. De binnenkant van de watchwinder is zwart van kleur en voorzien van een zachte stof om de horloges te beschermen tegen beschadiging.

De Benson Swiss Series Double 2.20 Macassar watchwinder is afsluitbaar met een fraai glazen deurtje. Dit maakt het plaatje niet alleen helemaal af, maar zorgt er ook voor dat jouw horloges beschermd worden tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld condens of stof. De Benson Swiss Series Double 2.20 Macassar is voorzien van Swiss made motoren van topkwaliteit. Hierdoor weet je zeker dat je altijd op je watchwinder zult kunnen rekenen. Deze motoren zijn energiezuinig en daarnaast stil in gebruik. Hierdoor is deze watchwinder perfect geschikt om bijvoorbeeld op je slaapkamer of je werkkamer neer te zetten. Beide rotoren van de watchwinder zijn apart in te stellen wat betreft de draairichting en het aantal rotaties per dag. Hierdoor krijgt ieder automatisch horloge de meest ideale wijze van opwinding wanneer deze geplaatst wordt in de watchwinder. Het instellen van de watchwinder gaat bovendien gemakkelijk en snel met behulp van het innovatieve LCD scherm. Deze moderne watchwinder is voorzien van een speciaal ontwikkeld veiligheidssysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de motor ontkoppelt wanneer er een horloge wordt geplaatst of verwijderd. Benson maakt gebruik van flexibele horlogehouders, zo ook voor dit model watchwinder. Dit betekent dat vrijwel ieder formaat horloge moeiteloos in de houders zal passen. Een mooie extra bij deze watchwinder, is de ingebouwde LED verlichting. Deze zorgt ervoor dat je jouw automatische horloges desgewenst in de spotlight kunt zetten. De Benson Swiss Series Double 2.20 Macassar biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Dit model wordt bovendien geleverd met een certificaat en maar liefst 3 jaar garantie. Voor iedere liefhebber met 2 of 3 automatische horloges in het bezit is deze watchwinder dan ook een uitstekende keuze!

De tweede watchwinder die we graag nader voor je onder de loep nemen, is de Benson Compact 2.18 Black Leather. Deze watchwinder is compact vormgegeven en daarmee makkelijk te plaatsen en verplaatsen. De buitenkant van dit model is bekleed met zwart leder, wat de watchwinder een luxe uitstraling geeft. In deze Benson Compact 2.18 Black Leather watchwinder kun je ieder type of model automatisch horloge van energie voorzien. Ook dit model van Benson is namelijk voorzien van flexibele horlogehouders en instelbaar wat betreft de draairichting en het aantal turns per day. Het handige touchscreen zorgt daarbij voor een eenvoudige bediening. Ook dit model van Benson is daarnaast voorzien van de luxe ingebouwde  LED verlichting, voor een extra goed zicht op je horloges. De hoogwaardige Japanse motoren zorgen ervoor dat ieder type en merk automatisch horloge in stilte kan worden opgewonden. Verder biedt de Benson Compact 2.18 Black Leather de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie, maar ook een handige powerwinding functie. Deze laatste functionaliteit zorgt ervoor dat je jouw automatische horloges ook in korte tijd van de benodigde energie kunt voorzien, ideaal wanneer je haast hebt!

De derde en laatste Benson watchwinder waar we je graag meer informatie over geven, is de Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder. Deze watchwinder is gemaakt van hout van mooie kwaliteit en uitgevoerd in de kleur zwart. De binnenkant van de watchwinder is eveneens zwart van kleur en ingelegd met een zachte stof, ter bescherming van je horloges. Dit model van Benson is daarnaast afsluitbaar met het deurtje van mineraalglas. De Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder is voorzien van motoren van Japanse komaf, die bekend staan om hun betrouwbaarheid. Daarnaast zijn deze ook energiezuinig en stil in gebruik. De Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder beschikt over een modern touchscreen, waarmee je gemakkelijk en snel de draairichting en het aantal rotaties per dag per horloge kunt wijzigen. Daarnaast biedt ook dit model van Benson een ingebouwde LED verlichting, waarmee je je horloges in de schijnwerpers kunt zetten. Tot slot beschik je met deze watchwinder over de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een handige powerwinding functie.

Alle drie de bovengenoemde modellen van Benson zijn gemakkelijk en veilig te bestellen bij ons in de webshop. Doordat wij vrijwel iedere watchwinder van Benson gewoon op voorraad hebben, kunnen wij je over het algemeen snel van dienst zijn. Bekijk daarom nu het uitgebreide aanbod in onze webshop en maak je keuze!