Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Tip: Benson Black Series Pro watchwinders

Geplaatst op 15 november 2019 om 14:42 uur

Het automatische horloge is meer in trek dan ooit. Bekende merken zoals Breitling, Omega, IWC, Tag Heuer en Rolex produceren prachtige automatische horloges. Een bekend nadeel aan automatische horloges is dat wanneer je ze niet draagt ze stil komen te staan. Onhandig en vooral onnodig! Een watchwinder lost dit probleem namelijk eenvoudig op.

Voor wie op zoek is naar een watchwinder met een luxe uitstraling, vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen voor een mooie prijs, zijn de Benson watchwinders een absolute aanrader. Benson is een Nederlands watchwinder merk welke verschillende series watchwinders aanbiedt voor een aantrekkelijke prijs. Het merk is in staat de kwaliteit en een goede prijs/kwaliteitverhouding te bieden doordat de watchwinders van Benson in eigen beheer worden vervaardigd. Elke Benson watchwinder kent een zeer laag geluidsniveau en daarnaast een laag energieverbruik voor optimaal gebruiksgemak. Ze zijn bovendien geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht het merk of type en uitgerust met extra functionaliteiten. Denk hierbij aan extra opbergmogelijkheden, LED verlichting en power winding.

Benson Black Series Pro watchwinders

Een lijn watchwinders die eruit springt in het Benson watchwinders assortiment, zijn de Benson Black Series Pro watchwinders. Dit is een zeer luxe serie voor grotere aantallen horloges binnen het assortiment. Er is binnen deze serie keuze uit watchwinders die geschikt zijn voor 12, 16, 20 en 24 horloges. De Black Series Pro watchwinders kunnen worden afgesloten met een sleutel, waarbij het sleutelgat is afgedekt met een plaatje. Verder zijn deze watchwinders onder andere voorzien van een USB poort, zachte stof aan de binnenkant, LED verlichting en twee innovatieve touchscreens. Hiermee is het onder andere mogelijk de draairichting en aantal omwentelingen in te stellen. De combinatie van hout en mineraalglas geeft de watchwinders een uitermate chique uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en carbon, zodat er voor elk interieur of verzameling een passend model te vinden is.

Benson Black Series Pro watchwinder

De Benson Black Series Pro watchwinders zijn uitgerust met stille Japanse motoren van hoge kwaliteit, voor optimaal gebruikscomfort. De flexibele horlogehouders zijn geschikt voor elk horloge en dus voor elke verzamelaar. Via de glazen deur heeft u perfect zicht op de horloges en de opberglade maakt het mogelijk uw andere horloges, sieraden of manchetknopen bij elkaar te bewaren. De Benson Black Series Pro 12 bieden opbergruimte voor minimaal 10 andere horloges.  

Als officieel dealer leveren wij de Benson Black Series Pro watchwinders met twee jaar garantie  en inclusief handleiding en adapter. Let op, deze modellen zijn zeer scherp geprijsd en er zijn weinig watchwinders voor 12, 16, 20 of 24 horloges op de markt in deze aantrekkelijke prijscategorie.