Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Tag Heuer horloges met korting!

Geplaatst op 19 oktober 2018 om 13:07 uur

Het horlogemerk Tag Heuer bestaat al meer dan 150 jaar. In al die jaren is Tag Heuer nooit gestopt met het ontwikkelen en verbeteren van het merk. Dit Zwitserse merk staat bekend om hun zeer hoge kwaliteit en ze doen hier dan ook geen concessies. De uiterst vakbekwame horlogemakers van Tag Heuer gaan steeds weer voor innovatie en gaan hierbij geen enkele uitdaging uit de weg. Het gezegde van Tag Heuer is dan ook ‘vind het wiel steeds opnieuw uit, wanneer je kunt’. Dit uit zich in de ontwikkeling van exceptionele horloges, die worden gemaakt in Zwitserland. Het kleinste detail wordt met zorg vervaardigd en ook bij de finishing touch gaat men voor uiterste precisie. Ze zijn hierbij continue op zoek naar de juiste balans tussen functionaliteit en design. De techniek moet perfect zijn, maar het horloge moet er ook fantastisch uitzien. De ‘Swiss made’ horloges van Tag Heuer zijn sportief, maar voornamelijk stijlvol te noemen. De Zwitserse kwaliteit spreekt voor zich en de prachtige klassieke maar ook sportieve designs zijn een lust voor het oog.

Tag Heuer Carrera

Onze collectie Tag Heuer horloges heeft enkel automatische uurwerken, die vooral door echte horlogeliefhebbers gewaardeerd worden. Horloges met een automatisch uurwerk kunnen door een watchwinder van energie voorzien worden waardoor ze nooit stil komen te staan. Dit is niet alleen erg handig maar ook goed voor het uurwerk binnenin het horloge.

BensonTrade heeft nu een speciale actie en biedt daarbij de Tag Heuer horloges van de collecties ‘Aquaracer’ en ‘Carrera’ aan met hoge kortingen! Het is dus nu extra aantrekkelijk om een ‘Swiss made’ Tag Heuer horloge aan te schaffen, waarmee u gegarandeerd een stijlvol kwaliteitshorloge in huis haalt waar u jarenlang plezier van zult hebben.