Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik watchwinders voor jouw automatische horloge

Geplaatst op 16 oktober 2018 om 12:42 uur

Een watchwinder is een onmisbaar accessoire voor de liefhebber van automatische horloges. De watchwinder zorgt voor de opwinding van het horloge wanneer het niet gedragen wordt, zodat deze niet stil komt te staan. Naast deze belangrijke functie is een watchwinder ook een decoratief object op zich.

Swiss Kubik is al jarenlang een begrip op het gebied van watchwinders. Kenmerkend voor dit merk is het oog voor detail en de geavanceerde technologie. De watchwinders worden in Zwitserland ontwikkeld en met de grootste zorg vervaardigd. Swiss Kubik watchwinders zijn compact, luxe en voorzien van een Zwitserse motor. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen, zoals aluminium, leder en hout. Hierdoor is er altijd een Swiss Kubik watchwinder die perfect bij uw geliefde horloge past. Er is tevens ruime keuze uit verschillende modellen oplopend tot wel 12 horloges. Optioneel bij deze watchwinders zijn de beschermglaasjes om uw horloge te beschermen.

Swiss Kubik watchwinder

Swiss Kubik hecht de grootste waarde aan de kwaliteit van hun watchwinders. Deze worden dan elk jaar verder ontwikkeld en verbeterd. Op een set AA-batterijen kan de Swiss Kubik watchwinder ruim 2 jaar ronddraaien.

Binnen Swiss Kubik wordt gewerkt door de meest bekwame Zwitserse vakmensen waarbij zij alleen de beste materialen gebruiken. De watchwinders zijn geschikt voor alle automatische horloges ongeacht merk en model. Het aantal omwentelingen van de Swiss Kubik watchwinders komt overeen met de meeste automatische horloges, maar waar nodig is het mogelijk de watchwinder af te stellen zodat deze perfect op uw horloge is afgestemd.

Wij zijn officieel dealer van Swiss Kubik. Dit betekent dat wij altijd een ruime collectie op voorraad hebben van de allernieuwste modellen. Daarnaast bieden wij duidelijke garantie en service. Uiteraard koopt u bij ons tegen de scherpste prijzen en verzenden wij gratis binnen Nederland.