Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833 horloge

Geplaatst op 10 december 2020 om 14:37 uur

Tag Heuer is een topmerk binnen de horlogerie en kent een zeer rijke en bijzondere historie. De lange geschiedenis van dit Zwitserse merk begint in 1860 wanneer Edouard Heuer een werkplaats opent. In 1869 volgt al direct een eerste patent voor Heuer, het gaat hierbij om een innovatie op het gebied van het zakhorloge. In 1887 volgt nog een bijzonder patent, wanneer Heuer het ‘Oscilating Pinion’ uitvindt. Deze uitvinding betekende een grote stap in de ontwikkeling van het horloge met chronograaf en wordt heden dag nog steeds gebruikt. Dit is slechts het begin van vele ontwikkelingen en technische vooruitgang binnen het bedrijf.

Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833 horloge

De innovatie en ontwikkeling die de Tag Heuer horloges vanaf het begin al laten zien, zet dan ook door in de al meer dan 150 jaar dat het merk bestaat. Tag Heuer horloges staan voor technische verfijning en niets anders dan perfectie. Dit is dan ook waar het merk bekend om staat.  Niet voor niets leeft de filosofie van Tag Heuer ‘vindt het wiel steeds opnieuw uit, wanneer je kunt’ bij de vakmensen van Tag Heuer en vertaalt zich in de passie voor ontwikkeling. Dit blijft door de jaren heen de leidraad voor Tag Heuer en zorgt voor de prachtige horloges voorzien van de hoogstaande techniek van tegenwoordig.

Hoge kwaliteit, oog voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen staan bij Tag Heuer erg hoog in het vaandel. Tag Heuer is een groot horlogemerk, met als voordeel veel aandacht voor afwerking en detail. Met de kwaliteit die Tag Heuer weet neer te zetten is dit merk een geducht concurrent gebleken van de grotere merken. Tag Heuer wist bovendien extra bekendheid te vergaren door verschillende bekende sporters. Hoe belangrijk Tag Heuer de kwaliteit van de horloges vindt die verkocht worden, blijkt wel uit het feit dat elk afzonderlijk horloge zeker 60 testen positief moet doorstaan, wil het in de verkoop gaan. Voor iedereen die op zoek is naar een horloge van hoge kwaliteit met een verhaal en een bijzonder design is het merk Tag Heuer dus zeker aan te raden.

De collectie van Tag Heuer herbergt diverse mooie series horloges, waarvan de Carrera serie en de Aquaracer serie de meest populaire zijn. De collectie van Tag Heuer kenmerkt zich door tijdloze horloges met een diversiteit in uitstraling. Zo zien we sportieve en wat zakelijke modellen, maar ook meer klassieke designs. Elk individueel design heeft echter veel te bieden. Zowel op het gebied van uitstraling als op het gebied van kwaliteit en techniek. Als echte liefhebber of verzamelaar van kwaliteitshorloges kan een echte Tag Heuer eigenlijk niet ontbreken.

Een bijzonder model in de Aquaracer serie van het merk is het Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BAO833 horloge. Dit horloge is voorzien van een witte wijzerplaat en een edelstalen kast. De horlogeband is eveneens van edelstaal en geeft het geheel een stoere en sportieve uitstraling. Het horloge is uiteraard uitgerust met een Swiss made automatisch uurwerk en is tot maar liefst 300 meter waterdicht. Het horloge sluit met een vouwsluiting. Het saffierglas dat is gebruikt voor dit horloge is extreem sterk en dus zeer bestand tegen krassen, zodat je het horloge lang mooi houdt. Dit Tag Heuer horloge is bovendien uitgerust met diverse extra functionaliteiten, te beginnen met de datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Maar dat is dus nog niet alles. Het horloge biedt namelijk ook nog een draaibare bezel, verschroefde kroon en een mooie chronograaf functie. Completer dan dit kan dus bijna niet!

Wanneer je enthousiast bent geworden over dit specifieke model van Tag Heuer, of graag een aantal andere horloges wilt bekijken van dit merk, dan kun je terecht in onze webshop. Behalve dan dat BensonTrade een professional is op het gebied van zowel horloges als watchwinders, bieden zij op dit moment ook nog eens een aantal modellen van Tag Heuer aan met een aantrekkelijke korting. Vergelijk de beschikbare horloges bovendien eenvoudig met elkaar met behulp van de nieuwe vergelijkingsfunctie. Deze zet de door jou geselecteerde horloges voor je in een schema, waar je overzichtelijk en gemakkelijk ziet wat de onderlinge overeenkomsten en verschillen zijn. Zo zie je in een oogwenk welk horloge het beste bij je past! Wacht dus niet langer bekijk onze horlogecollecties.

Wanneer je een Tag Heuer horloge bestelt in onze webshop wordt deze bij jou geleverd in een luxe officiële box. Uiteraard ontvang je ook een duidelijke handleiding en 2 jaar garantie, zodat je met een gerust hart je bestelling plaatst.