Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Korting op MeisterSinger horloges

Geplaatst op 17 december 2020 om 13:14 uur

Het is weer tijd om een uniek stukje vakwerk te bespreken op het gebied van horloges. Voor de echte liefhebber zeker de moeite waard, dus lees vooral verder. Het Duitse merk waar we het in dit artikel over gaan hebben, werd in 2001 opgericht door Manfred Brassler. Het betreft het populaire merk MeisterSinger.  Manfred Brassler had zichzelf destijds als doel gesteld een alternatief te ontwikkelen voor de diverse horloges die er al op de markt waren. Zijn ontwerpen moesten dus uniek zijn en dat is hem zeker gelukt. Wat MeisterSinger zo bijzonder maakt, is zeker niet in één zin te vangen. Maar een belangrijk punt is absoluut de één wijzer weergave waar MeisterSinger in zijn ontwerpen voor gekozen heeft. De wijzerplaat van elk MeisterSinger horloge biedt een afleesbaarheid die niet alleen praktisch, maar ook zeer duidelijk is. Deze weergave van tijd is  al eeuwen oud en kenmerkend voor de klassieke meters en meetinstrumenten. De één wijzer weergave is niet alleen praktisch, het maakt ook dat MeisterSinger een duidelijke eigen handtekening zet bij zijn ontwerpen. Het maakt de horloges niet alleen uniek, maar ook zeer herkenbaar. MeisterSinger onderscheidt zich bovendien van andere merken door de unieke index en het sterk gewelfde glas. Bovendien biedt MeisterSinger horloges met een zeer goede prijs-/kwaliteit ratio.

MeisterSinger SAMX9-02GR

De horloges in de collectie van MeisterSinger bieden dus een eigen design en concept en zijn zeer interessant voor mensen die graag iets speciaals willen dragen. Daarnaast zijn de Swiss made horloges van MeisterSinger van zeer hoge kwaliteit. Het is niet voor niets dat het merk het label Swiss made mag voeren. De ontwerpen in de collectie van MeisterSinger variëren van klassiek en stijlvol tot wat sportievere modellen. Dit maakt de MeisterSinger horloges interessant voor een breder publiek. De designs zijn bovendien tijdloos en daarmee voor iedereen en overal passend.

Een bijzonder horloge uit de collectie van MeisterSinger is bijvoorbeeld de MeisterSinger Circularis CC908LG. Dit horloge is voorzien van een prachtige bruine band, welke is vervaardigd uit schitterend krokodillenleder. Wat verder opvallend is, is de stijlvolle donkerblauwe wijzerplaat met 18 karaat gouden lunette. Dit horloge is voorzien van een Zwitsers automatisch uurwerk en is tot 50 meter waterdicht. Het horloge sluit met een vouwsluiting en beschikt bovendien over een datumaanduiding.

Nog een plaatje van een horloge dat terug te vinden is in de collectie van MeisterSinger, is het MeisterSinger Salthora Meta X SAMX902GR horloge. Dit horloge is één van de meest sportieve modellen van dit bijzondere merk en heeft dan ook een geheel andere uitstraling dan het eerder genoemde model. De combinatie van de zwart lederen band, edelstalen kast en zwarte wijzerplaat met groene accenten maken dit tot een modern en vlot design. Uiteraard is ook dit horloge voorzien van een Swiss made uurwerk. Het horloge is tot maar liefst 200 meter waterdicht. Als extra plus heeft dit horloge lichtgevende indicatoren en een draaibare bezel.

Het derde model dat we nader willen belichten is het MeisterSinger Scrypto Unitas AM505 horloge. Dit horloge wordt gekenmerkt door een ingetogen en minimalistische uitstraling. Zowel wat betreft het kleurgebruik als wat betreft de rustige wijzerplaat heeft men bij MeisterSinger gekozen voor eenvoud. Het horloge is verder voorzien van een prachtige zwarte lederen band. Wat verder opvalt is de zilveren small seconds. Dit horloge heeft een mechanisch uurwerk, dat werkt door middel van opwinding. Het horloge sluit met een vouwsluiting en is tot 30 meter waterdicht.

Zoals je misschien wel opgevallen is door de bovenstaande beschrijvingen van een aantal modellen afkomstig uit de MeisterSinger collectie, biedt MeisterSinger echt veel diversiteit. Maar met welk horloge van MeisterSinger je dan ook om je pols loopt, een eyecatcher is het zeker. En je draagt absoluut iets bijzonders! Wil je nu zo’n exclusief horloge van MeisterSinger aanschaffen? Je kunt hiervoor terecht in onze webshop. BensonTrade is gespecialiseerd in horloges van hoge kwaliteit en biedt een mooie selectie MeisterSinger horloges in haar collectie. Op dit moment lopen er zelfs aantrekkelijke aanbiedingen bij BensonTrade met betrekking tot een aantal modellen van dit merk. Het uitgelezen moment om de horloges van MeisterSinger eens beter te bekijken dus! Bezoek nu de exclusieve horloges van MeisterSinger die BensonTrade voor u heeft geselecteerd. Van elk horloge van MeisterSinger zijn slechts enkele stuks voorradig, wacht dus zeker niet te lang.

Elk MeisterSinger horloge dat door ons wordt geleverd is nieuw en wordt verzonden in de originele doos. U ontvangt daarnaast een duidelijke handleiding en 2 jaar internationale garantie. Bij BensonTrade bestel je je horloge veilig, snel en gemakkelijk. Je kunt betalen middels bankoverschrijving, met creditcard, met Ideal of met Paypal Je kunt bij BensonTrade bovendien rekenen op een goede en snelle service. Er is dus niets dat je in de weg staat om je favoriete horloge te kiezen en je bestelling te plaatsen!