Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss made Epos horloges

Geplaatst op 17 mei 2019 om 10:51 uur

Kwaliteit heeft een prijs. Echter zijn er diverse leuke horlogemerken de enorm veel kwaliteit bieden voor interessante prijzen. Een goed voorbeeld is het nieuwe horlogemerk in onze collectie: Epos. Dit Zwitserse merk produceert al decennia lang prachtige automatische horloges die zich onderscheiden op gebied van kwaliteit, techniek en een hoogwaardige afwerking. Epos horloges zijn Swiss made en bevatten allen een Zwitsers uurwerk van de merken ETA of Sellita. Daarnaast wordt elk horloge met de hand vervaardigd door vaktechnici met jarenlange ervaring. 

Epos Emotion watch

Epos heeft verschillende interessante series, zoals de Epos Sportive, Epos Originale en Epos Emotion. De namen van de series geven eigenlijk al aan om welk type horloges het gaat. Dit Zwitserse horlogemerk heeft zowel klassieke, retro als moderne horloges. Ook zijn sportieve horloges goed vertegenwoordigd in de Epos horlogecollectie.

De narduk bij elk Epos horloge ligt op kwaliteit en afwerking. Het Swiss made predicaat verzekert de drager van een sublieme kwaliteit en fraaie afwerking. Interessant is dat de uurwerken van ETA en Sellita worden voorzien van een extra luxe afwerking waardoor ze zich onderscheiden van andere merken. 

BensonTrade is officieel dealer van Epos. Als officieel dealer garanderen wij authenticiteit en een duidelijke garantie van 2 jaar. Deze garantie is internationaal geldig. Elk Epos horloge wordt geleverd in een zeer fraaie horlogebox met handleiding.