Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Iron Annie horloge gemaakt in Duitsland

Geplaatst op 15 mei 2019 om 08:23 uur

Het horlogemerk Iron Annie dankt haar naam aan het historische vliegtuig JU52 met het kenteken D-AQUI. Het vliegtuig werd door de Amerikanen destijds uit bewondering Iron Annie genoemd. Met dit legendarische vliegtuig ter inspiratie, ademt het merk nostalgie en een stukje historie. Het Duitse horlogemerk is relatief nieuw op de markt en kiest een traditionele insteek. Aangezien de Iron Annie horloges in Duitsland worden gemaakt, staat het merk voor de Duitse kwaliteit en betrouwbaarheid.

Iron Annie biedt in haar collectie de keuze uit zowel quartz, automatische en mechanische uurwerken en staat bekend om haar goede prijs-/kwaliteitverhouding. Er wordt gebruik gemaakt van Zwitserse en Japanse uurwerken. Kenmerkend zijn de technische innovatie in combinatie met een klassieke uitstraling. Het merk doet haar naam eer aan door de betrouwbaarheid en degelijkheid van de Iron Annie horloges. Zowel voor dames als voor heren is er ruime keuze uit stijlvolle horloges, waaronder ook pilotenhorloges en Bauhaus modellen.

Iron Annie 5018-4 horloge

In de collectie van Iron Annie vindt u verschillende prachtige series. Waaronder de jubileumserie van Iron Annie. In deze serie zien we vooral veel zwart/wit en crèmekleur. De modellen hebben een eenvoudige, maar chique uitstraling. Een andere serie in de Iron Annie horlogecollectie is de Bauhaus serie, welke is geïnspireerd op de Bauhaus architectuur. Dit is een stroming waarin minimalisme en een moderne uitstraling de boventoon voeren.

Binnenkort presenteren wij de Iron Annie horloges op onze websites. Als officieel dealer bieden wij een complete collectie horloges, met 2-jaar internationale garantie, handleiding en fraaie horlogebox.