Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow watchwinder

Geplaatst op 30 november 2021 om 12:56 uur

Als we kijken naar de watchwinders op de Europese markt en de Aziatische markt zit er op dit gebied een groot verschil tussen kwaliteit en prijs.  De eigenaar van Paul Design, een voormalig technicus voor hoogwaardig watchwinder merk Buben & Zörweg, zag dit als een mooie uitdaging. Hij wilde als ervaringsexpert en deskundige op dit gebied dit gat in de markt opvullen. Door zijn kennis op het gebied van hoogwaardige materialen, techniek en afwerking wist hij exact waar een goede watchwinder aan moet voldoen.

Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow watchwinder

Hij besloot derhalve Paul Design op te richten. Paul Design staat vandaag de dag bekend als een merk afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk dat zich onderscheidt van andere merken door wél topkwaliteit en een perfecte afwerking te bieden in combinatie met technische finesse, maar daarvoor niet de hoofdprijs te vragen. Het merk is er dan ook op gericht ook voor de echte liefhebber sublieme kwaliteit en de beste opwinding voor elk automatisch horloge te bieden.

In de collectie van Paul Design zien we dan ook mooie designs vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals prachtige houtsoorten. Op het gebied van techniek heeft het merk het allernieuwste te bieden, wat ervoor zorgt dat jouw horloges van bijvoorbeeld Rolex, Breitling, Seiko, Longines en Baume et Mercier, met een Paul Design watchwinder de meest ideale wijze van opwinding genieten.

Een watchwinder verzorgt idealiter niet alleen de benodigde opwinding van automatische horloges, maar voorziet ook in een juiste olieverdeling binnenin het uurwerk, en biedt daarnaast een stevige en veilige opbergplaats voor jouw horloges. Paul Design weet op al deze gebieden het beste te bieden. De Paul Design watchwinders zijn aan de binnenkant bekleed met een speciale zachte stof, wat ervoor zorgt dat jouw horloges worden beschermd tegen krasjes of beschadigingen. Paul Design biedt voor zowel de liefhebber met een enkel of enkele automatische horloges als voor de echte verzamelaar watchwinders met een diverse capaciteit.

Een mooi voorbeeld van een watchwinder geschikt voor de verzamelaar is de Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow watchwinder. Dit model is geschikt voor het opwinden van maar liefst 8 horloges. Ieder automatisch horloge kan met deze watchwinder worden opgewonden, ongeacht het type of merk horloge. Door middel van het touchscreen display is het mogelijk de watchwinder eenvoudig te programmeren. Zo is het mogelijk de draairichting en het aantal omwentelingen per dag per rotor individueel te wijzigen. Zo weet je zeker dat ieder automatisch horloge precies de wijze van opwinding krijgt die het nodig heeft. Doordat Paul Design verder gebruik maakt van flexibele en instelbare horlogehouders, past vrijwel ieder formaat horloge moeiteloos in de houders.

De Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow watchwinder is afsluitbaar met een glazen deur, dat bovendien is voorzien van een speciale vingerprint technologie. Hierdoor kun je de deur enkel openen met jouw vingerafdruk en bescherm je je horloges niet alleen tegen invloeden van buitenaf zoals condens of stof, maar ook tegen bijvoorbeeld kinderhandjes. Deze watchwinder is gemaakt van bijzonder mooi hout, dat is afgewerkt met macassar. De combinatie van de houtnerf in het macassar met het verder zwarte exterieur geeft de watchwinder een zeer luxe uitstraling. Uiteraard is ook deze watchwinder van Paul Design voorzien van de zachte stof in het interieur, dat niet alleen een gevoel van luxe geeft maar ook extra bescherming biedt.

Paul Design maakt voor de watchwinders gebruik van Japanse motoren van exclusieve kwaliteit. Ook de Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow is voorzien van deze Japanse Mabuchi motoren. Deze motoren brengen verschillende voordelen met zich mee. Zo zijn ze energiezuinig, sterk en duurzaam. Daarnaast zijn de motoren ook erg stil in gebruik, waardoor je een Paul Design watchwinder zonder zorgen op bijvoorbeeld je slaapkamer of werkplek kunt plaatsen zonder bang te hoeven zijn voor storende geluiden. Verder is de Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow voorzien van een moderne ingebouwde LED verlichting. Hiermee kun je jouw horloges ook bekijken tijdens het opwindproces en functioneert de watchwinder tevens als een mooie display. De energievoorziening van deze watchwinder van Paul Design verloopt middels een adapter. De watchwinder beschikt bovendien over een overwind protectie zodat jouw automatische horloges volledig veilig worden opgewonden. Voor een optimaal gebruikscomfort wordt er ook nog een afstandsbediening meegeleverd, wat het plaatje compleet maakt.

Kortom, met de Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow watchwinder kies je voor een klassieke stijlvolle watchwinder, voorzien van moderne technologie in de vorm van het innovatieve touchscreen, de LCD verlichting, de vingerprint technologie en de hoogwaardige Japanse motoren. Bovendien profiteer je hiermee van een uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding, waarmee slechts weinig merken in deze branche kunnen concurreren.

Naast de Paul Design Gentlemen 8 Black Shadow bieden wij als officieel dealer van Paul Design natuurlijk nog verschillende andere modellen van dit traditionele merk. Wij kunnen je bovendien laten profiteren van de nieuwste collecties, scherpste prijzen en de beste service. Neem dan ook nu een kijkje in onze webshop en bestel jouw favoriete Paul Design watchwinder!


23-11-2021 Glycine horloge