Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

MeisterSinger Circularis CC908LG

Geplaatst op 26 mei 2020 om 14:35 uur

Voor iedereen met een voorliefde voor kwalitatieve automatische horloges met een geheel eigen identiteit is het Duitse merk MeisterSinger een absolute aanrader! Het merk dat in 2001 werd opgericht door Manfred Brassler kenmerkt zich onder meer door de unieke één wijzer weergave welke destijds door Brassler werd toegepast in de MeisterSinger collectie, als alternatief voor de reguliere polshorloges. Daarnaast zijn de unieke index en het sterk gewelfde glas belangrijke eigenschappen van het MeisterSinger horloge, die elke liefhebber van kwalitatief goede horloges zeker zal kunnen waarderen. De combinatie van zowel de Duitse- als Zwitserse welbekende betrouwbaarheid, degelijkheid en duurzaamheid resulteert in dit geval tot een collectie van stijlvolle horloges van hoog niveau.

MeisterSinger Circularis CC908 LG

Wat bovendien duidelijk naar voren komt in de collectie van MeisterSinger is het oog voor detail en daarbij komend een sublieme afwerking. Op dit gebied en wat betreft de kwaliteit, verdient dit merk dan ook zonder meer een plaats tussen de topmerken. De moderne techniek welke achter de horloges van MeisterSinger schuilt is bovendien absoluut het benoemen waard.  De hoogstaande techniek en het bijzondere design van de MeisterSinger horloges zullen iedere liefhebber aanspreken.

Binnen de mooie, klassiek horlogecollectie van MeisterSinger, is de MeisterSinger Circularis CC908LG een absoluut schitterend horloge. Dit bijzondere horloge is voorzien van een rosé gouden kast, klassieke blauwe wijzerplaat en een prachtige horlogeband, vervaardigd uit soepel krokodillenleder. De edelstalen kast is daarnaast uitgerust met een 18 karaat gouden lunette. De klassieke en rustige uitstraling van dit horloge, tezamen met de goede afleesbaarheid maken dat dit model zeer geschikt is voor een breed publiek. Uiteraard is ook dit horloge voorzien van een hoge kwaliteit Zwitsers uurwerk, dit automatische MSA01 uurwerk heeft een 120 uur gangreserve. Het horloge is bovendien tot 50 meter waterdicht, heeft een diameter van 43mm en biedt als extra functionaliteit een datumaanduiding.

Wanneer u besluit te kiezen voor een tophorloge van het merk MeisterSinger, kunt u deze eenvoudig bestellen bij BensonTrade. U krijgt uw horloge dan geleverd in de officiële horlogebox, met handleiding en twee jaar internationale garantie. BensonTrade biedt bovendien een aantal MeisterSinger horloges aan met een korting tot wel 30%. De MeisterSinger Circularis CC908 LG kunt u bij BensonTrade bijvoorbeeld bestellen met een mooie korting van wel 27%. Een zeer goed moment dus om te kiezen voor een horloge van topkwaliteit met een geheel eigen karakter. U kiest hiermee direct voor een echte eyecatcher, waar u lang plezier van zult hebben.