Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Damasko horloges bij BensonTrade

Geplaatst op 1 juni 2020 om 07:57 uur

Voor echte kwaliteit op het gebied van horloges, is men in Duitsland over het algemeen aan het goede adres. Zo ook bij het Duitse horlogemerk Damasko. In een kleine fabriek weet dit mooie merk horloges te produceren van uiterst hoge kwaliteit, die voor een scherpe prijs verkrijgbaar zijn. Damasko heeft zichzelf dan ook mede door de goede prijs-/kwaliteit verhouding op de kaart weten te zetten. Daarnaast heeft dit merk verschillende prijzen in de wacht gesleept van diverse Duitse vakbladen. Bovendien heeft Damasko diverse patenten  op haar naam staan, waaronder het zeer bijzondere EPS spiraal. Doordat dit speciale spiraal ongevoelig is voor fysieke en externe invloeden, blijft een Damasko horloge zeer nauwkeurig en betrouwbaar door de tijd heen. De horloges van dit niche merk zijn dan ook niet voor niets erg geliefd bij horlogeliefhebbers.

Damasko DA36 horloge

De mensen achter het merk Damasko, zijn absolute liefhebbers en vakmensen. Ze gaan daarbij voor pure perfectie en plaatsen kwaliteit boven kwantiteit. Men maakt dan ook de bewuste keuze van elk horloge een zeer beperkt aantal te produceren, zodat iedereen die een horloge van Damasko aanschaft, een bijzonder en exclusief stuk in handen heeft. Traditie en nostalgie komen duidelijk naar voren bij de prachtige collectie van Damasko. Elk horloge wordt bovendien afzonderlijk met de hand geassembleerd. De horloges van Damasko zijn voorzien van een degelijk en duurzaam automatisch uurwerk van ETA of Valjoux, echte toppers op dit gebied.

Naast de hoge kwaliteit, biedt Damasko een breed en gevarieerde collectie stijlvolle en sportieve horloges. Het is dan ook een uniek merk op het gebied van design en kwaliteit. Kleuren die de boventoon voeren binnen deze collectie zijn zwart en wit. Ook rode accenten komen veelvuldig terug. Er wordt voor de horloges van Damasko gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals leder, saffierglas en edelstaal PVD. Zo bent u niet alleen verzekerd van een beschermd kwaliteitsuurwerk, maar ook van een horlogeband en kast die tegen een stootje kunnen. We vinden in de collectie van Damasko horloges tot wel 100 meter waterdicht en horloges met verschillende extra functionaliteiten zoals een geschroefde kroon, datumaanduiding en lichtgevende indicators.

Bij BensonTrade, als officieel dealer, kunt u terecht voor een ruime collectie Damasko horloges.  BensonTrade zorgt ervoor dat uw horloge zorgvuldig ingepakt bij u bezorgd wordt. U ontvangt uw Damasko horloge dan in een luxe officiële box, met handleiding en twee jaar garantie.