Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Locman Montecristo Carbon 0544C09S-CBCBWHSB horloge

Geplaatst op 28 mei 2024 om 14:21 uur

De aanschaf van een luxe horloge is een persoonlijke aangelegenheid. Tenslotte heeft ieder zo zijn eigen voorkeuren wat betreft design en technische aspecten. Ben jij op zoek naar een fraai horloge met een sportieve inborst? Een horloge die je kunt gebruiken wanneer je aan het sporten bent, maar die je ook kunt dragen bij een meer zakelijke- of casual outfit? Of misschien wel hét horloge waarmee je jouw verzameling luxe horloges compleet kunt maken? Dan laten wij je graag nader kennismaken met het bijzondere Italiaanse horlogemerk Locman.

Locman Montecristo Carbon 0544C09S-CBCBWHSB

Locman is het meest populaire horlogemerk van Italië en dat heeft verschillende redenen. Allereerst staat Locman bekend om de goede prijs-/kwaliteitverhouding van de horloges uit de collectie. Je kiest anders gezegd met een horloge van Locman voor een model van topkwaliteit, tegen een aantrekkelijke prijs. Niet voor niets heeft Locman de rechten voor de productie van de horloges van het Italiaanse leger weten te verkrijgen. Dit gegeven benadrukt de kwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid van de horloges van Locman. Een andere reden van de populariteit van de horloges van Locman is het prachtige Italiaanse design van de horloges. Het gebruik van aansprekende kleuren en moderne accenten maakt van de horloges van Locman een echte blikvanger om de pols.

De collectie van Locman is breed en divers te noemen. Zo biedt het merk van het populaire Montecristo model vele soorten en kleuren horloges, met de keuze uit horloges met een quartz uurwerk (op batterij) of horloges voorzien van een automatisch uurwerk (op beweging). In dit artikel vertellen we je graag meer over een specifiek model uit de Locman Montecristo Carbon serie. Het gaat om dit bijzondere horloge: de Locman Montecristo Carbon 0544C09S-CBCBWHSB. Dit is een Limited edition, waardoor je met dit horloge gegarandeerd kiest voor een uniek design. Dit model weet direct de aandacht te trekken, doordat het horloge is uitgevoerd in een combinatie van de kleuren blauw, zwart en wit. Zo is dit horloge voorzien van een blauwe rubberen horlogeband, die sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en voorzien van witte en blauwe details. Het horloge is verder voorzien van een horlogekast die gemaakt is van carbon fibre. Dit is een uiterst sterke materiaalsoort, die het horloge bovendien een stoere en robuuste uitstraling geeft.

De horlogekast heeft daarnaast een dikte van 14mm en een doorsnede van 41mm. Locman heeft voor dit horloge gekozen voor het gebruik van saffierglas. Het voordeel hiervan is dat dit een zeer sterke glassoort is, waardoor je niet snel bang hoeft te zijn voor krasjes of andere beschadigingen op je horloge. Het hart van de Locman Montecristo Carbon 0544C09S-CBCBWHSB wordt gevormd door een hoogwaardig automatisch uurwerk. Een automatisch uurwerk geniet voor menig liefhebber de voorkeur, omdat bij dit geavanceerde uurwerk de hand van de vakman het meest duidelijk tot uiting komt. Tot slot biedt dit horloge een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren en is dit model tot 100 meter waterdicht. Kort samengevat kies je met de Locman Montecristo Carbon 0544C09S-CBCBWHSB voor een zeer fraai horloge, gemaakt van de beste materialen. Bovendien heb je met dit model een horloge om de pols, waarmee je zeker de aandacht trekt. Het horloge maakt iedere outfit helemaal af en houdt je daarnaast natuurlijk bij de tijd. Doordat het horloge aantrekkelijk geprijsd is, is dit luxe model ook voor de liefhebber met een minder breed budget geschikt. Dit horloge is daarnaast bij ons nu verkrijgbaar met een mooie korting, waardoor je het horloge nu tegen een extra scherpe prijs kunt aanschaffen.

Een luxe horloge koop je bij voorkeur altijd bij een officieel dealer. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je altijd de nieuwste collecties, scherpste prijzen en beste service kunt verwachten. Bovendien ben je er bij een officieel dealer altijd zeker van dat je een authentiek Locman horloge ontvangt. Wij zijn officieel dealer van Locman en kunnen je daardoor het beste bieden in alle opzichten. Bovendien hebben wij een ruime voorraad Locman horloges in huis, waardoor je je nieuwe aanwinst over het algemeen snel om de pols hebt. Wanneer je eenmaal een nieuw horloge bestelt, wil je deze tenslotte zo snel mogelijk ook kunnen dragen.

Zowel de Locman Montecristo Carbon 0544C09S-CBCBWHSB als alle andere modellen van Locman worden door ons geleverd met een garantie van twee jaar en duidelijke handleiding. Bovendien zijn de horloges van Locman verpakt in een luxe officiële box. Bekijk nu ons mooie en ruime aanbod van Locman in onze webshop. Is jouw favoriete Locman model daar niet bij? Geen probleem, neem hiervoor gerust contact met ons op. Wij kunnen desgewenst alle horloges uit de collectie van Locman leveren.

Betalen kun je bij ons met verschillende veilige betaalwijzen zoals iDeal, Paypal, creditcard of gewone bankoverschrijving. Je bestelt dus bij ons altijd met een gerust en goed gevoel!