Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Epos horlogecollectie 2024

Geplaatst op 2 juni 2024 om 08:37 uur

Een fraai Zwitsers horloge dat met zorg met de hand is vervaardigd, staat voor menig moderne man op het verlanglijstje. Een kwalitatief horloge zegt iets over diegene die het draagt. Niet alleen qua smaak en voorkeur maar ook qua karakter. In onze horlogecollectie zijn we constant op zoek naar prachtige horlogemerken die kwaliteit aanbieden voor betaalbare prijzen. Deze combinatie vinden onze klanten interessant en wij zien dat horlogemerken die dit aanbieden in hun horlogecollecties zeer populair zijn.

Epos Sportive 3441.131.96.56.56 Diver

Zwitserland is niet voor niets het horlogeland pur sang. Op het gebied van hoogwaardige luxe horloges zijn er verschillende gerenommeerde Zwitserse merken te vinden, ieder met een eigen geschiedenis en verhaal. Een bijzonder en aansprekend Zwitsers horlogemerk waarover we je graag meer vertellen, is het merk Epos. Epos heeft een indrukwekkende historie. De wortels van het merk zijn terug te voeren naar het jaar 1925, waar James Aubert het horlogebedrijf James Aubert SA oprichtte in de Vallée du Joux, het hart van de horlogerie. Epos zoals we het merk vandaag de dag kennen is uiteindelijk ontstaan uit deze basis en heeft door alle kennis en ervaring van de mensen die het merk hebben gevormd veel expertise in huis. Met een horloge van Epos kies je dan ook altijd voor een Swiss made horloge van de hoogste kwaliteit, die bovendien een geheel eigen en tijdloze uitstraling heeft. Met een Epos horloge maak je je outfit dan ook helemaal af. Voor dit artikel hebben we een aantal horloges van Epos geselecteerd, waarover we je graag meer vertellen. Hiermee tonen wij de diversiteit van de horloges binnen de collectie van Epos aan en vertellen we je meer over het materiaalgebruik en de mogelijkheden van de horloges van Epos.

Het eerste horloge van Epos die we graag even in de spotlight willen zetten, is een horloge met een klassiek karakter. We hebben het dan over de stijlvolle en elegante Epos Emotion 3390.152.20.10.25. De horloges uit de Epos Emotion serie kenmerken zich door een klassieke en traditionele vormgeving. Daarnaast vallen deze horloges op door de ingetogen uitstraling, waarmee zij passend zijn bij vrijwel iedere outfit. De Epos Emotion 3390.152.20.10.25 is voorzien van een horlogeband in de kleur zwart, gemaakt van hoogwaardig leder. Deze horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 9mm en een doorsnede van 41mm. De wijzerplaat van het horloge is wit van kleur en geeft het horloge daarmee een zeer rustige uitstraling. Het horloge is verder voorzien van zeer sterk saffierglas, waarmee Epos heeft gekozen voor het beste van het beste. De Epos Emotion 3390.152.20.10.25 is in de basis voorzien van een high-end Swiss made uurwerk van het welbekende Zwitserse merk ETA (ETA 2892). Bijzonder is verder dat dit uurwerk zichtbaar is door de doorzichtige bodem, waarmee de echte liefhebber zijn horloge aan het werk kan zien. Tot slot beschik je met dit model van Epos over een datumaanduiding en secondewijzer. Al met al een zeer fraai horloge, met een tijdloze uitstraling.

Een tweede horloge uit de collectie van Epos, die wat ons betreft zeker je aandacht verdient, is de Epos Sportive 3401.132.20.35.30. Dit sportieve horloge heeft door onder meer de robuuste edelstalen horlogeband een stoere uitstraling. De horlogeband sluit met een vouwsluiting, wat het geheel niet alleen uiterst fraai doet overlopen, maar die er daarnaast ook voor zorgt dat het risico op verlies van het horloge uiterst klein is. De horlogekast is eveneens gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 11mm en een doorsnede van 43mm. De maat van deze horlogekast benadrukt het robuuste karakter van dit horloge. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en voorzien van witte details. Dit model is tot maar liefst 100 meter waterdicht en is net als het voorgaande model voorzien van extreem sterk saffierglas. Ook bij dit horloge wordt het hart gevormd door een hoogwaardig Swiss made automatisch uurwerk van het merk ETA (ETA 2824). Het horloge is verder voorzien van een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren en een doorzichtige bodem. Kortom, een zeer kwalitatief horloge met een robuuste uitstraling, perfect geschikt voor de echte sportieveling.

Het derde en laatste Epos horloge die we even nader toelichten, is een echt duikhorloge. We hebben het dan over de Epos Sportive 3441.131.96.56.56 Diver. Dit horloge valt direct op door het gebruik van een sprekende kleur blauw en door zijn sportieve inborst. De horlogeband van het horloge is gemaakt van rubber in de kleur blauw. Deze horlogeband sluit met een vouwsluiting. De wijzerplaat van het horloge is eveneens blauw van kleur en voorzien van witte en gele accenten. Het horloge heeft een zeer goede waterdichtheid tot maar liefst 500 meter en is daarom geschikt voor gebruik bij diverse vormen van watersport. Het horloge is voorzien van een horlogekast gemaakt van edelstaal, met een dikte van 15 mm en een doorsnede van 43mm. Verder is het horloge voorzien van saffierglas. De Epos Sportive 3441.131.96.56.56 Diver is uitgerust met een hoogwaardig Swiss made automatisch uurwerk van ETA (ETA 2824). Daarnaast biedt dit model een indrukwekkende lijst met mooie extra’s. Zo beschik je met dit horloge niet alleen over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren, maar biedt dit model daarnaast ook een verschroefde kroon en een draaibare bezel.

De genoemde modellen van Epos zijn met vele andere fraaie horloges van het merk verkrijgbaar bij ons in de webshop. Als officieel dealer van Epos horloges leveren wij alle hoogwaardige Epos horloges met twee jaar garantie, een duidelijke handleiding en een luxe officiële box. Bekijk daarom nu de mogelijkheden in onze webshop en laat je verrassen door dit interessante Zwitserse horlogemerk.