Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Locman Montecristo Carbon 0544C09S-CBCBWHSB

Geplaatst op 1 juni 2022 om 10:27 uur

Ben jij als liefhebber op zoek naar een hoogwaardig horloge met een sportieve en moderne uitstraling? Dan vertellen wij je graag meer over het Italiaanse horlogemerk Locman. Locman is een merk dat zichzelf wat betreft innovatie en ontwikkeling zeker op de kaart heeft weten te zetten. Locman wordt dan ook gezien als een icoon als het gaat om sportieve horloges uit Italië. Het Italiaanse horlogemerk heeft namelijk voor diverse vernieuwingen in de wereld van horloges gezorgd en staat onder meer bekend om het gebruik van bijzondere en hoogwaardige materiaalsoorten. Zo maakt het vooruitstrevende merk onder meer gebruik van carbon fibre en titanium. Carbon fibre heeft verschillende voordelen, zo is het materiaal zeer sterk en geeft de horloges van het merk een sportieve uitstraling. Titanium is een materiaalsoort die ook veel in de vliegtuigindustrie wordt gebruikt. Dit materiaal biedt als grote voordelen dat het sterk, maar ook licht in gewicht is. Dit zorgt ervoor dat de horloges zeer prettig te dragen zijn.

Locman Montecristo Carbon 0544C09S-CBCBWHSB

Locman kwam in 2010 met het aantrekkelijke Montecristo model op de markt. Dit specifieke model is in verscheidene varianten en series verkrijgbaar en wist het meest populaire model van het merk te worden. In de horloges van Locman komt de Italiaanse stijl en klasse duidelijk naar voren. Het merk heeft dan ook als doel gehad horloges te produceren die niet enkel van zeer hoge kwaliteit zijn, maar daarnaast ook een stijlvol en elegant karakter tonen. Daarnaast speelt ook een stuk technische finesse een grote rol voor dit merk. Locman staat bovendien bekend vanwege de zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding van de horloges. Wanneer we kijken naar concurrerende merken zijn er weinig die horloges van deze kwaliteit kunnen aanbieden tegen dezelfde scherpe prijzen. Dit maakt het merk zeer aantrekkelijk voor een breed publiek. Kenmerkend voor een groot deel van de horloges uit de collectie van Locman zijn de aansprekende kleuren die het merk gebruikt. Deze kleuren zorgen er samen met het opvallende design voor dat je met ieder Locman horloge echt iets bijzonders om de pols hebt. De combinatie van de Italiaanse verfijning met de hoogstaande techniek zal vele liefhebbers weten aan te spreken.

Naast de populaire Montecristo modellen biedt de collectie van Locman nog vele andere bijzondere modellen. Hoewel alle modellen sportief en modern zijn qua karakter, weet het merk toch diversiteit te bieden in uitstraling. Dit komt doordat er voor verschillende modellen andere soort horlogebanden worden gebruikt en er veel gevarieerd wordt wat betreft kleurgebruik. Daarnaast heeft het merk ervoor gekozen horloges aan te bieden met zowel quartz- als automatische uurwerken. Hierbij hebben de quartz uurwerken als voordeel dat deze beter bestand zijn tegen schokken en stoten en bovendien zeer punctueel zijn wat betreft tijdsweergave. Het automatische uurwerk heeft echter al vele harten van echte liefhebbers weten te veroveren, doordat hier de hand van de vakman en het oude ambacht van de horlogemaker meer in terugkomt. Zo is er voor iedere liefhebber wel een passend Locman horloge te vinden binnen de collectie.

Wij zijn officieel dealer van Locman en bieden jou daardoor de nieuwste collecties en scherpste prijzen. Ook wat betreft een passend advies en de beste service ben je bij ons aan het juiste adres. Je vindt bij ons in de webshop daarom een uitgebreide selectie Locman horloges, die je zeker zal weten te verrassen.

Wij vertellen je graag meer over een specifiek Locman horloge, namelijk de Locman Montecristo Carbon 0544C09S-CBCBWHSB. Dit horloge is een echte eyecatcher te noemen. De combinatie van de opvallende blauwe horlogeband van rubber, met de zwarte wijzerplaat is aansprekend. Op de wijzerplaat vinden we een speels patroon en blauwe en witte accenten. Dit horloge van Locman sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van carbon en heeft een dikte van 14 mm en een doorsnede van 41 mm. Dit horloge van Locman betreft een Limited edition, waardoor het design absoluut uniek is. Je zult niet snel iemand treffen met hetzelfde horloge om de pols, waardoor je kiest voor een zeer bijzonder horloge.

Wat betreft het uurwerk is er bij dit model gekozen voor een automatisch uurwerk. Het horloge is daarnaast tot maar liefst 100 meter waterdicht, waardoor deze ook geschikt is voor de sportieve liefhebber. Dit model biedt bovendien mooie extra’s, in de vorm van een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Je kiest met de Locman Montecristo Carbon 0544C09S-CBCBWHSB kort gezegd voor Italiaanse klasse, originaliteit en kwaliteit. Ook wanneer je een minder breed budget te besteden hebt, is een Locman horloge een uitstekende keuze!

Wanneer je de Locman Montecristo Carbon 0544C09S-CBCBWHSB wilt aankopen kan je dit op veilige en vertrouwde wijze doen bij ons in de webshop. Wij leveren dit horloge en de vele andere modellen van Locman uit ons assortiment met 2 jaar garantie en natuurlijk een gebruiksaanwijzing. Ieder model wordt bovendien naar jou verzonden in een luxe officiële box.

Als officieel Locman dealer biedt BensonTrade de nieuwste collecties, scherpe prijzen en levering uit voorraad.