Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Bernard Favre Planet Silver watchwinder

Geplaatst op 23 mei 2022 om 11:35 uur

Swiss made staat synoniem voor kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor exclusieve automatische horloges, maar ook voor de watchwinders waarmee deze horloges kunnen worden opgewonden. Zwitserland heeft een lange geschiedenis op het gebied van het luxe horloge en herbergt dan ook vele horlogetechnici en mooie merken die deze horloges ontwerpen en vervaardigen. Dit geldt ook voor wat betreft de watchwinder. Sinds de ontwikkeling van deze horlogeaccessoire, wordt de keuze op dit gebied ook steeds groter. Zowel de techniek die wordt gebruikt om de horloges van energie te voorzien als mooie extra functionaliteiten en de designs worden steeds verder ontwikkeld. Innovatie staat dan ook bij vele Zwitserse merken zeer hoog in het vaandel.

Een voorbeeld van zo’n merk is het exclusieve merk Bernard Favre. Bernard Favre biedt uitermate hoge kwaliteit watchwinders welke voorzien zijn van Zwitserse motoren. Motoren van Zwitserse makelij hebben verschillende voordelen. Zo zijn ze zeer betrouwbaar en degelijk. Natuurlijk is het belangrijk dat je altijd op je watchwinder kunt rekenen. Daarnaast kunnen Zwitserse motoren functioneren met weinig energie en maken ze nauwelijks geluiden tijdens het opwindproces.

Bernard Favre Planet Silver watch winder

Naast de onberispelijke techniek, die bij Bernard Favre wordt gevangen in het zogenaamde ‘Planet Winding System’, biedt het merk nog verschillende andere karakteristieke eigenschappen die de watchwinders van Bernard Favre altijd goed herkenbaar maken. Zo maakt het merk gebruik van hoogwaardige materialen, zoals leder, edelstaal en edelstaal PVD. Het design van het merk heeft een geheel eigen identiteit. Wanneer het horloge wordt geplaatst in de watchwinder, draait deze rond zijn eigen as voor opwinding. Hiervandaan komt ook de naam van het systeem van Bernard Favre, het refereert aan het ronddraaien van de aarde. Het opwinden van een luxe horloge in een horlogeaccessoire van Bernard Favre, is een prachtig plaatje en wordt hiermee een hele beleving. De watchwinders van Bernard Favre worden stuk voor stuk met de hand vervaardigd door de echte experts op dit gebied. Dit is dan ook te zien aan het eindresultaat. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Bernard Favre gaat voor niets anders dan perfectie. Zowel het oog voor detail als de excellente afwerking zijn hier het bewijs van.

Een horlogeaccessoire die zeker de aandacht weet te trekken binnen de collectie van Bernard Favre is de Bernard Favre Planet Silver watchwinder. Dit model is gemaakt van edelstaal waarbij de voet is uitgevoerd in de kleur zwart en de ringen op de voet in zilverkleur. Dit ‘masterpiece’ verdient een mooi plekje in jouw interieur. Wanneer het horloge wordt geplaatst in deze watchwinder, zul je zien dat je ernaar blijft kijken. De stolp van glas die kan worden geplaatst over het geheel heeft 2 functies. Ten eerste zorgt deze ervoor dat jouw horloge goed beschermd is tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals stof en condens. Ten tweede maakt deze stolp de uitstraling van deze watchwinder helemaal compleet, bij deze watchwinder krijg je zo een puur gevoel van luxe en stijl.

De Bernard Favre Planet Silver watchwinder is natuurlijk voorzien van een Swiss made motor. Deze motor zorgt voor een solide en betrouwbare basis voor deze horlogeaccessoire. Welk automatisch horloge je dan ook in bezit hebt, dit model zorgt ervoor dat deze de juiste wijze van opwinding krijgt. De watchwinder is voorzien van een speciale LED indicator die de status van de weergeeft. Verder is deze horlogeaccessoire programmeerbaar en beschikt deze over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. De vormgeving van dit model van Bernard Favre is compact. Daarnaast werkt deze watchwinder middels een ingebouwde accu die goed is voor 100 dagen functioneren. Deze twee eigenschappen zorgen ervoor dat je de watchwinder, wanneer dit je voorkeur heeft, ook in een kluis kan plaatsen. Daarnaast maakt het meenemen op reis of naar kantoor ook een goede optie. Het opladen van de accu kan gemakkelijk met behulp van de USB aansluiting, middels netstroom, PC of Smartphone.

Samenvattend kies je met de Planet Silver watchwinder voor een model van een gerenommeerd merk dat op alle gebieden met kop en schouders boven vele andere merken uitsteekt. Superieure kwaliteit, Swiss made motoren en natuurlijk een zeer uniek design maken deze watchwinder ‘one of a kind’ en daarmee een compliment voor jouw geliefde automatische horloge. Met deze horlogeaccessoire is jouw automatische horloge op ieder moment direct klaar voor gebruik en is deze bovendien altijd goed beschermd opgeborgen.

Met een Bernard Favre watchwinder schaf je niet enkel een watchwinder aan. De designs van dit model zijn een waar statussymbool en bovendien kunstobject voor in huis. Wij bieden verschillende bijzonder mooie ontwerpen van Bernard Favre aan in onze webshop. Wij zijn trots officieel dealer van Bernard Favre en hebben derhalve vrijwel de gehele collectie op voorraad. Zo kunnen wij jouw bestelling extra snel bij je laten bezorgen. Iedere Bernard Favre watchwinder wordt geleverd met 2 jaar garantie en een handleiding. Bovendien ontvang je je nieuwe watchwinder in een fraaie verpakking en adapter.