Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Lapizta horloge uitverkoop!

Geplaatst op 21 november 2023 om 14:36 uur

Heb je weleens gehoord over Lapizta horloges? Grote kans van niet. Dat is jammer want dit merk uit de Verenigde Staten produceert erg leuke horloges met een geheel eigen concept en design.

Lapizta horloges

Voor de man die een echte liefhebber is van de racesport en bovendien graag een mooi horloge draagt, schrijven we dit artikel over het Amerikaanse horlogemerk Lapizta. Maar ook wanneer je een vrouw bent die houdt van elegante horloges is Lapizta een merk om eens nader onder de loep te nemen. Wanneer je de horloges van Lapizta bekijkt zie je bij de meeste modellen een duidelijke link met de racesport. De kleuren en accenten die in de horloges zijn verwerkt zorgen hier onder andere voor. Het merk werkt dan ook samen met verschillende grote namen uit de racesport, zoals Porsche en Ducati. De uitstraling van deze Lapizta horloges zijn passend bij het thema, robuust, stoer en sportief te noemen. De horloges van dit bijzondere merk zijn dan ook meer dan geschikt voor de echte man die houdt van sportieve activiteiten. Maar ook voor de dames heeft Lapizta hele mooie modellen in de collectie. Lapizta heeft namelijk diverse uniseks modellen in het assortiment, met een tijdloze en stijlvolle uitstraling.

De collectie van Lapizta horloges herbergt dus kleurrijke en sprekende designs voor man en vrouw en bestaat uit verschillende series. In de Lapizta ORYX serie zien we stoere en robuuste modellen uitgevoerd in kleuren zoals zwart en rood. Hiermee is snel de link gelegd met de racesport. Ze kenmerken zich verder door een grote horlogekast van 48 mm met optioneel een PVD coating. De 3 laags carbon wijzerplaat zorgt voor een bijzonder 3d effect en de horlogeband is gemaakt van prachtig leder of rubber. Verder zien we in deze horlogeserie diverse mooie extra functionaliteiten voorbijkomen, zoals een datumaanduiding, secondewijzer, stopwatch functie en een verschroefde kroon. Maar ook bijvoorbeeld een mooie chronograaf functie en een bezel in de vorm van een remschijf, alles geheel passend in het thema. De horloges zijn uitgerust met een kwalitatief quartz uurwerk van Miyota. Doordat het glas van de horloges is voorzien van een saffier coating, wordt deze beschermd tegen krasjes. De horloges zijn tot maar liefst 100 meter waterdicht.

De volgende serie afkomstig uit de Lapizta collectie is de Lapizta IZURUS serie. In deze serie zien we ook weer horloges met een grote horlogekast van 48 mm. De horloges uit deze serie zijn tot wel 300 meter waterdicht. Ook bij deze horloges hoef je niet snel bang te zijn voor krasjes, hiervoor zorgt de speciale saffier coating op het glas. Diverse mooie extra functionaliteiten passeren ook binnen deze serie weer de revue. Te beginnen met datumaanduiding en secondewijzer, maar ook een stopwatch functie, chronograaf functie en een draaibare bezel. Het hart van de horloges wordt gevormd door een Miyota quartz uurwerk van hoge kwaliteit. Al met al zeer complete horloges dus, ideaal wanneer je een horloge zoekt dat tegen een stootje kan en bovendien heel nauwkeurig in weergave.

In de Lapizta ZATARA serie vinden we horloges met een meer compacte horlogekast van 43 mm. Verder wordt deze serie horloges onder meer gekenmerkt door de mooie wijzerplaat, rubberen- of edelstalen horlogeband en sportieve accenten. Ook deze horloges zijn voorzien van een saffier coating. Deze horloges zijn ook weer zeer compleet te noemen wat betreft extra functies. Naast de secondewijzer en datumaanduiding zien we ook hier weer een chronograaf functie en draaibare bezel. De horloges zijn tot 100 meter waterdicht.

De laatste Lapizta serie die we willen uitlichten is de speciale Lapizta Amur serie. Het bijzondere van deze horlogeserie is dat het uniseks modellen herbergt en dus zowel dames als heren bedient. De horloges uit de Amur serie hebben een compacte horlogekast van 43 mm. Verder zien we kleuren als zwart, roze en wit voorbijkomen. De horlogekast is uitgevoerd in edelstaal PVD en hiermee zeer duurzaam. De horlogebanden zijn gemaakt van rubber en een enkel model is zelfs voorzien van maar liefst 12 zirkonia diamanten. Wat betreft extra functies zien we hier datumaanduiding, secondewijzer, een draaibare bezel en een verschroefde kroon voorbijkomen. Het quartz uurwerk van Miyota maakt deze horloges erg betrouwbaar.

Naast de bovengenoemde series heeft Lapizta nog veel meer te bieden. Met een horloge van Lapizta ben je hoe dan ook nauwkeurig bij de tijd, de horloges zijn duurzaam, betrouwbaar en degelijk. Daarnaast blinken ze uit met hun sportieve uitstraling en worden zowel dames als heren op hun wenken bedient. Niet alleen de uitstraling van de horloges is over het algemeen sportief, ook de extra functionaliteiten zijn hierbij passend. Naast sportieve elementen biedt Lapizta ook klasse en stijl in elk horloge. Bovendien valt de diversiteit in de collectie op wat betreft kleurgebruik en grovere of fijnere uitstraling van de horloges. Dit maakt dat niet alleen de man die van de racesport gecharmeerd is bij Lapizta een passend horloge zal kunnen vinden, maar ook de moderne vrouw met gevoel voor mode.

In onze webshop vind je nu verschillende mooie Lapizta horloges in de uitverkoop, zodat je extra voordelig een Lapizta horloge kunt dragen!