Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Elysee horloges met hoge kortingen

Geplaatst op 14 november 2023 om 14:25 uur

Horloges, ze hebben een grote aantrekkingskracht op liefhebbers van mooie spullen. Vrijwel iedereen heeft wel een horloge. Gelukkig is er veel keus en is er voor iedereen een geschikt horloge. Je kan denken aan klassieke horloges, sportieve horloges, digitale horloges en zelfs horloges voor mensen die blind zijn of slecht kunnen zien.

Een fraai horloge is voor de moderne man meer dan alleen een handige accessoire om de tijd te kunnen zien. Het is een uiting van persoonlijkheid en een waar sieraad om een outfit compleet te kunnen maken. Menig man besteedt dan ook de nodige aandacht aan het uitzoeken van een nieuw exemplaar. Wanneer je op zoek bent naar een hoogwaardig luxe horloge en daarbij niet teveel wilt betalen, is dit het artikel voor jou! Wij laten je namelijk graag kennismaken met een exclusief horlogemerk dat zijn wortels heeft in Duitsland en dat zich bovendien weet te onderscheiden van andere horlogemerken door innovatie, gebruiksvriendelijkheid en een stukje diversiteit hoog op het prioriteitenlijstje te zetten.

We hebben het hier dan over het bekende Duitse horlogemerk Elysee, dat met een uitgebreide en diverse collectie aantrekkelijk geprijsde horloges een breed publiek weet aan te spreken. Zo kun je bij Elysee terecht voor horloges met een sportief en stoer design, maar ook voor horloges met een meer klassiek karakter. Daarnaast biedt het merk zowel horloges met een hoogwaardig automatisch uurwerk (op beweging), als horloges met een quartz uurwerk (met batterij). Waar je voorkeur dus ook naar uitgaat, Elysee biedt zeker een passend horloge voor jou! Laten we eens inzoomen op de Elysee horloges.

Hoewel de horloges van Elysee standaard verkrijgbaar zijn tegen een aantrekkelijke prijs, bieden wij in onze webshop op dit moment interessante kortingen op verschillende modellen van het merk. Dit betekent dat je nu kunt kiezen voor de welbekende degelijke Duitse kwaliteit en tegelijkertijd voor het beste voor je portemonnee. We vertellen je in dit artikel graag meer over twee verschillende fraaie horloges van het merk Elysee, die beiden afgeprijsd te vinden zijn bij ons in de webshop. Het eerste exclusieve horloge dat we graag even nader uitlichten, is de Elysee Heritage II 18015. Dit is een Elysee horloge met een ingetogen en klassiek karakter, dat door zijn eenvoud passend is bij vrijwel iedere outfit. Het horloge is voorzien van een fraaie lederen horlogeband in de kleur zwart. Deze horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 11mm en een doorsnede van 43mm. De wijzerplaat van de Elysee Heritage II 18015 is net als de horlogeband zwart van kleur, wat het geheel mooi in elkaar doet overlopen en wat bovendien zeer passend is bij het rustige ontwerp. Het horloge is daarnaast voorzien van saffierglas. Het hart van dit horloge wordt gevormd door een hoogwaardig quartz uurwerk van het bekende merk Miyota (Miyota OS21). Hiermee ben je ervan verzekerd dat je altijd zeer punctueel bij de tijd zult zijn. Het horloge is tot 30 meter waterdicht. Tot slot biedt de Elysee Heritage II 18015 een datumaanduiding en een secondewijzer en daarnaast een mooie chronograaf functie.

Het tweede horloge afkomstig uit de collectie van Elysee dat wat betreft ons zeker de moeite van het bekijken waard is, is eveneens een model met een klassiek design. We hebben het dan over de Elysee The Signature 80662. Bij dit horloge combineert Elysee een stijlvolle zwart lederen horlogeband met een fraaie horlogekast in de kleur rosé. De horlogeband van dit horloge sluit eveneens met een doornsluiting. De horlogekast van dit model heeft een doorsnede van 42 mm en is 12 mm dik. De wijzerplaat steekt mooi af tegen de rosékleurige horlogekast. Deze combinatie van kleuren maakt dit horloge extra bijzonder en zorgt ervoor dat deze altijd direct in het oog springt wanneer je het om de pols hebt. Het horloge is daarnaast voorzien van saffierglas, dat bekend staat als zijnde extreem sterk. Dit zorgt ervoor dat er niet snel krasjes te zien zullen zijn op het glas. De Elysee The Signature 80662 is eveneens voorzien van een quartz uurwerk van hoge kwaliteit, van het merk Seiko (Seiko/TMI VK64). Tot slot biedt dit fraaie horloge van Elysee een datumaanduiding, secondewijzer en een chronograaf functie en is deze tot 30 meter waterdicht. Kortom, een zeer stijlvol horloge van topkwaliteit, dat nu bovendien extra voordelig verkrijgbaar is.

Elysee The Signature 80662

Je kunt de beide genoemde modellen horloges van Elysee bij ons bekijken in de webshop. Wanneer je graag één van deze horloges met korting wilt bestellen, gaat dit bij ons bovendien gemakkelijk en snel! Betalen is mogelijk met verschillende veilige betaalwijzen, zo kun je onder meer gebruik maken van iDeal, PayPal, creditcard of gewone bankoverschrijving. Wij leveren alle modellen van het merk Elysee met een garantietermijn van twee jaar en een duidelijke handleiding. Uiteraard wordt jouw nieuwe aanwinst geleverd in een luxe officiële box van het merk.

Kies je voor een automatisch horloge van het merk Elysee? Wij leveren een zeer uitgebreid assortiment watchwinders van verschillende merken, die ook geschikt zijn voor de automatische horloges van Elysee. Bij ons kies je daarom indien gewenst voor een geheel compleet plaatje. Bekijk nu de mogelijkheden bij ons in de webshop en kies voor jouw favoriete horloges! Je zult hier zeker geen spijt van krijgen, alle producten die je vindt in onze webshop zijn van zeer goede kwaliteit en bovendien uitermate betrouwbaar. Bekijk snel de actuele Elysee horlogecollectie.