Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Laco horloges | Duitse degelijkheid

Geplaatst op 4 oktober 2018 om 14:39 uur

Het traditionele horlogemerk Laco is opgericht in 1925 en is met name bekend geworden door de legendarische  pilotenhorloges die zij al sinds 1940 in Duitsland produceren. Enkel een handvol bedrijven had in die tijd de eer pilotenhorloges te mogen maken. Laco was er hier één van. Naast een goed oog voor detail en hoge kwaliteit staat passie voor het maken van de horloges bij Laco centraal. Waar het pilotenhorloge van Laco vroeger een onmisbaar hulpmiddel was, is het tegenwoordig een uiting van design en tegelijkertijd een stukje nostalgie. Duitse horloges hebben nog immer het predicaat van een hoogstaande kwaliteit. 

Laco staat voor Duitse degelijkheid en biedt een hoge kwaliteit horloges aan met goede automatische uurwerken voor een acceptabele prijs. De traditionele horloges worden al 90 jaar lang met hoge precisie gefabriceerd in en elk Laco horloge kent een uniek design dat geënt is op de luchtvaart.  Laco gaat voor kwaliteit boven kwantiteit en verkiest handwerk en vakmanschap boven massaproductie, dit blijft ook hun doel voor de toekomst. Elk horloge wordt dan ook ontwikkeld door experts en wordt met precisie in elkaar gezet zodat het jarenlang plezier biedt.

Laco Chronograph horloge

Naast de pilotenhorloges heeft Laco nog een aantal andere series waaronder de Laco Classics en de Chronograph horloges. De Laco Classics kenmerken zich door een minimalistisch design en mooie lederen horlogeband. De Laco Chronograph horloges staan voor sportiviteit, elegantie en hoogstaande techniek. Ze zijn ongekend betrouwbaar en functioneel. Door hun precisie zijn ze zeer geschikt voor het gebruik bij sport, waar elke seconde telt.

Als officieel Laco dealer bieden wij u een ruime collectie Laco horloges. De collectie kent verschillende lijnen van klassiek tot sportief in een betaalbare prijsklasse. Elk Laco horloge wordt geleverd in een prachtig afgewerkt etui of horlogebox. Daarnaast krijgt u twee jaar internationale garantie zodat u altijd zekerheid heeft.