Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Heisse und Sohne watchwinders | Duitse kwaliteit

Geplaatst op 5 oktober 2018 om 07:54 uur

Heisse & Söhne collector watchwinder

Voor de verzamelaar van automatische horloges is een watchwinder onmisbaar. Watchwinders zorgen ervoor dat de horloges die niet gedragen worden toch voorzien worden van de nodige energie waardoor deze op tijd blijven lopen. Een watchwinder geeft u ook een mooie gelegenheid uw verzameling te presenteren en veilig te bewaren. Meer en meer wordt een watchwinder voor de horlogeliefhebber en verzamelaar een absolute must have.

Binnen ons assortiment watchwinders vallen de Heisse & Söhne watchwinders op door de prachtige moderne ontwerpen en de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Er is keuze uit een zeer ruime collectie luxe designs en de watchwinders zijn geschikt voor elk type automatisch horloge, ongeacht merk of model. In de diverse sportieve en elegante modellen worden verschillende contrasterende materialen gebruikt zoals metaal, glas en hout. Technisch gezien kennen de Heisse & Söhne watchwinders verschillende bijzonderheden zoals LCD bediening, LED verlichting en uiteraard alle benodigde instellingen om een automatisch horloge probleemloos op te winden. Bijvoorbeeld voor het bepalen van de draairichting en het aantal omwentelingen per dag.

Heisse & Söhne watch master watchwinder

Als officieel dealer van Heisse & Söhne bieden wij naast de geijkte watchwinders ook kluizen aan waarin de watchwinders zijn ingebouwd. Deze horlogekluizen voldoen aan de hoogste Europese normen op gebied van veiligheid ten aanzien van braak en brand.  Zo bent u naast een horloge dat op tijd blijft lopen ook verzekerd van een uiterst veilige opbergplaats voor uw horloges. De Heisse & Söhne watchwinders bieden dus op het gebied van zowel techniek, kwaliteit, veiligheid als uitstraling het allerbeste. De watchwinders van Heisse & Söhne zijn snel leverbaar, dus wanneer u kiest voor één van deze watchwinders zult u op korte termijn kunnen genieten van uw aankoop!