Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Laco horloge

Geplaatst op 17 juli 2022 om 08:20 uur

Een mooi en nostalgisch pilotenhorloge heeft voor vele liefhebbers van horloges altijd een speciale aantrekkingskracht. Zeker als je geïnteresseerd bent in geschiedenis in het algemeen of specifiek de legendarische luchtvaartgeschiedenis, is een stijlvol pilotenhorloge zeer passend. Er zijn verschillende mooie horlogemerken van kwaliteit die binnen hun collectie bijzondere pilotenhorloges aanbieden. Natuurlijk vinden we deze merken onder andere in Zwitserland dat bekend staat als het horlogeland ten top. Maar ook in Duitsland vinden we aantrekkelijke horlogemerken die bekend staan om de productie van authentieke pilotenhorloges.

Het Duitse horlogemerk Laco is er daar één van. Laco is opgericht in 1925 en zodoende al bijna een eeuw actief binnen de horlogerie. De pilotenhorloges van het merk worden als sinds 1940 geproduceerd. Laco staat bekend als een traditioneel merk dat door het inzetten van de hand van de echte vakman zeer hoog staat aangeschreven. Daarnaast staan het gebruik van hoogwaardige materialen en een sublieme afwerking bij Laco hoog in het vaandel.

Wanneer je de collectie van Laco bekijkt zul je zien dat ze naast de populaire pilotenhorloges ook moderne horloges te bieden hebben. Bovendien staat het merk bekend om de goede prijs-/kwaliteitverhouding die het weet te bieden. De Laco horloges zijn niet enkel van uitmuntende kwaliteit maar bovendien ook betaalbaar. Door deze combinatie is het merk toegankelijk en aantrekkelijk voor een breder publiek. De collectie van Laco bestaat uit verschillende series horloges met ieder hun eigen kenmerkende eigenschappen. Een van de series van Laco is de Laco Classics serie. Binnen deze serie horloges vinden we modellen die heel rustig ogen en daarmee ook een zeer minimalistisch karakter hebben. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te combineren met verschillende soorten outfits. De designs zijn verder tijdloos, stijlvol en elegant en bieden een heel overzichtelijke wijzerplaat.

Een specifiek model afkomstig uit de Laco Classics serie is de Laco Classics 862077 Mocca 40. Dit horloge is uitgevoerd in de kleur mokka. De kleur komt terug in zowel de prachtige lederen horlogeband, als de wijzerplaat. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 10 mm en een doorsnede van 40 mm. Verder is er gebruik gemaakt van gehard mineraalglas en sluit dit horloge met een doornsluiting. De basis van het horloge wordt gevormd door een automatisch uurwerk. De energievoorziening van een automatisch horloge wordt verzorgd door de natuurlijke beweging van de pols bij het dragen van het horloge. Wanneer je een automatisch horloge niet draagt, is een goede watchwinder hiervoor een mooie en stijlvolle oplossing. De Laco Classics 862077 Mocca 40 is tot 50 meter waterdicht. Wat betreft extra functionaliteiten biedt dit horloge een datumaanduiding en een secondewijzer. Dit horloge is verkrijgbaar bij ons in de webshop, nu tegen een sterk gereduceerde prijs. Je kunt dit horloge dus nu aanschaffen tegen een extra scherpe prijs. Wanneer je dit horloge bij ons bestelt, ontvang je deze in een mooie officiële box met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding.

Laco Classics 862077 Mocca 40

Graag laten we je ook kennis maken met de Laco Fliegeruhren B 861749 Paderborn 42mm, afkomstig uit de Laco Fliegeruhren serie. Met dit horloge kies je voor een bijzonder en retro pilotenhorloge, dat je terugvoert naar de tijden van weleer. Met de verschillende details op zowel de horlogeband als op het uurwerk, heeft dit model een geheel andere uitstraling dan de Laco Classics 862077 Mocca 40. De lederen horlogeband is donkerbruin van kleur en voorzien van lichter gekleurde stiksels. De wijzerplaat is zwart en voorzien van accenten in de kleuren blauw en lichtgroen. De horlogekast is vervaardigd uit edelstaal en heeft een doorsnede van 42mm en een dikte van 12mm, waarmee dit oogt als een robuuster model dan het eerdergenoemde Classics model. Voor dit horloge is daarnaast gekozen voor saffierglas. Dit heeft als groot voordeel dat dit extreem sterk is en er daarom ook niet snel beschadigingen op te zien zullen zijn. Ook dit horloge is voorzien van een automatisch uurwerk van goede kwaliteit. Verder biedt dit horloge een secondewijzer, lichtgevende indicatoren en Blue markers. Dit model is tot 50 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting. Ook dit horloge van Laco bieden wij op het moment met een leuke korting aan, waardoor de aanschaf van dit horloge nu extra aantrekkelijk is. Dit horloge wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie in een luxe officiële box.

Naast de 2 genoemde modellen uit de ‘Classics’ en ‘Fliegeruhren’ collectie bieden wij natuurlijk nog vele andere modellen uit deze en andere series van Laco. Hierin biedt het merk veel diversiteit wat betreft uitstraling en bijvoorbeeld materiaalgebruik voor de horlogebanden.

Ben je nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom om ons uitgebreide assortiment Laco horloges eens beter te bekijken bij ons in de webshop! Of je nu meer van een retro pilotenhorloge houdt, of van een modern en sportief horloge, bij Laco ben je aan het juiste adres!

BensonTrade is officieel dealer van Laco horloges. Al meer dan 12 jaar. Wij bieden jou garanties op gebied van originaliteit, service en scherpe prijzen. Ben jij op zoek naar een fraai Laco horloge? Bekijk dan snel onze website.