Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De Swiss made horloges van Cornavin

Geplaatst op 19 december 2018 om 11:24 uur

Het horlogemerk Cornavin werd opgericht in Genève en werd in de jaren ’50 en ’60 populair door de ontwikkeling van mechanische horloges van hoge kwaliteit. Het merk was op zoek naar de kunst van perfectie en wilde naast het vervaardigen van horloges van topkwaliteit ook tijdloze designs op de markt brengen. Cornavin was één van de eerste Zwitserse horlogemerken die de ‘big date’ introduceerden. Cornavin horloges zijn hedendaags voorzien van quartz uurwerken uit Zwitserland. Daarnaast mag het merk het predicaat ‘Swiss made’ dragen, waarmee de hoge kwaliteit gegarandeerd is.

Cornavin horloge

Cornavin biedt een ruime keuze prachtige designs met voor ieder wat wils. Zowel klassieke, sportieve als stoere modellen worden vertegenwoordigd. Daarnaast zitten er veel verschillende kleurencombinaties in de collectie en is het kleurgebruik bij sommige ontwerpen gedurfd en uniek te noemen. Vooral de goudkleurige kast met bruin lederen band is een prachtige combinatie die veel horlogeliefhebbers aanspreekt vanwege de chique uitstraling. Ook is er gewerkt met veel verschillende materialen en type horlogebanden, zoals edelstaal en leder.

Wat verder opvalt zijn de oversized horlogekasten van de Cornavin horloges en het oog voor detail in zowel uitstraling als techniek. De expertise en het vakmanschap van Cornavin is hierin duidelijk terug te zien. Het horlogemerk biedt betaalbare Zwitserse horloges van hoge kwaliteit met unieke ontwerpen in verschillende stijlen en richt zich hiermee op een zeer ruime doelgroep. Een voorbeeld van een mooie serie uit de Cornavin collectie zijn de Cornavin Downtown 3H modellen. Deze serie kenmerkt zich door haar eenvoudige en stoere uitstraling. De horloges zijn allen voorzien van een prachtige kalfslederen- of edelstalen horlogeband en duidelijke wijzerplaat zodat een goede afleesbaarheid gegarandeerd is.

Vind je het leuk om een Zwitsers horloge te dragen en wil je niet teveel geld uitgeven? Dan is een Cornavin horloge een hele goede keus met jaren draagplezier.