Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De hoogstaande kwaliteit van Damasko horloges

Geplaatst op 20 december 2018 om 14:57 uur

Damasko horloges worden geproduceerd in Duitsland. Het familiebedrijf achter Damasko staat voor innovatie en absolute kwaliteit. Wat betreft de nauwkeurigheid doet Damasko geen enkele concessie. Enkel de beste uurwerken en onderdelen worden gebruikt in een Damasko horloge. In de loop der jaren zijn de automatische Damasko horloges steeds verder ontwikkeld. Hierbij stonden duurzaamheid, nauwkeurigheid en innovatie centraal en daarnaast zijn er meer dan 100 patenten, ontwerpen en modellen aan te pas gekomen. Het gepatenteerde EPS-spiraal is een mooi voorbeeld van innovatie van Damasko. De EPS spiraal is ongevoelig voor fysieke en externe invloeden, waardoor het uurwerk uiterst accuraat blijft functioneren. De Zwitserse automatische uurwerken met hun innovatieve techniek worden met uiterste precisie met de hand vervaardigd en zijn wat betreft de kwaliteit vergelijkbaar met merken uit Zwitserland. Enkel de prijs van een Damasko horloge is vaak veel interessanter.

Damasko DA36 Black horloge

De uitstraling van Damasko horloges is sportief te noemen. Er worden verschillende materialen gebruikt zoals edelstaal, leder en saffierglas. Omdat van elk Damasko horloge maar kleine hoeveelheden worden geproduceerd, blijven de designs exclusief. Daarnaast zijn de horloges van Damasko ook zeer betaalbaar. De combinatie van innovatieve techniek, hoge kwaliteitseisen en een mooie prijs zorgen voor ervoor dat een Damasko horloge zeer geliefd is, zoals horlogekenners zullen beamen. Al met al zijn Damasko horloges een goede keuze voor diegene die een prachtig horloge wilt dragen met Zwitsers uurwerk dat ook nog eens tegen een stootje kan.

Als officieel dealer van Damasko horloges biedt BensonTrade 2 jaar garantie op alle modellen. Elk horloge wordt geleverd met handleiding en certificaat.