Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Compact Holland watchwinders | Korting

Geplaatst op 27 oktober 2020 om 17:18 uur

Het einde van het jaar komt er weer aan en de feestdagen komen in het zicht. Dit jaar is natuurlijk heel anders verlopen dan menigeen had verwacht. Helaas heeft het Covid 19 virus flinke consequenties gehad voor veel mensen. Hopelijk krijgen we snel beter nieuws te horen over de bestrijding van het virus.

Benson Compact Holland edition watchwinder

Omdat de laatste maanden van het jaar eigenlijk altijd dure maanden zijn gezien Sinterklaas en Kerstmis hebben wij een speciale actie bedacht door de speciale Benson Compact Limited Edition watchwinders, de Holland edition Black en Holland edition Orange, tijdelijk sterk in prijs te verlagen. Hierdoor koop je een watchwinder van uitstekende kwaliteit in speciaal Holland design.

Benson Compact Holland edition watchwinders

De Compact watchwinders van Benson hebben een modern design en compacte vorm waardoor je ze makkelijk overal kan neerzetten. Bijvoorbeeld in de woonkamer, slaapkamer, je kantoor of zelfs in een kluis. Want deze watchwinder werkt niet alleen op netstroom via de adapter maar ook op batterijen.

De Benson Compact Holland edition watchwinders hebben een Japanse motor, flexibele horlogehouder en LCD display waarmee je de watchwinder geheel naar wens mee instelt. Door deze combinatie van eigenschappen is deze watchwinder geschikt voor het opwinden van elk automatisch horloge. Het maakt niet uit of je een horloge hebt van Breitling, Rolex of Seiko. Deze watchwinder windt jouw automatische horloge op.

De normale prijs van deze Limited Edition watchwinders is 189,00 euro. Tijdelijk bieden wij deze watchwinders aan voor 149,00 euro. Dit model is beschikbaar in het zwart met oranje leeuw aan de zijkant en in het oranje met een witte leeuw aan de zijkant.

Ben je benieuwd geworden naar deze aanbieding? Wacht niet te lang, want onze voorraad is beperkt en deze actie zal tijdelijk zijn.