Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Zwitserse horloges

Geplaatst op 7 december 2023 om 15:38 uur

Zelfs de mensen die niet onder de ‘horlogekenners’ vallen zullen over het algemeen wel weten dat je in Zwitserland terecht kunt voor de aanschaf van de beste horloges. Niet voor niets staat Zwitserland bekend als zijnde hét horlogeland ter wereld. Hier werden vroeger onder meer horlogemakers geboren, doordat boeren destijds genoodzaakt waren andere inkomstenbronnen te vinden tijdens de zware wintermaanden.

Dit heeft erin geresulteerd dat Zwitserland het hart van de horlogerie werd en dat vele gerenommeerde horlogemerken van tegenwoordig, hun oorsprong vonden in dit land. Vele liefhebbers en/of verzamelaars van luxe horloges hebben dan ook een duidelijke voorkeur voor de aanschaf van horloges van Zwitserse merken. Horloges met een Swiss made uurwerk staan tenslotte wereldwijd bekend als het beste van het beste. Denk aan horlogemerken zoals IWC, Breitling, Rolex, Patek, Oris, Omega en Tag Heuer.  

Om het predicaat ‘Swiss made’ te mogen voeren moeten horlogemerken aan zeer hoge eisen en voorwaarden voldoen. Wanneer een horloge het Swiss made label draagt, kies je dan ook gegarandeerd voor topkwaliteit. Met een horloge van Zwitserse makelij weet je zeker dat je altijd bij de tijd bent en dat je bovendien een horloge aanschaft waar je jarenlang plezier van zult hebben. Een fraai Swiss made horloge wordt bovendien vaak gezien als een waardevol erfstuk. We vertellen je daarom graag meer over een aantal Zwitserse horloges, die een ware blikvanger vormen om de pols en bovendien tot de beste mogelijke kwaliteitsklasse behoren.

Een eerste Swiss made horloge waarover we je graag meer willen vertellen, is de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75. Dit is een horloge voor de echte liefhebber die op zoek is naar een sportief en stoer horloge met een robuuste inborst. Dit horloge is voorzien van een zwarte rubberen horlogeband. Bovendien wordt een extra nato horlogeband meegeleverd, zodat je het horloge flexibel kunt dragen. De horlogeband sluit met een luxe vouwsluiting. Dit horloge is verder voorzien van een horlogekast gemaakt van carbon, wat het robuuste karakter van dit horloge nog eens benadrukt. De horlogekast heeft een dikte van 13 mm en een doorsnede van 42 mm. De wijzerplaat van het horloge is uitgevoerd in de kleur zwart en voorzien van geel/groene details, die lichtgeven in het donker. De Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75 is tot maar liefst 300 meter waterdicht, wat dit horloge perfect geschikt maakt als duikhorloge. De basis van het horloge wordt gevormd door een Swiss made automatisch uurwerk (DAV 3021), waarmee je altijd verzekerd bent van een uiterst hoge kwaliteit. Het saffierglas waarvan dit horloge is voorzien, zorgt ervoor dat je niet snel bang hoeft te zijn voor krasjes op het glas. Naast een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren, biedt de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75 bovendien een draaibare bezel en een verschroefde kroon. Dit horloge van het merk Davosa biedt kort samengevat het beste op ieder gebied en zal voor iedere liefhebber van luxe horloges een uitstekende keuze zijn. Je kunt dit fraaie horloge van Davosa bij ons in de webshop snel en veilig bestellen. Het is nu bovendien mogelijk dit horloge te bestellen met een mooie korting, waardoor je tegen een scherpe prijs een horloge van topkwaliteit aanschaft. Dit horloge wordt geleverd met 2 jaar garantie in een luxe officiële box.

Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75

Een tweede horloge waarop wij je aandacht graag even zouden willen vestigen, is de Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833. Tag Heuer is een horlogemerk dat niet meer weg te denken is uit de Zwitserse horlogerie. Het merk bestaat al 146 jaar en weet daarmee de aandacht te trekken van menig liefhebber van automatische horloges. De Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833 is een zeer fraai voorbeeld van een uiterst hoogwaardig horloge uit de collectie van Tag Heuer. Dit horloge is voorzien van een horlogeband van edelstaal, die sluit met een vouwsluiting. Ook de horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal. Deze heeft een dikte van 15 mm en een doorsnede van 42 mm. De wijzerplaat van het horloge is wit van kleur, wat het geheel een rustige uitstraling geeft. Het horloge is verder voorzien van zeer sterk saffierglas. Daarnaast is dit horloge net als het eerder genoemde model van Davosa, tot maar liefst 300 meter waterdicht. Uiteraard is dit Zwitserse horloge voorzien van een Swiss made uurwerk. Het betreft een automatisch uurwerk, wat betekent dat het horloge functioneert door middel van beweging. De natuurlijke beweging van de pols, verzorgt bij deze horloges de energievoorziening. Tot slot biedt de Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833 een indrukwekkende lijst met extra’s. Zo biedt dit horloge niet alleen een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren, maar beschik je met dit model daarnaast ook nog over een draaibare bezel, verschroefde kroon en mooie chronograaf functie. Kortom, een zeer compleet en kwalitatief horloge, waarmee je jarenlang vooruit kunt.

Bij ons in de webshop bestel je dit horloge met een mooie korting ten opzichte van de juweliersprijs, wat de aanschaf van dit horloge voor jou nu extra aantrekkelijk maakt. Je ontvangt dit horloge bij ons met 2 jaar garantie in een luxe officiële box. Bekijk nu de mogelijkheden bij ons in de webshop en kies voor jouw favoriet!