Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Watchwinder voor Rolex horloge

Geplaatst op 13 februari 2024 om 15:23 uur

Heb jij één of meerdere Rolex horloges? Heb je er ook een hekel aan dat deze stil komen te staan als je ze niet draagt? Het kost immers tijd om een automatisch horloge weer goed op tijd te zetten als het stil is komen te staan. Daarnaast moet je de kroon openen, het meest kwetsbare onderdeel van het horloge. Door iets te hard te trekken kan de stift van de kroon defect raken. Een dure reparatie is het gevolg. Dit kan je allemaal voorkomen door een watchwinder te gebruiken. Deze horlogeaccessoire zorgt ervoor dat jouw automatische horloges keurig op tijd blijven lopen zodat je ze op elk gewenst moment om je pols kunt doen om te dragen, met de juiste tijd.

Watchwinder voor Rolex horloges

Een fraai, luxe horloge is voor menig man het ultieme sieraad. Daarnaast kan het echter ook een soort statussymbool of waar collectors item zijn. Bovendien is een mooi horloge meer dan eens een waardevol erfstuk gebleken. Een luxe horloge is daarmee een tijdloos, stijlvol en handig accessoire. Wanneer je bij de aanschaf van een horloge kiest voor een exemplaar met een automatisch uurwerk, ben je daarin één van velen. De charme van een automatisch uurwerk weet namelijk steeds weer vele liefhebbers te trekken. Een horloge met een automatisch uurwerk is een bijzonder stukje vakwerk, voorzien van absolute technische finesse. Een mooi horloge als bijvoorbeeld van het merk Rolex is daarmee niet alleen zeer elegant en stijlvol, maar ook een stuk dat op technisch gebied indruk maakt. Wanneer je jouw automatische Rolex horloge niet draagt, is het aan te raden deze in een watchwinder van kwaliteit te bewaren. Op deze manier kun je jouw automatische Rolex horloge veilig bewaren en bovendien direct ook voorzien van de benodigde opwinding. Wanneer je meerdere automatische horloges in het bezit hebt, weegt het belang van een goede watchwinder nog zwaarder. We hebben daarom voor dit artikel een aantal watchwinders geselecteerd, die speciaal geschikt zijn voor de fervent verzamelaar. Deze watchwinders zijn bovendien geschikt voor ieder type en merk automatisch horloge, dus ook voor jouw geliefde Rolex horloges.

Een eerste  uiterst fraaie watchwinder voor een verzameling automatische horloges, is de Paul Design Gentlemen 12 Macassar. Deze zeer luxe watchwinder heeft de capaciteit om maar liefst twaalf automatische horloges tegelijk te kunnen opwinden. De watchwinder is gemaakt van hout en uitgevoerd in een macassar look. De binnenkant van de watchwinder is zwart van kleur, wat een mooi contrast biedt met het aansprekende exterieur. Dit model is afsluitbaar met het deurtje van mineraalglas, wat ervoor zorgt dat je jouw automatische horloges altijd met een veilig gevoel opbergt in deze watchwinder. Bovendien is de watchwinder voorzien van een high-end vingerprint slot. De Paul Design Gentlemen 12 Macassar is verder voorzien van hoogwaardige Japanse motoren van het merk Mabuchi. Deze motoren verzorgen de opwinding van jouw automatische horloges niet alleen op energiezuinige wijze, maar ze zijn daarnaast ook geluidsarm. Dit zorgt er onder meer voor dat deze watchwinder een hoog gebruikerscomfort biedt. Het handige touchscreen zorgt ervoor dat je de instellingen van de watchwinder in een handomdraai kunt wijzigen. Zo kun je onder meer de draairichting en het aantal omwentelingen per dag per horloge bepalen. De fraaie uitstraling in combinatie met de ingebouwde LED verlichting zorgen ervoor dat je jouw horlogeverzameling in de Paul Design Gentlemen 12 Macassar op uiterst professionele wijze tentoon kunt stellen. Tot slot beschik je met deze watchwinder over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Dit model wordt geleverd met afstandsbediening. Al met al een watchwinder met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding die ieder automatisch Rolex horloge, of ieder ander merk automatisch horloge, probleemloos van de benodigde energie voorziet.

De tweede watchwinder die een uitstekende keuze te noemen is voor een verzameling horloges, is de  Benson Black Series Pro 12.19.B.  Deze fraaie watchwinder is gemaakt van hout en uitgevoerd in de kleur zwart. Dit model biedt niet alleen ruimte voor het opwinden van maar liefst twaalf automatische horloges tegelijk, maar is daarnaast ook uitgerust met een opberglade voor nog eens tien horloges of eventuele andere sieraden. Ook deze watchwinder is afsluitbaar met een deurtje van mineraalglas. Voor een extra veilig gevoel is deze voorzien van een slot met sleutel. De binnenkant van de watchwinder is ingelegd met een speciaal soft velvet. Dit is niet alleen een fraai gezicht, maar biedt jouw horloges ook bescherming tegen beschadiging. De instellingen van de watchwinder kunnen gemakkelijk worden aangepast met behulp van het moderne touchscreen. Zo bepaal je voor ieder horloge apart de draairichting en het aantal rotaties per dag. Verder is de watchwinder voorzien van een ingebouwde LED verlichting, waarmee je op ieder moment van de dag een perfect zicht op je horloges hebt. Ook deze watchwinder is voorzien van Japanse motoren van topkwaliteit. Naast de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie, biedt deze watchwinder ook nog een handige powerwinding functie en USB aansluiting. Kortom, een zeer complete watchwinder met een luxe uitstraling. Deze watchwinder is dan ook uitermate geschikt voor jouw (Rolex) horloges!

Je vindt zowel de besproken Paul Design watchwinder als de watchwinder van het merk Benson bij ons in de webshop. Wij leveren beide modellen met twee jaar garantie en handleiding. Naast de twee genoemde modellen vind je bij ons bovendien nog vele andere hoogwaardige watchwinders, zowel voor de liefhebber met een enkel automatisch horloge als voor de echte verzamelaar. Het is dan ook zeker de moeite waard eens een kijkje te nemen. Laat je daarom verrassen door ons uitgebreide en gevarieerde assortiment en overtuig jezelf!

Wij hebben meer dan 4000 watchwinders op voorraad en direct leverbaar. Als officieel dealer van bekende merken zoals Benson, Swiss Kubik, Bernard Favre, Orbita en Paul Design bieden wij je een snelle levering, scherpe prijzen en goede service.