Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Watchwinder voor 2 horloges

Geplaatst op 29 april 2021 om 15:08 uur

Als je als liefhebber van automatische horloges een watchwinder wilt gaan kopen moet je voor jezelf eerst jouw eisen duidelijk op een rijtje hebben. Naast merk, kwaliteit en design is ook capaciteit een belangrijk punt. Wanneer je bijvoorbeeld 2 of 3 automatische horloges in bezit hebt, is een watchwinder met een capaciteit voor 2 horloges heel geschikt. Als je echter een grote verzameling hebt zal je een watchwinder met meer ruimte nodig hebben. De voordelen van een watchwinder voor 2 horloges ten opzichte van watchwinders met een grotere capaciteit is bijvoorbeeld het feit dat deze over het algemeen goed betaalbaar zijn en daarnaast dat de designs meestal compact zijn vormgegeven. Dit maakt een watchwinder voor 2 horloges ook toegankelijk voor mensen met een minder breed budget of minder ruimte.

Wanneer je weet dat een watchwinder die geschikt is voor het opwinden van 2 horloges voor jou een goede optie is, dan zal je erachter komen dat deze variant in vele soorten verkrijgbaar is. Deze watchwinders worden door diverse merken aangeboden en er is hierin veel mogelijk wat betreft materiaalkeuze, kwaliteit en bijvoorbeeld soort motor. Bovendien kun je kiezen uit meer basic modellen, maar zijn er ook watchwinders voor 2 horloges verkrijgbaar met verschillende extra functionaliteiten. In dit artikel nemen we 3 watchwinders met een capaciteit voor 2 horloges nader onder de loep.

We beginnen met een watchwinder van het merk Benson. Benson is een Nederlands merk en kenmerkt zich onder meer door de productie van zeer complete, hoogwaardige watchwinders tegen een aantrekkelijke prijs. De watchwinder voor 2 horloges van Benson die we nader toelichten is de Benson Swiss Series Double 2.20 Dark Brown Leather watchwinder. Deze watchwinder is aan de buitenkant bekleed met prachtig bruin leder, waarmee de watchwinder direct een zeer luxe uitstraling krijgt. De watchwinder is afsluitbaar met een glazen deurtje dat de bescherming van de horloges ten goede komt. Deze specifieke watchwinder van Benson is voorzien van de welbekende Zwitserse techniek en bovendien volledig geassembleerd in Nederland. De Swiss made motoren zorgen voor een solide basis en met deze watchwinder kies je dan ook voor pure kwaliteit. Deze watchwinder werkt op stroom via de meegeleverde adapter maar ook op batterijen. Dit heeft als groot voordeel dat het mogelijk is de watchwinder in een kluis te plaatsen. Zo kun je kiezen voor een optimale veiligheid van je horloges en je watchwinder.

De Benson Swiss Series Double 2.20 Dark Brown Leather watchwinder kan worden ingesteld met behulp van het moderne LCD scherm. Zo kun je op eenvoudige wijze de draairichting en het aantal omwentelingen per horloge instellen.  De watchwinder is uitgerust met een speciaal ontwikkeld veiligheidssysteem. Dit zorgt ervoor dat de motor ontkoppelt wanneer er een horloge wordt geplaatst of wanneer er een horloge uit wordt gehaald. Doordat deze watchwinder is voorzien van een ingebouwde LED verlichting, kun je je horloges altijd goed bekijken. Natuurlijk ontbreekt ook de overwind protectie niet.

De tweede watchwinder die we in de spotlight plaatsen is de Paul Design Gentlemen 2+3 Macassar watchwinder. Paul Design is een merk dat afkomstig is uit het Verenigd Koninkrijk en dat zeer hoogwaardige watchwinders aanbiedt tegen een schappelijke prijs. De man achter Paul Design is dan ook een waar vakman met veel ervaring, Paul Chen. Deze specifieke watchwinder van Paul Design biedt niet alleen ruimte om 2 horloges op te winden, maar voorziet daarnaast in extra opbergruimte voor nog 3 horloges. Deze opbergruimte kan natuurlijk ook heel handig zijn voor eventuele andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. Op deze manier kun je gemakkelijk al je sieraden bij elkaar bewaren. De Paul Design Gentlemen 2+3 Macassar watchwinder heeft een chique uitstraling door speciaal hout met een prachtige textuur. Dit heeft Paul Design gecombineerd met de kleur zwart, voor een luxe uitstraling. Deze watchwinder is voorzien van twee kwalitatieve Japanse motoren. Verder beschik je met deze watchwinder over alle benodigde draairichtingen en een overwind protectie. Met het touchscreen display stel je onder meer eenvoudig het aantal toeren en draairichting in per horloge individueel. Kortom, met deze watchwinder van Paul Design kies je voor een watchwinder die elk automatisch horloge op de juiste wijze van energie kan voorzien en waar je jarenlang plezier van zult hebben.

De laatste watchwinder die we willen benoemen is afkomstig van het merk Orbita en uiteraard ook weer geschikt voor het opwinden van 2 automatische horloges. Deze Orbita Sparta Bold 2 Black W05527 watchwinder is uitgevoerd in de kleur zwart, maar ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren. Wat betreft materiaal is er gekozen voor kunststof. De watchwinder is voorzien van Zwitserse motoren die natuurlijk bekend staan om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. Deze watchwinder biedt ook alle draairichtingen en een overwind protectie. Ook hier zijn de rotoren weer apart instelbaar. Deze watchwinder van Orbita is een eenvoudig model, maar daarmee niet van mindere kwaliteit of minder doeltreffend. Het maakt dat deze watchwinder voor een mooie prijs beschikbaar is, waardoor vrijwel iedere liefhebber kan kiezen voor betaalbare kwaliteit.

Als je op zoekt bent naar een goede watchwinder voor 2 horloges neem dan een kijkje in onze webshop. Wij hebben diverse merken en modellen in verschillende prijsklassen. Uiteraard zijn wij officieel dealer van alle merken en bieden wij de nieuwste collecties, duidelijke garantie en scherpe prijzen. Wij verzenden wereldwijd en buiten de EU BTW vrij. In onze webshop kan je veilig en eenvoudig betalen met jouw creditcard, iDeal, Paypal of gewone bankoverschrijving.