Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Tip: Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833 horloge

Geplaatst op 3 februari 2021 om 18:12 uur

Een Zwitsers horloge staat voor klasse, kwaliteit en stijl en is mede daarom zeer geliefd door mensen met een passie voor mooie horloges. Wanneer je een Zwitsers horloge om je pols hebt kun je er zeker van zijn dat je er complimentjes over zult ontvangen. Zwitserland biedt diverse horlogemerken met prachtige Swiss made horloges in verschillende stijlen en prijsklassen. Wanneer we het hebben over een Zwitsers horlogemerk dat bij veel horlogeliefhebbers zeer bekend is, dan hebben we het over Tag Heuer. Dit mooie horlogemerk bestaat al bijna 150 jaar en heeft door de jaren heen met niets minder genoegen genomen dan perfectie. Het verhaal van Tag Heuer begon in 1860 toen Edouard Heuer een werkplaats opende. In de jaren die volgden, weet Heuer diverse patenten op zijn naam te zetten. Het gaat onder andere om een uitvinding op het gebied van het zakhorloge en een andere uitvinding op zijn naam was het zogenaamde Oscilating Pinion. Deze wordt nog tot op de dag van vandaag ingezet en heeft een grote vooruitgang betekent met betrekking tot de chronograaf. Door de uitgebreide historie en de nodige ervaring die Tag Heuer heeft opgedaan, weet het beter dan wie ook waar een goed horloge aan moet voldoen. Elk individueel horloge van Tag Heuer moet tenminste 60 beproevingen kunnen doorstaan voor het goed genoeg bevonden wordt door de experts bij Tag Heuer. Dit zegt voldoende over welke hoge eisen het merk aan zichzelf en zijn producten stelt. Het merk staat dan ook niet voor niets zo lang aan de top!

Ontwikkeling en innovatie hebben eveneens altijd hoog in het vaandel gestaan bij Tag Heuer. Men is dan ook gedurende het 150 jaar bestaan van het merk, nooit gestopt met het zoeken naar vernieuwing. Je kunt van je Tag Heuer horloge dan ook verwachten dat het is uitgerust met de nieuwste technologie en dat Tag Heuer niet alleen meegaat met de tijd, maar deze bij tijd en wijlen ook voor is. De gedachte achter het merk is niet voor niets ‘vindt het wiel steeds opnieuw uit wanneer je kunt’. Bovendien is het oog voor detail bij de horloges van Tag Heuer noemenswaardig, alles wordt tot in detail uitgewerkt met uiterste precisie. Bij Tag Heuer vindt men het bovendien erg belangrijk dat de balans tussen functionaliteit en fashion perfect is. Elk Tag Heuer horloge moet er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook een topprestatie weten te leveren, elke dag weer. Doordat Tag Heuer een merk is met historie en hoge mate van vakmanschap, hebben zij extra aandacht voor kwaliteit en afwerking. Dit is dan ook zeer zeker te zien aan het eindresultaat.

De collectie van Tag Heuer bestaat uit diverse mooie series, waarvan onder andere de Tag Heuer Carrera en de Aquaracer modellen zeer gewild en populair zijn. Dit is zeker niet voor niets. De prachtige Aquaracer horloges zijn voorzien van een Zwitsers automatisch uurwerk, waar de voorkeur van veel horlogeliefhebbers naar uitgaat. Een automatisch uurwerk is tenslotte het resultaat van de handen van een horlogemaker die het oude ambacht van horlogemaken verstaat. Hier is de traditionele werking van de klok in vertegenwoordigd.  De horloges binnen de Tag Heuer Aquaracer serie zijn echte duikhorloges en daarmee geschikt voor de enthousiaste sportieveling. De horloges zijn tot maar liefst 300 meter waterdicht, om niets aan het toeval te hoeven overlaten. Daarnaast zien we natuurlijk verschillende extra’s voorbijkomen, die passen bij een echt sporthorloge. Wat denk je bijvoorbeeld van een mooie chronograaf functie, draaibare bezel en verschroefde kroon? Natuurlijk beschikken de horloges ook over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Een goed voorbeeld is het Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833 horloge.

Wat betreft het materiaalgebruik zien we onder andere edelstaal en extreem sterk saffierglas. Tag Heuer gaat ook op dit gebied voor het beste van het beste. Dit is dan ook waar de vervaardiging van een duurzaam en betrouwbaar horloge mee begint. Het design van de horloges is stoer, robuust en sportief, met de edelstalen horlogebanden krijgt je outfit een mannelijke uitstraling. De aquaracer horloges sluiten met een vouwsluiting. De combinatie van de witte wijzerplaat met zilver kleurige accenten en de edelstalen band maken dat deze ondanks de extra functies die zichtbaar zijn op het uurwerk, rustig en overzichtelijk oogt.

Kortom, met een horloge van Tag Heuer haal je de absolute top in huis! En voor de echte liefhebber of verzamelaar is een horloge van een merk met een rijke historie als dat van Tag Heuer een echt collectors item! Welke horlogeliefhebber is er nu niet gecharmeerd van een horloge met een bijzonder verhaal? De echte sportieveling zal zijn hart ophalen bij het zien van de bijzondere Tag Heuer Aquaracer modellen, die meer dan geschikt zijn voor sportieve activiteiten zoals duiken. Neem dus eens een kijkje in de collectie van Tag Heuer en laat jezelf eens verrassen! Je zult versteld staan van de prachtige kwaliteit en de exceptionele designs.