Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725

Geplaatst op 11 januari 2023 om 10:28 uur

Het bijzondere horlogemerk Tag Heuer kent met zijn 162 jarig bestaan een rijke geschiedenis. Het merk vaart sinds de oprichting in 1860 op 2 verschillende fundamenten, namelijk familieleiderschap en innovatie. Het horlogemerk heeft door de continue wens hun producten te verbeteren en te moderniseren, verschillende patenten op zijn naam staan. Zo wist het merk bijvoorbeeld de chronograaf te perfectioneren waardoor deze direct kon starten en stoppen met behulp van een drukknop. Door de verandering van de tijdsgeest was er steeds meer behoefte aan een perfecte weergave van de tijd en timing. Tag Heuer ontwikkelde stopwatches en zakhorloges met chronograaf en breidde later ook de polshorloges met chronograaf functie steeds verder uit. In 1963 presenteerde Tag Heuer de Tag Heuer Carrera, een chronograaf die zowel het gevaar als de charme van de rallywereld wist vast te leggen.

Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725

Vandaag de dag vinden we in de prachtige collectie van Tag Heuer de modernste horloges op technisch gebied met wat betreft uitstraling dezelfde charme als toen. Met een Tag Heuer horloge kies je altijd voor topkwaliteit, technische finesse, functionaliteit en een tijdloos design. De beste vak technici werken dagelijks met de grootst mogelijke zorg en oog voor detail aan de meesterstukken van Tag Heuer. Het merk legt de lat voor zichzelf hoog en wil enkel perfecte horloges op de markt brengen. Ieder afzonderlijk Tag Heuer horloge moet dan ook zo’n 60 beproevingen doorstaan voordat deze wordt geleverd aan een klant. Naast kwaliteit, biedt de collectie van Tag Heuer ook diversiteit, waar het merk een breed publiek mee weet aan te spreken. Zo kun je binnen de collectie van Tag Heuer terecht voor uiterst sportief ogende horloges, maar ook voor horloges met een meer klassiek karakter. Het merk biedt bovendien hoogwaardige horloges voor zowel dames als heren. Ieder horloge van Tag Heuer kent een zekere allure, waardoor je met een horloge van Tag Heuer altijd een stijlvol sieraad om de pols draagt. Daar komt bij dat het merk met de horloges een hoge mate van functionaliteit weet te bieden.

Een mooi voorbeeld van een stijlvol en hoogwaardig horloge uit de collectie van Tag Heuer, is de Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725. Dit horloge heeft een horlogeband van edelstaal, welke uniek is qua design en daardoor echt een eyecatcher te noemen is. Deze sluit met een vouwsluiting, wat het horloge een extra luxe uitstraling geeft en zorgt voor een mooie overloop. Bovendien zorg je er met een vouwsluiting voor dat je je horloge niet zomaar verliest. De horlogekast is eveneens van edelstaal en heeft een dikte van 17mm en een doorsnede van 42mm, wat zorgt voor een robuuste en stoere uitstraling. De wijzerplaat van dit horloge is zwart van kleur en voorzien van zilverkleurige details. Doordat dit een Carrera 40e jubileummodel betreft, kies je met dit horloge voor een extra bijzonder design.

Op technisch gebied biedt dit horloge ook het beste van het beste. Zo is dit model voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk. Automatische uurwerken hebben bij menig liefhebber de voorkeur, omdat deze variant van het uurwerk het oude ambacht van de horlogemaker het meest recht doet. Een horloge met een automatisch uurwerk kan functioneren door enkel beweging, waardoor er geen batterijen nodig zijn. Dit maakt de werking van een automatisch horloge zeer fascinerend. Het Swiss made automatisch uurwerk staat daarbij bekend als zijnde het neusje van de zalm. Daarnaast is dit horloge tot maar liefst 100 meter waterdicht, waardoor deze geschikt is voor intensief gebruik. Verder beschik je met de Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725 over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast biedt dit model een tachymeter en een day indicator. Uiteraard ontbreekt ook de mooie chronograaf functie waar Tag Heuer onder meer bekend om staat niet. Al met al biedt dit horloge van Tag Heuer alles wat de liefhebber van een luxe horloge maar kan wensen. Een tijdloos en stijlvol design, hoogstaande techniek, mooie extra functionaliteiten en een Swiss made uurwerk.

Je kunt de Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725 nu bij ons bestellen in de webshop. Wij bieden de horloges van Tag Heuer aan met een korting tot wel 30% ten opzichte van de officiële juweliersprijs. Uiteraard ontvangt u altijd een authentiek Tag Heuer horloge met de officiële papieren.

De Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725 of een ander model van dit exceptionele merk wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie en handleiding. Bovendien sturen wij je dit horloge goed verpakt in de luxe officiële horlogedoos toe.