Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss made Fortis horloges

Geplaatst op 9 januari 2019 om 11:43 uur

De naam Fortis zegt al direct waar dit merk voor staat. De betekenis van dit Latijnse woord is sterk, krachtig, duurzaam en solide. In deze naam is ook direct de visie van de oprichter van het merk Fortis gevangen. Walter Vogt wilde enkel uitzonderlijk betrouwbare horloges maken. Elk Fortis horloge wordt met de hand vervaardigd. Enkel de tests voor nauwkeurigheid en waterdichtheid zijn geautomatiseerd. Ook dit ligt binnen het gedachtegoed van Walter Vogt, niets kan de handen van een horlogemaker vervangen. Deze filosofie heeft ervoor gezorgd dat Fortis al jarenlang ontzettend goede en fraaie horloges produceert die wereldwijd gedragen worden door mensen met een passie voor horloges.

Tot op de dag van vandaag zijn de bijzonder hoogwaardige horloges van Fortis dan ook niet zonder reden wereldwijd bekend. Het is een uniek merk met veel historie. De samenwerking met verschillende Russische kosmonauten is één van de bijzondere aspecten in deze geschiedenis. Sinds 1994 zijn de Fortis horloges uit de Cosmonauts serie standaarduitrusting voor de Russische kosmonauten, wat betekent dat deze horloges letterlijk onder hoge druk moeten kunnen presteren. Dit benadrukt de hoge kwaliteitseisen van de Fortis horloges. Er zijn slechts weinig horlogemerken die dit presteren samenwerken met grote organisaties waar prestaties en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Fortis horloge

Elk Swiss made Fortis horloge is voorzien van een Zwitsers automatisch uurwerk  met Superluminova, dat oplicht in het donker. De Fortis modellen in de verschillende series uit de collectie kenmerken zich door hun sportieve uitstraling en zijn voorzien van extreem sterk saffierglas. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van andere hoogwaardige materialen zoals edelstaal en leder. Hierdoor is elk Fortis horloge verzekerd van sublieme kwaliteit.

Als officieel dealer leveren wij elk Fortis horloge met 2 jaar garantie. Uiteraard worden de horloges geleverd in een fraaie Fortis horlogedoos met handleiding. Binnen Nederland verzenden wij gratis. Via Fedex verzenden wij ook wereldwijd.

Momenteel hebben we diverse Fortis horloges afgeprijsd.