Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik Startbox Gray watchwinder voor Breitling horloge

Geplaatst op 7 maart 2023 om 14:46 uur

Wanneer je op zoek gaat naar een watchwinder voor jouw automatische horloge dan is het belangrijk te kiezen voor een model van goede kwaliteit. Een watchwinder van Zwitserse afkomst is wat dat betreft altijd een goede keuze. Zwitserland biedt namelijk niet alleen stijlvolle horloges van topkwaliteit maar ook high-end watchwinders die de beste opwinding voor jouw automatische horloges verzorgen. In Zwitserland zijn er modellen te vinden in allerlei soorten en maten, maar ook in verschillende prijsklassen.

Het is dus niet altijd zo dat je bij aanschaf van een Swiss made watchwinder de hoofdprijs hoeft te betalen. Natuurlijk vind je tussen de Swiss made watchwinders modellen die pure luxe en allerlei extra’s bieden. Maar er zijn ook Zwitserse merken die tevens voor diegene met een minder groot budget topkwaliteit watchwinders bieden. Deze modellen zijn vaak eenvoudiger vormgegeven, maar bieden wel een veilige en efficiënte wijze van opwinding. Verschillende Zwitserse merken zijn al jarenlang een waar begrip te noemen op dit gebied. Een voorbeeld van een zeer bekend merk dat watchwinders in verschillende prijsklassen biedt is het merk Swiss Kubik.

Swiss Kubik Startbox Gray watchwinder

Swiss Kubik biedt een mooie collectie watchwinders, waarbij de designs zeer herkenbaar te noemen zijn. Deze zijn namelijk allen kubusvormig en bovendien compact en handzaam. Zowel de liefhebber als verzamelaar met 1 of 2 automatische horloge kan goed terecht binnen de collectie van Swiss Kubik. Het merk biedt namelijk watchwinders voor het opwinden van 1, 2, 3, 4, 6, 8 en zelfs 12 automatische horloges tegelijk. Daarnaast biedt Swiss Kubik ook variatie op het gebied van materiaalgebruik. Zo maakt het merk gebruik van verschillende hoogwaardige materialen als aluminium, leder en hout. Daarbij worden de modellen van dit merk uitgevoerd in verschillende kleuren en tinten, waardoor er voor iedereen een passend alternatief voorhanden is. De Swiss Kubik watchwinders bieden een groot voordeel ten opzichte van modellen van verschillende andere merken. Ze kunnen namelijk tot wel drie jaar functioneren op een set AA batterijen. Dit in combinatie met de compacte vormgeving van de watchwinders maakt dat de modellen van Swiss Kubik gemakkelijk mee kunnen worden genomen op reis of naar kantoor. Daarnaast is het hierdoor ook een goede optie de watchwinders in een kluis te plaatsen.

Een mooi voorbeeld van een high-end watchwinder van Swiss Kubik, die bovendien betaalbaar is, is de Swiss Kubik Startbox Gray. Dit model is afkomstig uit de Startbox serie van Swiss Kubik, voorheen ook wel bekend als de ABS watchwinders. Met deze watchwinder kies je voor de beste wijze van opwinding voor jouw automatische horloge, tegen een aantrekkelijke prijs. De Swiss Kubik Startbox Gray is geschikt voor het opwinden van een enkel horloge. Dit model is gemaakt van polyamide en uitgevoerd in de kleur grijs. Hetzelfde model is bovendien verkrijgbaar in verschillende andere kleuren, waaronder de kleuren blauw, oranje, rood en de nieuwe kleur aqua. De Swiss Kubik Startbox Gray is voorzien van een Swiss made motor. Deze motor is krachtig genoeg voor het opwinden van ieder type en merk automatisch horloge. Daarnaast staan deze motoren wereldwijd bekend als zijnde duurzaam, betrouwbaar, energiezuinig en stil in gebruik. Swiss Kubik biedt met de Swiss Kubik Startbox Gray dan ook een watchwinder met een zeer hoog gebruikscomfort. Wanneer je wilt kun je ervoor kiezen deze watchwinder uit te breiden met een speciaal beschermglaasje. Deze is tegen een meerprijs aan te schaffen. Hiermee maak je je watchwinder gemakkelijk afsluitbaar. Zo bescherm je op effectieve wijze jouw horloge tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vocht, stof en vuil. Uiteraard is de Swiss Kubik Startbox Gray voorzien van een overwind protectie, waarmee je horloge beschermd wordt tegen overspanning.

Met de Swiss Kubik Startbox Gray schaf je samengevat een watchwinder aan waarmee je jouw automatische horloge op de juiste en meest doeltreffende wijze van energie kunt voorzien, van welk merk of type deze dan ook is. Hiermee zorg je er direct ook voor dat de olieverdeling in het horloge perfect geregeld wordt. Dit komt de levensduur van jouw automatische horloge zeker ten goede. Bovendien heb je altijd een veilige opbergplaats voor je horloge, wanneer je hem niet draagt. De prijs-/kwaliteitverhouding van deze watchwinder is zeer goed te noemen. Swiss Kubik is zelf ook overtuigd van de kwaliteit van de modellen binnen haar collectie, daarom bieden zij dan ook maar liefst 3 jaar garantie op de watchwinders.

Je kunt de Swiss Kubik Startbox Gray en nog vele andere mooie modellen van het merk bij ons aanschaffen in onze webshop. Wanneer je graag advies wilt over welke watchwinder het beste bij je past, kun je hiervoor altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je dan graag verder! Ook is het mogelijk in onze webshop de watchwinders gemakkelijk met elkaar te vergelijken, zodat je gemakkelijk de overeenkomsten en verschillen tussen de watchwinders te zien krijgt. Bekijk dan ook nu onze uitgebreide collectie Swiss Kubik watchwinders en vindt jouw favoriet!


28-02-2023 Laco horloges