Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik Masterbox Aluminium Black watchwinder

Geplaatst op 21 april 2022 om 10:08 uur

Als je een verzamelaar van automatische horloges bent dan is een watchwinder onmisbaar. Maar ook wanneer je in het bezit bent van één automatisch horloge kan je eigenlijk niet zonder deze horlogeaccessoire. Je draagt jouw horloge tenslotte niet altijd en een automatisch horloge kan voor zijn functioneren niet buiten de beweging van jouw pols. Als je je automatische horloge even niet kunt of wilt dragen, dan plaats je deze in de watchwinder. Deze zorgt ervoor dat je horloge de benodigde opwinding krijgt en regelt bovendien ook een juiste olieverdeling binnenin het uurwerk waardoor de duurzaamheid ook gewaarborgd is. Wanneer je je horloge bewaart in een goede watchwinder weet je bovendien dat deze veilig opgeborgen is. Kortom, een goede watchwinder is een essentiële investering voor jouw automatische horloge.

Swiss Kubik Masterbox Aluminium Black

Er zijn vele merken die uitmuntende kwaliteit weten te leveren op dit gebied. Zwitserland komt er wat dat betreft heel goed uit. Het land staat bekend als zijnde het horlogeland en de watchwinder is hier natuurlijk onlosmakelijk mee verbonden.

Een Swiss made merk waar we je graag meer over vertellen is Swiss Kubik. Swiss Kubik is één van de Zwitserse merken die behoren tot het neusje van de zalm op dit gebied. Met een Swiss Kubik watchwinder weet je dan ook zeker dat je altijd op je watchwinder kunt rekenen en dat jouw horloge steeds klaar is voor gebruik. De modellen van Swiss Kubik worden vervaardigd in Genève. Dit exclusieve merk biedt een uitgebreide collectie.

Kenmerkend voor de Swiss Kubik watchwinders zijn onder meer de kubusvormige designs en compacte vormgeving. Verder biedt het merk een ruime variatie als het gaat om materiaalgebruik. Zo vind je binnen de collectie van Swiss Kubik modellen van onder meer hout, leder, polyamide en aluminium. Daarnaast zijn er Swiss Kubik watchwinders verkrijgbaar voor 1, 2, 3, 4, 6, 8, of maar liefst 12 horloges. Swiss Kubik biedt bovendien modellen in verschillende prijsklassen. Zo kun je kiezen voor een instapmodel uit de Swiss Kubik Startbox serie, of een meer luxe model met meer mogelijkheden uit de Masterbox collectie. Welk model uit de collectie van Swiss Kubik dan ook jouw voorkeur heeft, met een watchwinder van Swiss Kubik kies je altijd voor topkwaliteit en Swiss made techniek. Ieder model van Swiss Kubik is tenslotte met de grootst mogelijke zorg gemaakt door experts op dit gebied.

Vandaag besteden we graag extra aandacht aan een specifiek model uit de collectie van Swiss Kubik. We hebben het dan over de Swiss Kubik Masterbox Aluminium Black. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van één horloge en daarmee uitermate geschikt wanneer je 1 of 2 automatische horloges in het bezit hebt. De watchwinder is gemaakt van aluminium en uitgevoerd in de kleur zwart. Ook het interieur van de watchwinder is zwart van kleur. Het model is echter eveneens verkrijgbaar in kleuren zoals groen, rood en bijvoorbeeld blauw. Deze watchwinder is compact van vorm en door het gebruik van aluminium ook licht van gewicht. Wat verder opvalt is de punctuele afwerking van de watchwinder.

Natuurlijk is de Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder voorzien van een Swiss made motor. Met een motor van dit kaliber wind je ieder automatisch horloge probleemloos op, ongeacht het merk of type horloge. Het opwinden van een Rolex, Patek, Longines of Baume et Mercier horloge is geen enkel probleem. Dit gebeurt bovendien in stilte waardoor je je watchwinder eigenlijk zonder problemen overal neer kunt zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je kantoor of je slaapkamer. Daarnaast zijn de motoren van Zwitserse komaf zeer betrouwbaar, maar ook energiezuinig. Deze watchwinder van Swiss Kubik kan tot maar liefst 3 jaar functioneren op een set AA batterijen. Het feit dat deze watchwinder werkzaam is op batterijen zorgt er daarnaast ook voor dat het mogelijk is deze in een kluis te plaatsen. Dit is natuurlijk ideaal wanneer je graag voor optimale veiligheid kiest.

De Swiss Kubik Aluminium Black is verder voorzien van een USB aansluiting, waarmee deze programmeerbaar is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk het aantal toeren in te stellen. De watchwinder is daarnaast uiteraard ook voorzien van een overwind protectie. Je kunt ervoor kiezen deze watchwinder te completeren door deze uit te breiden met een deurtje van plexiglas. Deze zijn apart te bestellen en zorgen ervoor dat je jouw horloge ook beschermt tegen verschillende invloeden van buitenaf, zoals vocht, stof en vuil bijvoorbeeld. Daarnaast biedt Swiss Kubik je de mogelijkheid een adapter en kleinere horlogehouders bij te bestellen. Zo maak je jouw Swiss Kubik watchwinder zo compleet als je zelf wilt!

Als officieel dealer bieden wij een uitgebreide collectie Swiss Kubik watchwinders in onze webshop, waaronder ook de Swiss Kubik aluminium Black. Wanneer je ervoor kiest bij ons een Swiss Kubik watchwinder te bestellen, leveren wij deze zorgvuldig verpakt met maar liefst 3 jaar garantie. Natuurlijk sluiten wij ook een duidelijke handleiding bij, zodat je direct met je watchwinder aan de slag kunt als je dat wilt.

Neem nu een kijkje in de webshop en overtuig jezelf van de uitgebreide mogelijkheden en/of andere merken watchwinders!