Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik Aluminium black watchwinder

Geplaatst op 31 mei 2019 om 19:11 uur

Swiss Kubik is een Zwitsers watchwinder merk met jarenlange ervaring op het gebied van hoogwaardige kwaliteit Swiss made watchwinders. Swiss Kubik produceert de watchwinders in Genève en doet dit in de geest van het Zwitsers gedachtegoed op het gebied van horloges en watchwinders. Alles moet voldoen aan de hoogste kwaliteit. Ook van hun leveranciers verwachten zij het allerbeste. Zij kiezen daarom de leveranciers allemaal binnen 50 km van het bedrijf, zodat zij de lijntjes kort kunnen houden en alle materialen ook daadwerkelijk vanuit Zwitserland komen. Het merk staat bekend om de geavanceerde technologie van hun watchwinders, te danken aan de innovatieve insteek waarvoor het bedrijf kiest.

De Swiss Kubik aluminium black watchwinder is uiteraard voorzien van een hoogwaardige Zwitserse motor. Deze motor is zeer duurzaam en heeft een zeer laag geluidsniveau waardoor de watchwinder prima te gebruiken is op kantoor, in de woonkamer en zelfs in de slaapkamer. De watchwinder werkt op een set van twee AA batterijen. Dit gegeven, maar ook het feit dat het een compact design is, maakt deze watchwinder uitermate geschikt om mee te nemen op reis of vakantie. De Swiss Kubik aluminium black watchwinder is instelbaar via usb-aansluiting en is verder voorzien van een aluminium kast en geschikt voor elk merk en type automatisch horloge. De kleur van deze watchwinder is zwart, maar hetzelfde type is ook leverbaar in andere kleuren. Optioneel kan je kiezen voor een plexiglazen deurtje om het horloge erin optimaal te beschermen.

Swiss Kubik spreekt ons erg aan omdat het merk staat voor goede kwaliteit en een hoogwaardige afwerking. Daarnaast zijn de materialen zeer fraai en stevig.

Wij leveren elke Swiss Kubik watchwinder met 3 jaar garantie. Als officieel dealer hebben wij een ruime collectie watchwinders op voorraad. Binnen Nederland bieden wij gratis verzending aan.

Swiss Kubik Aluminium black watchwinder