Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwe Davosa Ternos Professional GMT TT horloges

Geplaatst op 12 juni 2021 om 13:14 uur

Het Duitse horlogemerk Davosa heeft gisteren haar nieuwste modellen uit de Ternos Professional GMT TT serie gepresenteerd. Deze nieuwe modellen behoren tot de topmodellen van Davosa en worden door de echte horlogeliefhebber zeer gewaardeerd. De Davosa Ternos horloges behoren tot de meest populaire modellen van het merk en zijn uitvoerig beschreven door diverse horlogeblogs en forums.

Davosa Ternos Professional TT GMT 161.571.06

Laten we de nieuwe Davosa Ternos Professional GMT TT horloges eens beter bekijken. Elk model is uitgevoerd met een Zwitsers automatisch uurwerk met de aanduiding DAV3032. Dit uurwerk is gebaseerd op het bekende SW330 uurwerk van Sellita. Dit uurwerk staat bekend vanwege haar uitstekende kwaliteit en exacte tijdweergave. De horlogekast is 42mm qua doorsnede en 15.5mm dik. Ook aan de waterdichtheid is gedacht want deze horloges zijn tot 200 meter (20 ATM) waterdicht. Je kan dus zonder problemen gaan zwemmen, snorkelen of duiken met deze horloges.

De Davosa Ternos Professional GMT TT horloges hebben een paar grote voordelen. Met name het extreem sterke saffierglas en de krasbestendige keramische bezel zijn belangrijk omdat deze onderdelen goed bestand zijn tegen krassen en andere beschadigingen. Hierdoor blijven deze horloges als nieuw eruitzien.

Op de wijzerplaat index en de wijzers is SuperLuminova aangebracht waardoor het oplicht in het donker en de horloges goed afleesbaar zijn. De GMT functie is extra handig wanneer je veel reist, want met deze functie kan je een tweede tijdzone instellen. Dit is ideaal wanneer je veel vliegt en tijdverschillen wilt ondervangen op je horloge.

Er zijn 4 nieuwe Davosa Ternos Professional GMT TT horloges. De verschillen in deze 4 varianten zitten in de bezel kleuren en het type band. De Davosa Ternos Professional GMT TT 161.571.06 heeft een blauw/rode bezel en PentaLink metalen band. Het model met dezelfde bezel maar TriaLink metalen band is het Davosa Ternos Professional GMT TT 161.571.60 horloge. Dan de modellen met zwart/rode bezel. De Davosa Ternos Professional GMT TT 161.571.09 heeft een PentaLink metalen band en de Davosa Ternos Professional GMT TT 161.571.90 heeft een TriaLink metalen band.

De prijs is voor alle modellen hetzelfde, namelijk 1.398,00 euro. Dit is een uitstekende prijs voor een high end horloge dat alles biedt wat veel duurdere horloges ook bieden. De techniek en kwaliteit van Davosa is ongekend in deze prijsklasse. Als officieel dealer van Davosa horloges zien wij aardig wat modellen voorbij komen, maar deze nieuwe Ternos Professional GMT TT modellen maken ons wel heel begerig!

Vanaf nu kan je de nieuwste Davosa Ternos Professional GMT TT horloges bestellen in onze webshop. Wij leveren elk model in originele box met handleiding en 2 jaar internationale garantie. Wij verzenden wereldwijd via onze partners. Buiten de EU leveren wij BTW vrij. Dit betekent een reductie van 21% op de Nederlandse prijs.

Heb jij interesse in een prachtig Davosa horloge? Neem dan eens een kijkje op onze website. Zeker weten dat de Ternos modellen jou zullen aanspreken!


17-06-2021 Junkers horloges