Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Meccaniche Veneziane Nereide GMT Diaspro

Geplaatst op 28 juli 2022 om 08:24 uur

Wij hebben al diverse keren geschreven over het merk Meccaniche Veneziane. Inmiddels is dit merk opgegaan in Venezianico, maar de horloges van Meccaniche Veneziane blijven onverminderd populair. In een korte tijd heeft dit Italiaanse merk veel horlogeliefhebbers voorzien van een prachtig horloge met zeer stijlvolle accenten.

Dit Italiaanse horlogemerk biedt een prachtige collectie horloges waarbij het gebruik van levendige kleuren een belangrijk onderdeel is. Daarnaast is natuurlijk technische finesse en het gebruik van materialen van hoge kwaliteit van belang. Meccaniche Veneziane is daarnaast een merk dat bekend staat als zeer betaalbaar. Hierdoor is het voor menig liefhebber van mooie horloges mogelijk een horloge aan te schaffen van zeer hoge kwaliteit, met een stijlvolle uitstraling. De horloges van Meccaniche Veneziane doen denken aan de uitstraling van de welbekende Rolex horloges en zullen hiermee menig liefhebber weten aan te spreken. Waar het merk voorheen enkel gebruik maakte van Swiss made uurwerken, kiest Meccaniche Veneziane nu voor het gebruik van eveneens hoogwaardige Seiko uurwerken. Hierdoor is het merk in staat de horloges tegen nog aantrekkelijkere prijzen aan te bieden. Zeker als je een fraai horloge zoekt moet je even verder lezen. 

Bij een merk als Meccaniche Veneziane komt de passie van de horlogemaker duidelijk naar voren. Bij het maken van een nieuw ontwerp, wordt het gehele team van Meccaniche Veneziane hierbij betrokken. Hierbij worden steeds opnieuw ideeën uitgewisseld, waarna er gedetailleerde schetsen worden gemaakt. Wanneer de horloges van Meccaniche Veneziane uiteindelijk worden geproduceerd, is dit een combinatie van het gebruik van de meest geavanceerde technologieën in combinatie met de kundige hand van de vakman. Waarna de afzonderlijke onderdelen klaar zijn, worden deze door echte experts op dit gebied met de grootst mogelijke zorg geassembleerd. Meccaniche Veneziane gaat hierbij voor enkel perfectie. Daarom worden de horloges wanneer ze klaar zijn nogmaals uitgebreid gecontroleerd op het hoofdkantoor van Meccaniche Veneziane. Er wordt hierbij niets aan het toeval overgelaten.

Meccaniche Veneziane Nereide GMT Diaspro

Ambachtelijk werk is een groot onderdeel van de horloges van Meccaniche Veneziane. Naast de horlogemaker zelf, worden ook voor het vervaardigen van de horlogebanden en zelfs de bijzondere horlogeboxen van het merk echte ambachtslieden ingeschakeld. De prachtige vintage lederen horlogebanden van het merk worden gemaakt van hoogwaardig leder uit Veneto en Toscane. De horlogeboxen van Meccaniche Veneziane zijn op zichzelf al een ‘piece of art’. Deze horlogeboxen zijn van hout en worden vervaardigd door een ambachtelijk houtbewerkingsbedrijf in Friuli. Met een horloge van Meccaniche Veneziane schaf je dus een bijzonder fraai horloge aan.

De collectie van Meccaniche Veneziane bestaat uit verschillende series met sportieve en moderne designs, zoals de Nereide, Redentore en Arsenale serie. In dit artikel vertellen we je graag meer over een horloge afkomstig uit de Nereide GMT serie van Meccaniche Veneziane. Het gaat specifiek om de Meccaniche Veneziane Nereide GMT Diaspro. Dit bijzondere horloge biedt een sprekende combinatie van kleuren. De horlogeband is van bruin leder, met als detail een lichter gekleurd stiksel. De wijzerplaat van het horloge is zwart en wordt omringd door de draaibare bezel in de kleuren blauw en rood. Op de wijzerplaat zijn accenten te vinden in de kleuren rood en wit. De horlogekast van de Meccaniche Veneziane Nereide GMT Diaspro is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 14 mm en een doorsnede van 42 mm. Dit horloge sluit met een doornsluiting en is voorzien van uiterst sterk saffierglas.

De Meccaniche Veneziane Nereide GMT Diaspro is nog één van de modellen met een Swiss made automatisch uurwerk. Deze is mooi afgewerkt met Côtes de Genève. Kenmerkend voor de Meccaniche Veneziane Nereide modellen, is dat deze tot maar liefst 200 meter waterdicht zijn. Dit geldt dus ook voor dit model, waardoor je met dit horloge kiest voor een uitstekende waterdichtheid. Daarnaast is dit horloge ook voorzien van een draaibare bezel en een verschroefde kroon. Dit horloge biedt echter nog veel meer. Zo beschik je met dit model ook nog over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Tot slot kun je met de Meccaniche Veneziane Nereide GMT Diaspro gebruik maken van een prachtige GMT functie. Kortom, je kiest met dit bijzondere horloge voor een model met hoogstaande techniek en veel extra functionaliteiten. Combineer dit met de Italiaanse klasse, prachtige materialen en scherpe prijs en je hebt een buitenkansje te pakken! Wij bieden dit model in onze webshop nu ook nog in de uitverkoop aan. Dit betekent dat je dit horloge mét Zwitsers uurwerk nu kunt aanschaffen tegen een zeer uitnodigende prijs. Wanneer jij een passie hebt voor mooie horloges en een stukje technische finesse, is dit horloge echt iets voor jou! De horloges van Meccaniche Veneziane worden door ons geleverd met 2 jaar garantie in de prachtige houten horlogebox van het merk. In onze webshop vind je een prachtige selectie van de horloges van Meccaniche Veneziane.

Meccaniche Veneziane biedt naast prachtige en stijlvolle herenhorloges, ook elegante damesmodellen aan. Deze horloges zijn vergelijkbaar met de herenmodellen, maar dan in een kleiner formaat. Ook voor de dames biedt het merk hiermee betaalbare kwaliteit en het Italiaanse gevoel voor stijl. Ook voor de dames is het dus zeker de moeite waard de gehele collectie van Meccaniche Veneziane te bekijken!