Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Meccaniche Veneziane horloges met korting

Geplaatst op 25 juli 2023 om 08:26 uur

De Italiaanse klasse op gebied van horloges is over de gehele wereld bekend. Maar zeker ook op gebied van mode en auto’s. Binnen de horlogerie komt deze specifieke Italiaanse klasse tot uiting in fraaie en stijlvolle designs. Wat is er voor de echte horlogeliefhebber nu aantrekkelijker dan een luxe horloge welke deze Italiaanse klasse combineert met een stukje technische finesse? Wanneer je op zoek bent naar een luxe horloge dat hieraan voldoet, is het Italiaanse horlogemerk Meccaniche Veneziane zeer interessant.

Meccaniche Veneziane horloges met korting

Dit merk is ontstaan door de liefde van twee broers voor de werking van de klok. Alberto en Alessandro Morelli hadden bij de oprichting van het merk de ambitie automatische horloges te ontwikkelen als een eerbetoon aan de stad Venetië, waarbij de oude Venetiaanse traditionele wijze van het vervaardigen van luxe horloges een belangrijke rol zouden spelen. Vandaag de dag vinden we binnen de collectie van Meccaniche Veneziane horloges met een diverse uitstraling voorzien van een hoogwaardig uurwerk. Daarbij worden de fraaie lederen horlogebanden met de hand gemaakt van leder uit Toscane en Veneto.

Om je nader kennis te laten maken met het merk Meccaniche Veneziane vertellen we je graag meer over 3 verschillende modellen afkomstig uit de collectie van het merk.

Allereerst lichten we de Meccaniche Veneziane Nereide 4.0 1302007 graag nader voor je uit. Dit fraaie horloge is voorzien van een bijzonder mooie wit lederen horlogeband, voorzien van de voor Meccaniche Veneziane kenmerkende stiksels. Deze horlogeband is met uiterste precisie met de hand gemaakt in Italië en sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 14mm en een doorsnede van 42mm. De wijzerplaat is blauw van kleur en wordt beschermd door anti-spiegelend saffierglas van topkwaliteit. Het hart van het horloge wordt gevormd door een automatisch uurwerk van het merk Seiko (CAL.MV145). Dit horloge van Meccaniche Veneziane is tot maar liefst 200 meter waterdicht en biedt daarnaast verschillende mooie extra’s. Zo is dit horloge voorzien van Swiss Superluminova, waardoor dit model licht geeft in het donker. Daarnaast beschik je met de Meccaniche Veneziane Nereide 4.0 1302007 over een datumaanduiding, secondewijzer, verschroefde kroon en draaibare BK7 Crystal bezel. Al met al een geheel compleet horloge, dat bovendien een echte eyecatcher om de pols te noemen is.

Het tweede Meccaniche Veneziane horloge dat we graag willen benoemen is de Meccaniche Veneziane Nereide 42mm Ref. 1202011. Dit horloge valt direct op door de sprekende groene kleur waarin deze is uitgevoerd. Zo is de fraaie en soepele lederen horlogeband groen van kleur, net als de draaibare bezel. De horlogeband is daarnaast voorzien van subtiele stiksels als speels accent. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur. Dit model van Meccaniche Veneziane is eveneens voorzien van anti-spiegelend saffierglas, voor een hoog gebruikerscomfort. Bovendien hoef je met deze extreem sterke glassoort niet bang te zijn voor krasjes op je horloge. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal PVD en heeft een dikte van 14mm en een doorsnede van 42mm. De Meccaniche Veneziane Nereide 42mm Ref. 1202011. is van een vroegere generatie horloges van dit merk, waardoor dit model nog voorzien is van een hoogwaardig Swiss made uurwerk (CAL.MV285). Ook met dit horloge beschik je verder over een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren en een verschroefde kroon. Tot slot is het horloge tot maar liefst 200 meter waterdicht en daarom extra interessant voor de echte sportieveling.

Het derde en laatste horloge dat we in dit artikel graag even voor je onder de loep willen nemen, is de Meccaniche Veneziane Nereide Ceramic 42mm 1202016. Dit horloge heeft een zeer sportieve en robuuste uitstraling. De lederen horlogeband van dit model is geheel zwart, inclusief de stiksels op de band. De horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal PVD. Deze horlogekast heeft een doorsnede van 42mm en een dikte van 12 mm. De wijzerplaat van dit model is zwart van kleur, voorzien van een fraai blauw accent. Het horloge is verder tot 200 meter waterdicht en voorzien van saffierglas. Ook dit model van Meccaniche Veneziane is nog uitgerust met een Swiss made automatisch uurwerk (CAL.MV285). De datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren, verschroefde kroon en draaibare bezel maken het plaatje compleet.

De drie bovengenoemde modellen van Meccaniche Veneziane zijn verkrijgbaar bij ons in de webshop. De horloges van het merk hebben altijd al een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Het is nu echter extra aantrekkelijk om één van deze horloges aan te schaffen, omdat deze nu bij ons worden aangeboden met een aantrekkelijke korting. De horloges van Meccaniche Veneziane worden geleverd in een zeer fraaie houten horlogebox, die speciaal voor het merk worden vervaardigd door een ambachtelijk houtbewerkingsbedrijf in Friuli. Je ontvangt deze modellen bovendien met minimaal een jaar garantie en een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Bekijk nu ons aanbod Meccaniche Veneziane horloges en laat je verrassen!