Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Mare Unlimited horloges met Rolex look

Geplaatst op 3 september 2021 om 12:53 uur

Als je een liefhebber bent van Rolex horloges dan hebben wij een gouden tip voor je. Wanneer dit namelijk helemaal jouw ‘cup of tea’ is, maar je hebt een minder groot budget dan is onze tip een zeer mooi alternatief. We hebben het dan over het nieuwe horlogemerk Mare Unlimited. Wanneer je op zoek bent naar een horloge van hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs dan ben je bij Mare Unlimited aan het juiste adres. De uitstraling van de Mare Unlimited horloges laat zich het best omschrijven als stijlvol en sportief. De Rolex look komt hierin duidelijk naar voren. Niet alleen op het gebied van design, maar ook kwalitatief gezien en op technisch gebied heeft Mare Unlimited genoeg te bieden. De prijs-/kwaliteitverhouding van deze horloges is dan ook zeer goed. Laten we eens verder inzoomen op de horloges van dit merk.

De horloges van Mare Unlimited zijn voorzien van een Swiss made quartz uurwerk van het merk Ronda. Met een horloge met een Zwitsers hart weet je dat je pure kwaliteit koopt. Zwitserland is tenslotte hét horlogeland pur sang. De horlogekasten van Mare Unlimited hebben een doorsnede van 40 mm. Dit maakt de modellen van Mare Unlimited erg comfortabel te dragen. Daarnaast zijn de horloges licht van gewicht dat ook weer het comfort ten goede komt. Bovendien biedt dit merk met elk model prachtige extra functionaliteiten. We hebben het dan over onder meer SuperLuminova, een draaibare bezel en een verschroefde kroon. Met elk afzonderlijk horloge van Mare Unlimited heb je dus een zeer compleet horloge, van zeer hoge kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs.

De moderne modellen in de collectie van Mare Unlimited zijn voorzien van quartz uurwerken. Deze hebben als voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld automatische uurwerken, dat ze de tijd nauwkeuriger weergeven en beter bestand zijn tegen schokken en stoten. Wat verder opvalt is de goede waterdichtheid van de horloges en het gebruik van rubberen horlogebanden. Onder meer deze eigenschappen maken de Mare Unlimited horloges zeer geschikt voor de sportieve man.

Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.MRBK horloge

De Greenwich modellen van Mare Unlimited zijn ook voorzien van zwart rubberen horlogebanden. In combinatie met de iets doorlopende edelstalen kast, geeft dit de horloges een luxe uitstraling. De wijzerplaten van deze horloges zijn zwart met witte accenten. Bij de meeste Mare Unlimited horloges is er daarnaast gebruik gemaakt van één of meerdere accentkleuren, bijvoorbeeld bij de bezel. Denk dan aan blauw, rood, groen of goudkleur. Voor een sportief horloge als deze is de waterdichtheid van de horloges tot maar liefst 100 meter in combinatie met een draaibare bezel en verschroefde kroon een absolute plus. Ook de rubberen horlogeband is hier van toegevoegde waarde, doordat deze erg sterk en licht is. Dit is uiteraard van belang wanneer je een sportief horloge koopt. Verder is er natuurlijk ook gekozen voor enkel hoogwaardige materialen. Het saffierglas bijvoorbeeld is extreem sterk, waardoor eventuele krasjes nauwelijks zichtbaar zullen zijn. Ook de edelstalen kast is zeer duurzaam en sterk te noemen.

We hebben daarnet al even een aantal extra functionaliteiten benoemd waar alle horloges van Mare Unlimited aan voldoen. De Greenwich modellen van Mare Unlimited hebben echter nog meer te bieden. Zo beschikken zij over een secondewijzer, datumaanduiding en lichtgevende indicators. Met de GMT functie is het bovendien mogelijk een tweede tijd in te stellen.  Dit is natuurlijk ideaal als je veel op reis bent en erg handig op vakantie. Deze prachtige Greenwich horloges zijn afsluitbaar met een mooie doornsluiting.

Met een horloge van Mare Unlimited heb je dus niet alleen kwaliteit om je pols, maar ook absoluut een eyecatcher. Wie is er nu niet gecharmeerd van de welbekende Rolex look? Voor elke man die warm wordt van een sportief horloge, dat tegelijkertijd stijlvol is en een zekere klasse uitstraalt is een Mare Unlimited horloge een echte aanrader. Maar ook voor de sportieveling die op zoek is naar een horloge dat tegen een stootje kan en ook waterdicht is, is Mare Unlimited absoluut het bekijken waard. Een Mare Unlimited horloge laat je zeker niet zomaar in de steek en is met een Swiss made uurwerk zeer betrouwbaar. Het zal je altijd punctueel en precies bij de tijd weten te houden. De SuperLuminova zorgt er bovendien voor dat je ook in het donker eenvoudig de tijd kunt bekijken. Dat kan zeker voor de sportieveling van pas komen.

Ben jij echter een horlogeverzamelaar? Ook dan is dit een zeer interessant merk. Een horloge met deze looks en kwaliteit is tenslotte in iedere verzameling welkom. Het is over het algemeen ook goed haalbaar een horloge van Mare Unlimited toe te voegen aan je verzameling, vanwege de schappelijke prijzen. Bovendien heb je met een horloge van Mare Unlimited een echte eyecatcher te pakken, mede door de gelijkenis met de Rolex look en het gebruik van de levendige kleuren voor de verschillende designs. Je zult er zeker complimentjes over ontvangen wanneer je je nieuwe Mare Unlimited horloge om je pols hebt!

Als officieel dealer van Mare Unlimited leveren wij alle modellen uit voorraad. Elk horloge wordt geleverd in een fraaie horlogebox met handleiding en 2 jaar garantie. Bekijk snel de actuele collectie Mare Unlimited horloges.