Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Locman Montecristo Carbon horloges

Geplaatst op 17 mei 2024 om 14:47 uur

De Locman horloges hebben ons altijd al gefascineerd. De horloges van dit Italiaanse merk vinden wij interessant vanwege de sportieve designs, het gevarieerde kleurgebruik en de interessante prijzen. Als je weleens een Locman horloge in je hand hebt gehad dan weet je direct waarover wij het hebben. Vaak zie je het aan details zoals de afwerking, de materialen en gewoon het gevoel als je het horloge om je pols draagt. Toch is Locman in Nederland niet zo erg bekend. Veel horlogeliefhebbers die een Locman horloge dragen hebben dit gekocht tijdens een vakantie of zakenreis in Italië. Laten we dit leuke horlogemerk eens beter bekijken en een paar Locman horloges onder de loep nemen.

Locman Montecristo Carbon 0544C09S-CBCBWHSB

Voor de echte liefhebber en/of verzamelaar van fraaie hoogwaardige horloges, zijn er verschillende gerenommeerde horlogemerken op de markt die zeker de moeite van het bekijken waard zijn. Wie zich erin verdiept, vindt over de gehele wereld horlogemerken die kwalitatieve horloges bieden in combinatie met fraaie en stijlvolle designs. Zo stellen we je in dit artikel graag voor aan het bijzondere Italiaanse horlogemerk Locman.

Locman is een horlogemerk dat in 1986 is begonnen als een ontwerpbedrijf voor de grote Zwitserse horlogehuizen en later als horlogeproductiebedrijf voor derden. Het merk werd opgericht door Marco Mantovani, geboren op het fraaie eiland Elba. In 1987 vindt Locman een waardevolle partner in de historische Milanese horlogefabriek Genesi, waarmee Locman de sprong durft te wagen en begint met het ontwerpen en de productie van horloges onder eigen merk. Hier werd het merk Locman geboren zoals wij het vandaag de dag kennen: als een horlogemerk met indrukwekkende en hoogwaardige designs binnen de collectie. Kenmerkend voor de collectie van Locman is onder meer het kleurgebruik. Zo zijn er binnen de collectie van het merk horloges te vinden die opvallen door de aansprekende kleuren die erin zijn verwerkt. We vinden onder meer accentkleuren op de wijzerplaat en fraaie horlogebanden die zijn uitgevoerd in opvallende kleuren. Men werkt bij Locman altijd met verschillende kernwaarden in het achterhoofd. Zo zijn technologie, een stukje innovatie, Italiaans design en passie belangrijke waarden en de basis van het gedachtegoed van Locman. Met een horloge van Locman kies je dan ook altijd voor een model gemaakt met passie, voorzien van de modernste techniek en uitgevoerd een design dat opvalt door zijn Italiaanse klasse.

Bijzonder om te vermelden is verder dat het merk Locman de rechten voor het produceren van de horloges van het Italiaanse leger heeft weten te verkrijgen. Het vertrouwen in de producten van het merk is dan ook niet voor niets heel groot. De horloges zijn robuust, uiterst betrouwbaar en gemaakt van enkel de beste materialen. De collectie van Locman is onderverdeeld in verschillende series horloges, waarin het Montecristo model het stralende middelpunt is. Dit horlogemodel is verkrijgbaar in tal van verschillende uitvoeringen, waarmee Locman de aandacht van menig liefhebber en/of verzamelaar heeft weten te trekken. Zo vinden we binnen de Locman Montecristo Carbon serie verschillende fraaie Montecristo horloges, waarvan de horlogekasten zijn gemaakt van carbon fibre. Deze materiaalsoort benadrukt niet alleen het robuuste karakter van deze horloges, maar is daarnaast ook zeer sterk en degelijk.

De Locman Montecristo Carbon serie biedt modellen uitgevoerd in verschillende sprekende kleuren en kleurcombinaties. Zo is de Locman Montecristo Carbon 0545C09S-COCBWHSO bijvoorbeeld voorzien van een fraaie oranje horlogeband en sprekende oranje accenten op de wijzerplaat. Een ander mooi voorbeeld is de Locman Montecristo Carbon 0544C09S-CBCBWHSB met een blauwe horlogeband en blauwe accenten op de wijzerplaat. De horloges binnen de Locman Montecristo Carbon serie zijn voorzien van rubberen horlogebanden, die sluiten met een doornsluiting. Hierdoor zijn deze horloges zeer comfortabel te dragen. Bovendien zijn deze horlogebanden goed bestand tegen water. Doordat de horloges daarnaast in hun geheel tot 100 meter waterdicht zijn, zijn deze horloges prima geschikt voor gebruik bij verschillende vormen van watersport zoals snorkelen. De Montecristo Carbon horloges zijn verder uitgerust met extreem sterk saffierglas, waardoor je niet snel bang hoeft te zijn voor krasjes op het glas. Het hart van deze Montecristo modellen van Locman wordt gevormd door hoogwaardige automatische uurwerken, die zorgen voor een uiterst solide basis. Bovendien spreken automatische uurwerken veel liefhebbers en verzamelaars van luxe horloges aan, doordat de kennis en kunde van de echte vakman het best tot uiting komen in deze geavanceerde uurwerken. De horlogekasten van de Montecristo carbon horloges hebben een doorsnede van 41mm en een dikte van 14 mm, waarmee het robuuste en sportieve karakter van deze horloges nog eens extra benadrukt wordt. Deze aansprekende modellen van Locman bieden tot slot een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren, waarmee het plaatje compleet is. Met één van de bijzondere modellen uit de Locman Montecristo carbon serie, kies je gegarandeerd voor topkwaliteit, een stukje technische finesse en een echte Italiaanse blikvanger om de pols. Deze horloges zijn met vrijwel iedere outfit mooi te combineren en bovendien geschikt wanneer je sportief bent ingesteld. De bijzondere eigenschappen van deze horloges maken ze interessant voor vele liefhebbers en verzamelaars van luxe horloges.

De Locman Montecristo carbon modellen zijn net als vele andere fraaie modellen van het merk te bestellen bij ons in de webshop. Wanneer je vragen hebt of hulp wenst bij het maken van je keuze, helpen wij je daar met onze ervaring op dit gebied graag mee op weg.

Momenteel hebben we in samenwerking met Locman een speciale actie voor alle Locman Montecristo Carbon horloges. We bieden deze horloges nu aan met een zeer interessante korting. Hierdoor kan je een prachtig high-end horloge om je pols dragen voor een leuke prijs. Wat nog leuker is, is dat wij alle Locman horloges uit deze serie op voorraad hebben. Dus wellicht draag jij deze zomer wel een fraai horloge van dit Italiaanse horlogemerk?!

De Locman Montecristo carbon modellen worden door ons geleverd met een garantietermijn van twee jaar en natuurlijk een duidelijke handleiding. Bovendien ontvang je jouw Locman Montecristo carbon horloge in een fraaie officiële box. Bekijk nu ons uitgebreide en fraaie aanbod Locman horloges en laat je overtuigen door de sportieve en stijlvolle designs en hun robuuste karakter.