Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Locman horloges

Geplaatst op 10 maart 2022 om 14:26 uur

Italianen staan algemeen bekend als een volk met goede smaak en gevoel voor stijl. Ook op het gebied van horloges weten de Italianen steeds weer te verrassen met stijlvolle designs en unieke ontwerpen. Een bekend horlogemerk dat wat dat betreft de Italiaanse naam zeker eer aan doet, is het merk Locman. Locman is niet voor niets het populairste horlogemerk van het land. Het Italiaanse merk biedt niet alleen horloges welke getuigen van zeer goede smaak in esthetisch opzicht, daarnaast staat het merk ook voor innovatie, ontwikkeling en technische finesse. Kenmerkend voor de horloges van Locman zijn verder de stoere en sportieve uitstraling en een moderne insteek. Doordat het merk kiest voor een combinatie van kwaliteit en stijl en tegelijkertijd aantrekkelijke prijzen hanteert, weet Locman de interesse te wekken van veel horlogefans.

Locman heeft bovendien de speciale rechten voor de productie van horloges voor het Italiaanse leger in handen, wat genoeg zegt over de kwaliteit en degelijkheid van de horloges. Het merk kiest bewust voor hoogwaardige materialen zoals titanium dat ook veel wordt toegepast in de vliegtuigindustrie vanwege het robuuste en degelijke karakter van dit materiaal, dat tegelijkertijd zeer licht van gewicht is. Andere materialen van kwaliteit die in de collectie van Locman veel te vinden zijn, zijn edelstaal en carbon fibre. Dit laatstgenoemde materiaal is erg sterk en weet de uitstraling van de horloges in positieve zin te  beïnvloeden. Het materiaal is zeer passend bij het moderne en sportieve karakter van de Locman horloges. Wat verder opvalt aan de collectie van Locman, is het levendige kleurgebruik dat vele van de horloges kenmerkt. Wanneer je houdt van een horloge dat anders is dan andere en daardoor opvalt om de pols, dan is een Locman horloge jou op het lijf geschreven.

In dit artikel willen we graag twee van de populaire Locman Montecristo modellen van dit Italiaanse merk uitlichten. Het eerste model dat we nader onder de loep nemen is de Locman Montecristo Classic 051000BKFOR0GOO. Dit is een typisch Locman horloge, dat zowel wat betreft sportiviteit als kleurgebruik precies binnen het plaatje past. De horlogeband van dit model is uitgevoerd in de kleur oranje. De wijzerplaat is zwart met eveneens oranje accenten. Dit is dan ook een horloge dat als een echte eyecatcher in het oog springt. De horlogekast is gemaakt van titanium en heeft een dikte van 13mm en een doorsnede van 44 mm, wat dit tot een robuust model maakt. Het horloge is verder voorzien van saffierglas, dat extreem sterk is. De Locman Montecristo Classic 051000BKFOR0GOO is uitgerust met een quartz uurwerk, dat als voordeel heeft dat het goed bestand is tegen schokken en stoten. Daarnaast weet een quartz uurwerk de tijd zeer nauwkeurig weer te geven. Dit horloge heeft bovendien vele mooie extra’ s te bieden. Zo is het model voorzien van een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast is deze bovendien uitgerust met een mooie chronograaf functie. Tot slot is dit model van Locman tot 100 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting.

Het tweede model dat we graag even in de spotlight plaatsen, is de Locman Montecristo Classic 051100BKFBL0GOK. Dit horloge is wat minder uitbundig van kleur dan het voorgenoemde model, maar heeft wel een sportieve en moderne uitstraling zoals we dat van Locman gewend zijn. De rubberen horlogeband van dit model is zwart van kleur, net als de wijzerplaat. Deze is verder voorzien van helderblauwe accenten. De horlogekast van dit horloge is opnieuw gemaakt van titanium en heeft eveneens een dikte van 13mm en een doorsnede van 44mm, wat het een zeer goed afleesbaar horloge maakt. De Locman Montecristo Classic 051100BKFBL0GOK heeft een automatisch uurwerk in tegenstelling tot de Locman Montecristo Classic 051000BKFOR0GOO. Dit wordt toch gezien als de meest pure vorm van het ambacht van de horlogemaker en zal dan ook van menigeen liefhebber de voorkeur genieten. Ook dit horloge biedt een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast is dit model tevens tot maar liefst 100 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting. Met de Locman Montecristo Classic 051100BKFBL0GOK kies je dan ook voor een geheel compleet model dat passend is bij zowel een sportieve outfit als bij een zakelijke of casual stijl.

Als officieel dealer van Locman bieden wij nog vele andere modellen van dit bijzondere Italiaanse horlogemerk. Wanneer je op zoek bent naar een kwaliteitshorloge als uiting van een goede smaak en daarbij ook eisen stelt aan techniek en afwerking, ben je bij Locman aan het goede adres. Doordat de horloges van Locman ook nog eens betaalbaar zijn weet het merk eigenlijk alles te bieden dat je als horlogeliefhebber maar kunt wensen.

Je kiest met een Locman horloge gegarandeerd voor een merk met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Neem dus snel een kijkje in onze webshop en vind jouw favoriete Locman horloge! Ieder Locman horloge wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie, handleiding en luxe officiële horlogebox. Wij hebben de meest populaire modellen op voorraad en direct leverbaar.