Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Kunstwinder watchwinders uit de VS

Geplaatst op 18 april 2019 om 15:47 uur

Kunstwinder watchwinders komen voort uit een zoektocht van de ingenieur Valentin Balter. Waar zijn verzameling horloges zich uitbreidde, was hij op zoek naar een watchwinder die ervoor zorgde dat zijn automatische horloges bleven lopen, tegen beschadiging en slijtage beschermd werd en tegelijkertijd zicht bood op het gehele horloge. Daarnaast wilde hij dat het een waardige aanvulling zou zijn op zijn collectie. Toen hij zijn ultieme watchwinder niet kon vinden, besloot hij zelf watchwinders te gaan ontwerpen. Het resultaat mag er zijn. Kunstwinder watchwinders staan voor originaliteit en kwaliteit. De combinatie van functionaliteit en creativiteit in esthetisch opzicht was degene waarnaar Valentin Balter destijds zelf naar op zoek was geweest.

Kunstwinder watchwinder

Kunstwinder watchwinders bieden unieke en exclusieve ontwerpen, welke in geen enkel interieur zullen misstaan. Het is een kunstwerk op zich en daarmee zeker de naam waardig. Naast de unieke designs, onderscheidt het merk zich door een unieke wijze van opwinding van automatische horloges. De prachtige ontwerpen worden gemaakt in de VS. Het eerste ontwerp werd direct het bekendste en populairste model binnen de collectie, genaamd de Oil Baron watchwinder. Hiervoor zijn fraaie en hoogwaardige materialen gebruikt als goud, nikkel en mineraalglas. Deze watchwinder biedt ruimte voor twee horloges en is verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen.

Kunstwinder watchwinders behoren tot het hogere segment en daardoor zijn ze uitermate geschikt voor de echte horlogeliefhebber die niet alleen bijzondere automatische horloges wilt, maar ook een prachtige watchwinder om de horloges optimaal van energie te voorzien en te genieten van de manier waarop de horloges worden opgewonden.

Elke Kunstwinder watchwinder wordt geleverd in een chique box met handleiding en 2 jaar internationale garantie. Bent u op zoek naar een speciale watchwinder die zijn naam eer aandoet? Dan is een watchwinder van dit Amerikaanse merk absoluut een goede keuze!