Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Ken jij Elysee horloges al?

Geplaatst op 29 april 2024 om 07:00 uur

Voor een fraai en hoogwaardig luxe horloge kun je niet alleen binnen Zwitserland zeer goed terecht bij uiteenlopende horlogemerken. Ook Duitsland herbergt namelijk gerenommeerde horlogemerken die op dit gebied het neusje van de zalm weten te bieden. Om het ‘made in Germany’ label te mogen voeren, moet een horlogemerk echt van goede huize komen. Er worden namelijk zeer hoge voorwaarden en eisen gesteld aan de merken die dit label dragen. Niet voor niets staan Duitse producten in zijn algemeen bekend om hun duurzaamheid en degelijkheid. Wanneer je op zoek gaat naar een bijzonder horloge, is het dan ook zeker de moeite waard niet alleen de Zwitserse, maar ook de Duitse horlogemerken eens onder de loep te nemen. Zo stellen wij je in dit artikel graag voor aan het Duitse merk Elysee, dat al sinds 1960 te vinden is binnen de horlogerie.

Elysee Ocean Pro Ceramic 80585 horloge

De fraaie Elysee horloges worden geproduceerd in Düsseldorf, Duitsland. Hierbij staat het gebruik van hoogwaardige materialen en high-end uurwerken centraal. Met deze basis kun je er met een horloge uit de collectie van Elysee altijd van op aan dat je kiest voor pure kwaliteit. Daar komt bij dat Elysee bekend staat om de goede prijs-/kwaliteit verhouding. Dit maakt dat je al een horloge van hoge kwaliteit kunt aanschaffen, tegen een aantrekkelijke prijs. Dit maakt de collectie van Elysee aantrekkelijk voor een breder publiek. Daarnaast staat een stukje innovatie zeer hoog in het vaandel bij Elysee. Het merk blijft continue in ontwikkeling waarmee de designs van Elysee altijd up to date zijn, zonder daarbij modernistisch te zijn. De filosofie van Elysee luidt: ‘de kern van ons werk is de som van design en kwaliteit gecombineerd met de wensen van de horlogeliefhebber’. Met deze gedachte en filosofie in het achterhoofd laat men zich bij Elysee iedere dag opnieuw inspireren.

Binnen de collectie van Elysee zien we zowel meer klassieke als meer stoere en sportieve modellen terug. Bovendien biedt het merk zowel dames- als herenhorloges en horloges met quartz- of automatische uurwerken. Er is daardoor altijd wel een Elysee horloge dat bij je past. We lichten graag een tweetal modellen uit de collectie van Elysee voor je uit, waarmee we hopen je een goed beeld te kunnen geven van de mogelijkheden. Een eerste Elysee horloge dat zeker je aandacht verdient, is de Elysee Ocean Pro Ceramic 80585. Dit horloge is voorzien van een horloge gemaakt van edelstaal, uitgevoerd in een combinatie van zilver- en goudkleur. Deze horlogeband sluit met een vouwsluiting.

De horlogekast is eveneens gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 13 mm en een doorsnede van 40 mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en voorzien van witte en goudkleurige accenten. In de draaibare bezel zien we opnieuw de kleurcombinatie goud en zwart terugkomen. Het horloge is verder voorzien van uiterst sterk saffierglas en tot maar liefst 200 meter waterdicht. De Elysee Ocean Pro Ceramic 80585 is uitgerust met een automatisch uurwerk van het merk Seiko (Seiko/TMI NH35), waarmee je verzekerd bent van een solide basis van het horloge. Tot slot biedt dit model van Elysee een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Kortom, een mooi voorbeeld van een hoogwaardig en functioneel Elysee horloge, met een sportief en robuust karakter.

Het tweede horloge waarover we je graag meer vertellen, is een model met een klassieke uitstraling. We hebben het dan over de Elysee Big Eye 18025. Dit horloge is voorzien van een prachtige klassiek blauwe lederen horlogeband, die sluit met een doornsluiting. De horlogekast is rosé van kleur en heeft een dikte van 11 mm en een doorsnede van 40mm. De wijzerplaat van het horloge is eveneens blauw van kleur, wat een mooi contrast biedt met de rosé kleurige horlogekast. Het horloge is verder voorzien van sterk saffierglas, net als het voorgenoemde model. Het hart van dit horloge wordt gevormd door een quartz uurwerk van topkwaliteit van het merk Seiko (Seiko/TMI VD78). Dit horloge is dus werkzaam met behulp van een batterij. Tot slot biedt de Elysee Big Eye 18025 een secondewijzer en is deze tot 30 meter waterdicht. Dit is een horloge met een geheel andere uitstraling dan het eerder genoemde horloge. Natuurlijk hebben we met deze twee modellen van Elysee slechts een kleine greep uit de uitgebreide collectie kunnen laten zien. Je vindt deze twee modellen en nog vele andere fraaie designs van het merk bij ons in de webshop. Wij bieden bovendien veel modellen van het merk Elysee aan met een aantrekkelijke korting, waardoor je de toch al goed betaalbare horloges van dit merk nu extra scherp geprijsd kunt aanschaffen.

Wil jij een fraai horloge van Elysee om de pols? Bekijk dan nu ons uitgebreide aanbod Elysee horloges in onze webshop. Wij leveren deze modellen in een luxe officiële box, met twee jaar garantie. Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Wij staan je graag bij met raad en daad!