Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Junkers horloges, fraaie kwaliteit uit Duitsland

Geplaatst op 20 augustus 2020 om 17:24 uur

Junkers horloges hebben inmiddels al enige bekendheid gekregen. Het Duitse horlogemerk produceert fraaie horloges voor een betaalbare prijs. Deze combinatie maakt een Junkers horloge een aantrekkelijke keuze voor diegene die een leuk horloge zoekt maar niet teveel geld wilt uitgeven. Een horloge uit Duitsland staat nog altijd goed aangeschreven doordat Duitsers waarde hechten
aan kwaliteit en afwerking. Een horloge moet volgens de Duitse filosofie van onberispelijke kwaliteit zijn. Junkers, gevestigd in het zuiden van Duitsland, zorgt ervoor dat kwaliteit gewaarborgd wordt door uitstekende uurwerken van Japanse en Zwitserse origine te gebruiken in haar horloges. Het uurwerk is namelijk het hart van het horloge en één van de meest belangrijke onderdelen.

De Junkers horlogecollectie bestaat uit een paar series waarvan de Bauhaus serie absoluut het meest populair is. Junkers horloges zijn van oorsprong pilotenhorloges maar het merk heeft met de Bauhaus horloges een uitstekende zet gedaan. De Junkers Bauhaus horloges zijn volgens de Bauhaus kunststroming vormgegeven met eenvoudige maar doeltreffende designs. De horlogekasten zijn zeer dun  waardoor de horloges comfortabel dragen. De dunne horlogekasten hebben ook als voordeel dat de horloges licht van gewicht zijn. De Junkers Bauhaus hebben veelal een witte, cremekleurige of zwarte wijzerplaat. De horloges zijn uitgerust met een fijne lederen band maar kunnen ook uitgerust worden met een edelstalen Milanese band. Deze is zeer stijlvol en licht van gewicht zodat het Junkers horloge nog altijd fijn om de pols zit.

Een groot voordeel van de Junkers horloges is dat ze zeer betaalbaar zijn. De collectie begint al vanaf 199 euro voor een in Duitsland gemaakt horloge met goed uurwerk en minimaal 2 jaar garantie. Er zijn slechts weinig horlogemerken, die in Europa geproduceerd worden, die hiermee kunnen concurreren. Wij vinden een Junkers horloge een uitstekende keuze omdat we al ruim 15 jaar samenwerken met dit horlogemerk naar volledige tevredenheid. In deze periode hebben we duizenden Junkers horloges verzonden aan klanten. Bekijk snel onze collectie van Junkers horloges voor de meest actuele modellen en aantrekkelijke kortingen die we geven op bepaalde horloges van dit fraaie Duitse horlogemerk.