Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Italiaanse horloges van Meccaniche Veneziane

Geplaatst op 14 november 2018 om 12:37 uur

De inspiratie van het Italiaanse horlogemerk Meccaniche Veneziane vinden we in de klokkentoren van Venetië. Hier raakten de twee broers Alessandro en Alberto bij een bezoek gefascineerd door het klokmechanisme van de toren. Samen richtten zij het horlogemerk Meccaniche Veneziane op, met het doel de oude Venetiaanse horlogetraditie terug te brengen naar de 21e eeuw. Het merklogo is terug te voeren op het kruis op de Saint Mark wachttoren, dat in Venetië wordt gezien als het symbool van tijdswaarneming. Kortom, de Meccaniche Veneziane horloges brengen de Venetiaanse historie naar vandaag de dag.

Meccaniche Veneziane horloge

De Meccaniche Veneziane horloges kenmerken zich door de aansprekende Italiaanse designs en Zwitserse techniek in de vorm van Swiss Made uurwerken. De unieke Italiaanse horloges met prachtige uitstaling behoren tot de beste horloges van Italië. Wat opvalt is de aandacht voor details en ontwerp en de hoogstaande afwerking. De horloges zijn voorzien van een handgemaakte lederen band en prachtige houten horlogebox. Het leer dat wordt gebruikt voor de horlogebanden is afkomstig uit Veneto en Toscane en de banden worden met zorg gemaakt door zeer vakbekwame ambachtslieden. Ook de houten horlogeboxen worden met de hand in Italië vervaardigd, volgens de oude traditie van houtbewerking.  Hiermee zijn de boxen dan ook een zeer stijlvolle en bijzondere toevoeging aan het geheel.

Wanneer u houdt van Italiaanse stijl in combinatie met Zwitserse techniek profiteert u bij Meccaniche Veneziane van het beste van beide werelden. Niet voor niets waren de Meccaniche Veneziane horloges op Kickstarter razend populair!

Meccaniche Veneziane horloge

Elk Meccaniche Veneziane horloge wordt door ons geleverd met 2 jaar internationale garantie. Het horloge wordt keurig verpakt in de schitterende houten horlogedoos met handleiding. De meeste horloges zijn vanuit voorraad leverbaar.