Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Iron Annie horloges | BensonTrade officieel dealer

Geplaatst op 30 augustus 2018 om 13:30 uur

Duitsland kenmerkt zich door veel aansprekende horlogemerken. Daarnaast worden elk jaar diverse nieuwe horlogemerken opgericht in ons buurland. Een nieuw horlogemerk van een bekende horlogeproducent, dat tevens Junkers horloges en Zeppelin horloges vervaardigt, luistert naar de naam Iron Annie. Deze naam is afkomstig van een bekend vliegtuig van Junkers. Destijds een vliegtuigbouwer, nu een succesvol horlogemerk met uitgebreide collectie heren- en dameshorloges. 

Iron Annie horloge

Het nieuwe horlogemerk Iron Annie bouwt op de ervaring en expertise van Junkers en Zeppelin maar heeft wel een eigen gezicht. De ontwerpen zijn klassiek en nostalgisch en uiteraard geinspireerd door vliegtuigen. De Iron Annie horloges zitten in het lager tot midden segment qua prijzen en daardoor aantrekkelijk voor veel horlogeliefhebbers. Elk horloge van het Duitse merk wordt geleverd in een luxe horlogebox met handleiding en 2 jaar internationale garantie. 

De Iron Annie horloges zijn voorzien van een quartz of automatisch uurwerk, gehard mineraalglas of saffierglas en een prachtige lederen band. De horloges worden allemaal in Duitsland geproduceerd hetgeen zorgt voor kwaliteit en duurzaamheid. 

Iron Annie horloge

Als officieel dealer presenteren wij binnenkort de gehele Iron Annie horlogecollectie. Daarnaast zullen wij diverse modellen direct vanuit voorraad leverbaar hebben voor een snelle levering aan onze klanten.