Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Iron Annie Bauhaus 5018-2 horloge

Geplaatst op 27 december 2022 om 10:41 uur

Een van onze favoriete horlogemerken komt uit Duitsland. Dit merk produceert hele fraaie horloges in een klassieke stijl. Wat ons zo aanspreekt is de kwaliteit en daarmee samenhangende prijs. Waar veel horlogemerken veel geld vragen voor doorsnee kwaliteit biedt dit horlogemerk ontzettend veel waar voor het geld. We hebben het over Iron Annie horloges. Als officieel dealer sinds de oprichting van het merk verkopen wij dit merk met veel plezier.

Iron Annie Bauhaus 5018-2

Sommige horlogemerken kiezen ervoor zich te specialiseren in een bepaald soort horloge. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pilotenhorloges of duikhorloges. Of ze maken alleen horloges met een bepaald soort uurwerk, zoals een automatisch uurwerk. Het Duitse merk Iron Annie is een merk dat juist gaat voor diversiteit in de collectie. Dit is te zien aan een uitgebreid assortiment horloges met een diversiteit wat betreft uitstraling. Bovendien biedt Iron Annie zowel horloges met een automatisch uurwerk als horloges met een mechanisch- of quartz uurwerk. Dit maakt Iron Annie interessant voor een breder publiek. Daar komt nog bij dat de horloges van Iron Annie bekend staan om hun goede prijs-/kwaliteitverhouding. Je kunt bij Iron Annie dus terecht voor horloges van goede kwaliteit in combinatie met een aantrekkelijke prijs.

Wanneer je van luxe horloges houdt en fan bent van de welbekende Duitse degelijkheid en betrouwbaarheid, maar niet te diep in de buidel wilt tasten, is Iron Annie dan ook een echte aanrader. Iron Annie is een nog relatief jong horlogemerk dat net als de merken Zeppelin en Ruhla bij de producent Pointtec hoort. Pointtec is een bedrijf dat vele jaren kennis en ervaring heeft opgedaan binnen de horlogerie en daardoor precies weet wat de echte liefhebber graag ziet in een luxe horloge. Zowel de horloges van Iron Annie als van Junkers en Zeppelin zijn dan ook van onberispelijke kwaliteit en bieden een aantrekkelijk design. De naam Iron Annie is terug te voeren naar de naam die de Amerikanen gaven aan de vliegtuigen JU-52 met registratie D-AQUI. Deze naam gaven zij dit type vliegtuig uit bewondering voor zijn betrouwbaarheid en robuuste karakter.

De collectie van Iron Annie bestaat uit verscheidene horlogeseries. Zo herbergt de collectie van Iron Annie onder meer prachtige pilotenhorloges, maar bijvoorbeeld ook speciale jubileummodellen. Daarnaast zijn er nog verschillende andere Iron Annie series met ieder hun eigen karakteristieke eigenschappen. Een bekende en populaire serie uit de collectie is de Iron Annie Bauhaus serie. Binnen deze serie vinden we horloges die geïnspireerd zijn op de Bauhaus kunststroming. Deze stroming kenmerkt zich door een ingetogen karakter en eenvoud, het zogenaamde minimalisme. Dit zien we dan ook terug in de Iron Annie Bauhaus horloges. Een specifiek horloge afkomstig uit deze serie, is de Iron Annie Bauhaus 5018-2. Dit horloge is voorzien van een mooie retro lederen horlogeband in de kleur bruin. Witte stiksels accentueren deze horlogeband. Dit model sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 14mm en een doorsnede van 42mm. De wijzerplaat is zwart van kleur en voorzien van bruine accenten. Het horloge is verder voorzien van K1 mineraalglas en is waterdicht tot 50 meter.

De Iron Annie Bauhaus 5018-2 is met passie en grote zorgvuldigheid met de hand vervaardigd. Dit is dan ook te zien aan de afwerking en het oog voor detail. Dit model is voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk, wat voor menig liefhebber vanwege zijn authenticiteit de voorkeur heeft. Dit uurwerk is afkomstig van het merk ETA en behoort tot het absolute neusje van de zalm op dit gebied. De Iron Annie Bauhaus 5018-2 biedt bovendien een aantal mooie extra functionaliteiten. Zo beschik je met dit model over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast is dit model echter ook nog voorzien van een mooie chronograaf functie, voor de echte liefhebber. Dit horloge past wat betreft uitstraling bij verschillende soorten outfits. Zowel bij een sportieve-, als een zakelijke- of meer casual outfit komt dit horloge zeer goed tot zijn recht.

De Iron Annie Bauhaus 5018-2 is al met al een uiterst compleet horloge te noemen, dat door de zorgvuldige keuze voor hoogwaardige materialen en een Swiss made basis, van absolute topkwaliteit is. Je profiteert ook bij dit horloge van de uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding waar iron Annie bekend om staat. Je krijgt met andere woorden veel waar voor je geld wanneer je dit horloge aanschaft. Je kunt de horloges van Iron Annie vinden bij ons in de webshop. Wij zijn zeer te spreken over de horloges van Iron Annie en zijn dan ook met trots officieel dealer van het merk. Dit betekent dat wij enkel authentieke Iron Annie horloges verkopen met de daarbij behorende garantie. Je bestelt jouw Iron Annie horloge bij ons dan ook altijd met een goed gevoel. Doordat wij vrijwel ieder Iron Annie horloge kunnen leveren uit voorraad, kun je na bestellen van jouw favoriete Iron Annie horloge snel van je aankoop gaan genieten.

Het Iron Annie Bauhaus 5018-2 horloge wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie. Daarnaast ontvang je het horloge natuurlijk met een duidelijke handleiding in een luxe officiële box. Betalen doe je bij ons altijd veilig met behulp van iDeal, Paypal, creditcard of gewone bankoverschrijving. Bekijk dus nu de uitgebreide collectie van Iron Annie bij ons in de webshop! BensonTrade is officieel Iron Annie dealer, dus je koopt bij ons altijd met vertrouwen.